• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esatımı kaybettim..

cnm cok üzüldüm basın sağolsunn allah rahmet eylesinnn
allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasınnn allah cok buyuk sabır versinnn

rabbim hepinizden razı olsun...

Bayağı geç farkettim acını,özür dilerim canım.Başın sağolsun.Esatın cennet bekçin olsun...Allah sabır versin,bir anne için yaşanabilecek en büyük acıyı yaşamışsın,ama olgunlukla karşılamışsın...Rabbim bir daha böyle acı yaşatmasın inşallah...

Canim benim, üzülme nolur....
o bír melek oldu artik....seni yukardan izliyor annesi....

zor olsada insan herşeye alışıyor alışmak zorunda kalıyor...en acısıda bir daha geri dönmeyeceğini bilmek...beni yalnız bırakmayan tüm kk ya sonsuz teşekkürler...rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..

başın sağolsun çok kötü bi durum allahım kimseye yaşatmasın :(

allah razı olsun hepinizden...

Allahım sabırlar versin.Başka çocuğunuz varsa allah onun ömrünü öbürkülere versin.Başınız sağolsun..

başınız sagolasun allah sabır versin...kimseye böyle bi acı yasatmasın

malesef bende tam 1.5 ay önce minik prensesimi kaybetim...o daha 2,5 yaşındaydı...çocuklarını kaybeden herkezin başı saolsun...diliyorum ki onlar cennette bizi bekliyorlar..:59:

malesef bende tam 1.5 ay önce minik prensesimi kaybetim...o daha 2,5 yaşındaydı...çocuklarını kaybeden herkezin başı saolsun...diliyorum ki onlar cennette bizi bekliyorlar..:59:

basin sagolsunn canim ALLAHim yardimcin olsunn sabirlar versiin dayanma gucu versinn biryerde okumustum ergen olmadan olen cocuklarr cennetin en guzel yerinde tutulurr onlara orda cook guzel bakilirmiss.. anne ve babasi geldiginde onlara teslim edilirmis.. onu kaybettigin yasta eline verilirmis.. ve tum ahiret hayatini onun severek gecirirmissin... ALLAH sana ve esine yardim etsinn..:((( ne desem bosss biliorumm... nesi vardi neden boyle oldu hastamiydii:((

kuran-ı kerim'in iki yerinde aynı ayet geçer.biz sizi mallarınız ve evlatlarınızla imtihan ederiz diye....canım benim senin imtihanın da buymuş.en acı olanı...ama mükafatı da en fazla olanı olacak inşaallah.çok büyük bi acı...kelimelerin herşeyin yetersiz boş kaldığı bir acı...Allah başka acılar yaşatmasın inşallah.Allah dayanma gücü versin sana ve senin gibi nice acılı annelere...

başın sağolsun canım .Allah sabır versin.

başınız sağolsun; Allah yardımcınız olsun...

Onlar şimdi cennette sizi bekliyorlar Cennet hatunu annelerini ...

başın sağolsun canım..rabbim bizlere sabırlar versin..tek avuntumuz bu birgün kavuşacagız..

rabbim hepinizden razı olsun...evlat acısı zor..her gün her an sadece fotoğraflarıyla konuşup dertleşiyorum..ve biliyorum ki bir gün kavuşacagım oğlumaa..ve ozaman sonsuza kadar beraber olacagım..sadece bunun için dayanıyorum..

Back