• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Escada parfümleri... Beğenmeyen var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DrBune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bende birdahakine escada magnetism almayı düşünüyorum

escada collection kullandım 2 sene.çok kalıcıııııı. daha da kullanırdım da erkek arkadaşım bir parfüm hediye etti onu çok beğendim.

kızlarrr d&p den escada rockn rio deneyen varmı?? orjınalyle benzıyomu acabaa bebişlerr?

escada pacific paradise'dan kimse bahsetmemiş, hafif ve tatlı kokuları sevenlere şiddetle tavsiye ederim...

ben de bu başlıgı görmemiştim başka başlık açmıştım burdan devam edyim.pasific paradise çok güzel bir koku kalıcı böyle seker gibi kavun gibi farklı bi koku..sexy graffiti ise seftali sevenler için ama bende kalıcı olmadı...bi aralar magnetizmi koklamıştım az hatırlıyorumm...güzeldi.açık parfüm alsam kokuda fark oluyor mu kızlar ?

canımmm d&p den sexy grafitti ve magnetism almstım cok benzıyoo gercekten dene derim..rockn rio nun acıgını merak edıyorum bnde ama kullanan yok galba..

kızlar d&p den escada magnetism aldım harika...escada pacific paradise zaten vazgeçilmezim parfüm delisi olarak şimdilik dk be delicious-lolita lempicka-armani mania-cacharel gloria(bütün ögrencilerim bu kokuyu soruyo ,iş arkadaşlarım ise dk be delicious) parfümlerini önerebilirim.

Ya magnetism deneyip de beğenmeyen var mı yaa :) lülülülülülü[/QUOTE]
üzgünüm ama çok beğenilmesine rağmen sıkandan hızla uzaklaştığım bir parfüm :asigim:
sanırım zevk meselesi deyimi buraya çok uygun

escada moon sparkle cidden güzel meyveli şekerli bir parfüm ama öncekilerden daha etkileyici

walla ben 3 yıldır escada collection kullanıyorum manyak bişi şiddetle tavsiye ederim.yanık şeker kokusuyla.erkeğinizi baştan çıkartabiliyorsunuz.:)))lakin escada magnetsimi tavsiye etmem.poison hiç tavsiye etmem çünkü poison çok agır ve herkes yanınızdan kaçmaya bakar zaten esmer bayanlar ve orta yaş sınırlarındaki bayanlar kullanır bildiğim kadarıyla. kullandığım için biliyorumda :))..tekrar söylüyorumm size escada collection kullanın.ay aklıma bir anım geldi walla sölemessem çatlarım walla...:)bir gün sevgilimle buluştum bana dediki aşkım bu kokunu okadar özlemişimki anlatamam sana çok gidiyor ve tenine dedi.ve halada her konuşmamızda kokun hala üstümde tişörtümü bile yıkamaya kıyamıyorum demişti.))kız arkadaşlarım bile hangi marka kullanıorsun bende alçam diyorlar:))yanıma yapışıorlar ehuehuehu:)))

ben bir ara d&pden alıodum escada collection'ı şimdi ise beyoğlu iş merkezinden alıyorum.beyoğlu iş merkezi girişin altında açık parfümler dolduruluyor satılıyor..çünkü ordan almamın sebebi kokusu daha yogun olması

aynen katılıyorum sana arkadaşım..

escada nın kokuları tam bana göre hele şu pasific paradise beni alıp bi yerlere götürüyor kokluyorum ve durup öylece kalıyorum nasıl bir şey böyle bu.....

walla ben 3 yıldır escada collection kullanıyorum manyak bişi şiddetle tavsiye ederim.yanık şeker kokusuyla.erkeğinizi baştan çıkartabiliyorsunuz.:)))lakin escada magnetsimi tavsiye etmem.poison hiç tavsiye etmem çünkü poison çok agır ve herkes yanınızdan kaçmaya bakar zaten esmer bayanlar ve orta yaş sınırlarındaki bayanlar kullanır bildiğim kadarıyla. kullandığım için biliyorumda :))..tekrar söylüyorumm size escada collection kullanın.ay aklıma bir anım geldi walla sölemessem çatlarım walla...:)bir gün sevgilimle buluştum bana dediki aşkım bu kokunu okadar özlemişimki anlatamam sana çok gidiyor ve tenine dedi.ve halada her konuşmamızda kokun hala üstümde tişörtümü bile yıkamaya kıyamıyorum demişti.))kız arkadaşlarım bile hangi marka kullanıorsun bende alçam diyorlar:))yanıma yapışıorlar ehuehuehu:)))

valla alasım geldi. hangi marka taklidi en iyi peki

escadanın sanırım 10 a yakın yada fazla kokusu var ve bırtanesı fresh sadece cok begenıyorum kokuları ama hepsı tatlı ve meyva kokuları bırbırıne cok benzıyorlar bu kokular ılk kokladıgınzda cok hos gelıyor ama alıp kullanmaya baslyıınca cabuk sıkılıyosunuz bayıyor kızlar ama erkekler bayılır magnetızıme ama ben kendım ıcın kullananlardanınm parfum psıkolojımı cok etkılıyor benı mutlu etsın gerısı boşşş:umursamaz:

Back