• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Escada parfümleri... Beğenmeyen var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DrBune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ESCADA ISLAND HISS elimde numunesi vardı kullanmamıştım hiç bugün dışarı çıkarken on sıktım nasıl güzel nasıl güzel tatlı ama tatlılık çok altlarda daha fresh tatlımcı bişey ve bu sıcaklarda nasılda hoşuma gitti burnuma gelen kokusu bence hem yazlık hem kışlık bi koku.. ayy numunemde küçük yaa dolumu varmı acaba ve benziyormu?? bilenler kullananlar varmııı yazarmısınız??

bana hediye edilen buu hiç sevmedimm:hulya:

guzel parfumdur aslinda sanirim sekerli kokulari pek sevmiyorsun ben bayiliyorum valla kullanmadigimiz makyaj malzemeleri kismina bi bak istersen cnm orda takas yapmayi dusundugum seyler var begenirsen eger ben parfumune talibim canim madem hiç kullanmiyormussun bosuna durmasin evde eskimesin :))))))

guzel parfumdur aslinda sanirim sekerli kokulari pek sevmiyorsun ben bayiliyorum valla kullanmadigimiz makyaj malzemeleri kismina bi bak istersen cnm orda takas yapmayi dusundugum seyler var begenirsen eger ben parfumune talibim canim madem hiç kullanmiyormussun bosuna durmasin evde eskimesin :))))))

yoo eskirmi yıllancakk o:))baakrım cnmyerimseniben

ya kızlar bu escadanın parfümü var bi tane d&p de tatlı vişne kokan hani.
işte onun orjinalinin adı nedir
ben yeğenime escada marine groove aldım ordaki kadın bu dedi
free shoptan aldım
eve geldim sanki bu daha çilekli bi koku
yani kızı hüsrana uğratıcam yav
bilen varsa bi yazar mı ben de emin olayım
nette araştırdım bu aldığım geçici üretilmiş ama bilemedim yavbilmiyorumkismile

sexy graffiti olabilir canım o güzel bir kokudur, bir de ocean lounge var çok çilekli ben onu pek sevmedim ama bu ikisini dene derim :lepi:

sexy graffiti olabilir canım o güzel bir kokudur, bir de ocean lounge var çok çilekli ben onu pek sevmedim ama bu ikisini dene derim :lepi:

yaa demek benim aldığım o değil mi o zaman
peki sen benim aldığımı biliyomusun canım
marine groove olanı
şekerli gene escada yani başka ne olabilirki de
sanki o d&p deki daha farklıydı ya
kadın da tatlı vişne bu dedi ama eve geldim sanki böyle vişne çilek karışık gibi geldi banabilmiyorumkismile

sexy grafitti yi çok merak ediyorum ben ama malesef daha hiç goremedim bir magazada ya da açik parfum satan bi yerde :S

Bende uzun zaman magnetism kullandım çok memnun kaldım daha sonra D&P de satılan Lolita yı kullanmaya başladım ondanda çok memnun kalmıştım çok kalıcı..
Şimdi bohçaa için kayınvalidem hangisini istiyosun dedi escada magnetism kalmamış centilmen varmış sanırım escada centilmen almışlar oda çok güzelmiş ben bilmiyorum ama kullanan varmı çok merak ettimmm ??

ESCADA sentiment miş sanırım yaaa telefonda centlmen diye anladım hehehe :))
Kullanan var mı? kokusu nasıl ?

Görümcem bu parfümü bana anneler gününde hediye olarak almıştı.hafif kokuları seviyorum ve kokusunu çok seviyorum.
Hafif kayısı ve şekerimsi kokusu harika

$images.webp

Back
X