Esatımı kaybettim..

Metanetinden dolayı seni tebrik ediyorum arkadaşım.
Başın sağolsun.
Tekrarını yaşatmasın.
Allah size sağlık sıhhat versin.

Başınız sağolsun,Allah sabırlar versin...
sizin için dua etmeye gitti meleğiniz...

Cnm başın saolsun çok üzüldüm...melegin seni cennette bekliyor annesi..

Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin...

canım başın sağolsun inan yazını sonuna kadar okuyamadım gözyaşlarına boguldum allah sabır versin sana yavrunun mekanı cennet olsun

Allah büyük sabir versin, basiniz sagolsun. daha fazle ne denir bilmiyorum
acinizi dindirmez biliyorum ama herzaman yanindayiz

offf canım ya Rabbim sabırlar versin bitanem sizlerin ömrünü uzun kılsın inşallah ne desek boş acını dindirmeye yetmez
ama biliyorsun arkadaşım imtihan dünyası inşallah ahirette karşılığını verecektir mevlam bunun yavrunla ahirette görüşeceksin
Rabbim bir daha böyle imtihanlar yaşatmasın mevlam eyup peygamber sabrı versin sanasenağlama

Başınız sağolsun.. Böyle bir durumda başka ne denebilir ki..
Ateş düştüğü yeri yakarmış.
Allah sabırlar versinn (

başın saolsun rabbim başka acı göstermesin inşallah çok üzüldüm.

saolun arkadaşlar..inanın her geçen gün dahada özlüyorum..bazen öyle an geliyorki rabbime yalvarıyorum bir an önce esatıma kavuştursun diye...

kaç yaşındaydı canım çok üzüldüm allah yardımcın olsunnn :1no2:

canım canım
Allahım sana sabır versin
başın saolsun

Okurken tüylerim diken diken oldu ya. çok üzücü gerçekten.. başın sağolsun

allah sabır versin söyleyecek söz bulamıyorum tüm ailenizin başı sağolsun

canim uzun zamandir buraya bakamiyordum. bugun acaba senden bir haber varmi diye bakayim dedim. keske bakmasaydim.

ne denir bilmiyorumki, su an sadece agliyorum. Rabbim sabir versin. melekti zaten simdi gercek melek oldu. nur icinde yatsin yavrum.

Allah sabırlar versin çok kötü oldum Allah başka kimseye bu acıyı vermesin sanada bol sabır versin .inşanlah gene yavruların olur onlarla onun acısını unutmaya çalışırsın başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm.

Başınız sagolsun üzüntümü anlatacak kelime bulamıyorum.
allah sabır versin evlat hasretiyle yanan birisi olarak evlat kaybetmenin vereceği acıyı tahmin bile edemiyorum.Tekrar başınız sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…