Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esas mesele incelme. hedef:basensiz orantılı vücut
- Konu Sahibi cranial
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- basen callanetics eritmek fit incelmek kalça kalın baldır spor
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?misafir vardi
8den sonra
seftali biraz uzum kavun
2 baklava (1 olmaliii 1 lokmasi da ayni tadi verirr)
son yeme saati
23:00
paketli gida
gazli icecek
spor
malesef callanetics yapamadim.
yan yatarak 100 basen hareketi
bakim
burun bolgeme yoğurt karbonat elma sirkesi karisimini uyguladim ilk kez yapiyorum burnumda acayip siyah nokta varr inşallah iyi gelirr
8den sonra
seftali biraz uzum kavun
2 baklava (1 olmaliii 1 lokmasi da ayni tadi verirr)
son yeme saati
23:00
paketli gida
gazli icecek
spor
malesef callanetics yapamadim.
yan yatarak 100 basen hareketi
bakim
burun bolgeme yoğurt karbonat elma sirkesi karisimini uyguladim ilk kez yapiyorum burnumda acayip siyah nokta varr inşallah iyi gelirr
- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
Merhaba canım
Seni takipteyim. Yediklerinin ölçüsünü iyi ayarlıyorsun ama gözlemlediğim kadarıyla biraz fazla kek,börek vs yiyorsun galiba. Öğünlerde çok az çeşit yemişsin ama hep bu tarz olmuş genelde. Sakın kısma, elbette her şeyden azar azar ye ama tavsiyem biraz daha sebze ve Sıvı yiyecek,içecek ağırlıklı ve protein ağırlıklı beslenmen yönünde. Daha çabuk sonuç alırsın eminim
Seni takipteyim. Yediklerinin ölçüsünü iyi ayarlıyorsun ama gözlemlediğim kadarıyla biraz fazla kek,börek vs yiyorsun galiba. Öğünlerde çok az çeşit yemişsin ama hep bu tarz olmuş genelde. Sakın kısma, elbette her şeyden azar azar ye ama tavsiyem biraz daha sebze ve Sıvı yiyecek,içecek ağırlıklı ve protein ağırlıklı beslenmen yönünde. Daha çabuk sonuç alırsın eminim
merhaba canim ay valla haklısın galibaa kek borek aallah ne verdiyse yiyorum :)Merhaba canım
sebze yemem lazim billiyorum ama hic aram yok sebzeylee yaa ama yemeye calisicam cok sagol canim :)
sen naptin bacaklarin icin spor yapiyor musun
- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
merhaba canim ay valla haklısın galibaa kek borek aallah ne verdiyse yiyorum :)
sebze yemem lazim billiyorum ama hic aram yok sebzeylee yaa ama yemeye calisicam cok sagol canim :)
sen naptin bacaklarin icin spor yapiyor musun
Biraz zorla kendini bence daha sağlıklı olur :)
Günde 40-50 dk spor yapıyorum ben de henüz callenatics başlayamadım 10 gün sonra umarım sınavım var ondan sonra :) ciddi fark var vücudumda. Bacaklarım kolay incelemese de toparlandı, arkasındaki kabuk görüntü inanılmaz azaldı :)
cok sevindim canım naptin spor olarak ve ne zammandir yapiyosunBiraz zorla kendini bence daha sağlıklı olur :)
Günde 40-50 dk spor yapıyorum ben de henüz callenatics başlayamadım 10 gün sonra umarım sınavım var ondan sonra :) ciddi fark var vücudumda. Bacaklarım kolay incelemese de toparlandı, arkasındaki kabuk görüntü inanılmaz azaldı :)