• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Escada parfümleri... Beğenmeyen var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi DrBune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
escada nın kokuları tam bana göre hele şu pasific paradise beni alıp bi yerlere götürüyor kokluyorum ve durup öylece kalıyorum nasıl bir şey böyle bu.....

cok guzeldır butun egzotık meyvalar ve az bırsey şeker:asigim:

Escada nın iki kokusunu biliyorum yanlız Escada Magnetism daha esmer tenlere gidiyor, escada klasik kokusun kullanıyordum çok güzel kokular ama en son escada nın rüzgar esintisi diye yaz parfümü almayı düşünüyorum..

hangısı acep:uhm: merak ettım d p de varmı aceba

magnetism almıstım agır geldı escada s te aynı durum oldu begenenı cookk seker kokularını sevmeme ragmen agırlastı gıbı son escada favorım magnetic beat sekerlı ve agırlasmıyor magnetismden daha hafıf...bayanssulusmile

ayrıca escadanın bütün kokularını beğeniyorum hepsi çok güzel özelliklede paradise harika dolumu varmı bilmiyorum ama bana numunesi hediye gelmişti bitmek üzere az kaldı oda:kahve:

Pasific Paradise nasıl bir koku.. Yada Collection.. PArfümeride kadın bana bi parfüm sıkmımştı escada dan.. yanık şeftali demişti .. bilen var mı acaba..

Pasific Paradise nasıl bir koku.. Yada Collection.. PArfümeride kadın bana bi parfüm sıkmımştı escada dan.. yanık şeftali demişti .. bilen var mı acaba..

yanık şeftali dediği magnetizm olabilir
magnetizm böyle şekerli yanık şeker gibi bişey odur muhtemelen, yada yok yok o kesin sexy grafity olandır evt o meyveli bişey yanık şeftali dediği odur o çok güzel bi koku vede unisex bi koku kalıcıda bi kokudur..
collection olan kışlık bi koku bence biraz çikolata kahve gibimsi nebilim tarif edemedim tam tatlıda esmer kokusu gibi geiyor bana ben çok beğeniyorum
paradise da tatlı şekerli bi koku birazda tropikk..
ya zaten escada kokuları genelde şekerli tatlı ağırlıklı yani sanki sevdinmi escadayı tümünü seversin sevmedinmide hiçbirini sevmezsin gibi geliyor bana şakkıdı

bende escada nin hep açik parfumlerini kullaniyorum =) collection ve magnetism pasific bana jelibon kokusu gibi geldi ama açigindan bahsediyorum magnetism se ben cem den aldim acayip kalici ve pamuk seker gibi kokuyor halbuki dp den de denimistim hem boyle yogun seker gibi kokmuyodu hemde 1 saate geçmisti koku :s ama cem den aldim her ikisinide collection ertesi gun bile buram buram kokuyordu =)

bu arada desire me yi deneyen var mi acaba ?

Modern genç kadınlar için karşı koyulmaz bir parfüm.
Erkekleri hayran bırakan bir çekicilik ve karizma yansıtır.
Sıcak, seksi ve kadınsı esintiler verir.
Ana vurgu taze yeşil çiçeklerin hakimiyetindedir.
Alt notaları tiramisu, kahve, kurabiye, cheese kek ve bitter çikolata içerir.

merak ettim dogrusu kahve tiramisu kurabiye kek falan deyince =)

escadeyi arkadaşım dogumğünümde hediyee tmişti..çok agırr geldi bana hala a aduruyoo 1 yıldırr

bu arada desire me yi deneyen var mi acaba ?

Modern genç kadınlar için karşı koyulmaz bir parfüm.
Erkekleri hayran bırakan bir çekicilik ve karizma yansıtır.
Sıcak, seksi ve kadınsı esintiler verir.
Ana vurgu taze yeşil çiçeklerin hakimiyetindedir.
Alt notaları tiramisu, kahve, kurabiye, cheese kek ve bitter çikolata içerir.

merak ettim dogrusu kahve tiramisu kurabiye kek falan deyince =)

bu yeni bi kokumu?? dolumu varmı bide biliyomusun ?? denemek istedim

=http://img835.imageshack.us/i/fotoraf0147z.jpg/]
fotoraf0147z.jpg
[/URL]

Back