Esatımı kaybettim..

TATOS biliyorsunki Allah bizleri imtihan icin gonderdi hepimizinkki degisik Allah sabrini artirsin uzulme demek mumkunmu bir tuhaf oldum ya bebegin ahirette sana sefaatci olacak ins. kardesim

başınsaolsun arkadaşım konuyu okuyunca içim sızladı büyük acı ama herşey bizler için ALLAH geride kalan sizlere sabır versin cennette sizi bekleyen biri var o cennet kuşu oldu

başınız sağ olsun bu dünya hepimiz için bir sınav içim titredi yazdıklarınızı okurken..

başınız sağolsun. cennette seni bekliyor meleğin.

başın sağolsun canım.Allahın bir bildiği vardır diye kendimizi avutuyoruz yoksa çok büyük bir acı ama insanın elinden birşey gelmiyor... :gitme:

rabbım san dıger dunyada bır sefaat edecek bırını bırakmıs..Allhım kımseye evlat acısı verme.ınş esat sana hayırlı bır kardes daha yollar...

ALLAH sabir versin canim.benneyaptımki

Rabbim sabır versin,ağır bir imtihan...söyleyecek söz bulamıyorum

başın sağolsun ....bu sözü söylemek bile insanın içini acıtıyor ....içim titreyerek okudum. canım Allah yar ve yardımcın olsun.

Allah'ım kimseye evlat acısı göstermesin , ne büyük bi acıdır
Allah size büyük sabırlar versin.
Meleğiniz sizi gül kokulu bahçelerde bekliyor şimdi.

Bi çocuğum yok ama hayallerim var. Çocuklarımın olmasıyla, büyümesiyle ilgili düşüncelerim var. Ben bile anne olmadığım halde okurken o acıyı yaşadıysam, sizler neler hissetmişsinizdir. Ama Allah sabrını verir...

başın sağolsun cnm yaa.allah sana sabırlar versin.allah yardımcın olsun inş

Başınız sağolsun
Çok acı...

canım başın sağolsun.allahım gani gani sabır versin.
allah kimseye evlat acısı vermesin.
bir anne olarak yaşadığın acının ne kadar büyük olduğunu tahmin ediyorum.
mekanı cennet olsun yavrunun. başka söz bulamıyorum((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…