Eşarpları vermeli miyim vermemeli miyim ?

Eşarplar verilmeli mi ?

• Ver gitsin !

OY: 130 86,7%
  • Niye veriyorsun kullanıp kullanmamak sana kalmış !

OY: 20 13,3%

• Ankete Katılan
    150
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşarp tülbent karışık iğne oyalı felan var 10-15 tane mi ne yaptırmış normal oyalı iğne oyalı karışık normal oyalıları versem iğne oyalılar felan diye isterken belirtti özellikle
Igne oyalilari veremem anne deyin hem onlar sizin yaşiniza gitmez deyin bence. Kayinvalideniz biraz uyaniklik yapiyor gibi

Igne oyalilari veremem anne deyin hem onlar sizin yaşiniza gitmez deyin bence. Kayinvalideniz biraz uyaniklik yapiyor gibi
Ayırcam ben isteyince şaşırdım ama iğne oyalıları kaç tane var hatırlamıyorum İnan’ın bakcam bakalım 1-2 taneyse onları vermem diğerlerini veririm

İşte demek istediğimde buydu zaten duyunca yadırgadım bocaladım hatta ilk sorduğunda cevap bile veremedim ikincide de geçiştirdim ne düşünmem gerektiğini bilmediğimden
Takmıyorum ama çekmecemde duruyo. Bizim insanımız meraklı bakmak istiyolar onu geçtim kızım var ilerde ona vermek isterim. Ayıp yani bohçada vermiş geri istiyo. Size alacağını kendisine alsın.

Takmıyorum ama çekmecemde duruyo. Bizim insanımız meraklı bakmak istiyolar onu geçtim kızım var ilerde ona vermek isterim. Ayıp yani bohçada vermiş geri istiyo. Size alacağını kendisine alsın.
İşte yapmaz bana öyle dediğine bakmayın ben takmak istesem bana yenilerini alcağını sanmıyorum verdiklerimi verir bence öyle bir durumda

Tesetturlu oldugum halde kullanmiyorum ayip yani. Arkadas aileden evlenen.olur onlara hediye edin. Cok makbule gecer baya pahali oluyo
Kaç tane var acaba oğlum uyuyor olmasa meraktan kaldırıp bakcam gerçekten İğne oyalılardan çok varsa veririm ama 1-2 tane varsa onlarda bana kalsın derim

2 bileziğimi verdim ihtiyaçları vardı ama onu geri istiyorum tabi ki de hep bir şekilde erteleniyor umarım giden sadece eşarp felan olurda altınlarım geri gelir

Bu şekilde boyun eğer dişini göstermezseniz daha çok şeyiniz gider geri gelmez. Mesele iki parça çaput meselesi değil. Mesele otorite..

Benim kadar laf söyleyen yoktur bu konuda İnan’ın ama hep bi şekilde geçiştiriliyorum

Laf söylemek değil. Dün altın istedi verdiniz. Bugün 2 parça çaput istedi verdiniz. Yarın ölüyoruz bitiyoruz borçtayız düğün yapcaz yine dediler. Başka bişey satıp verdiniz. Verdiniz de verdiniz... istendikçe istenir. Demek istediğim bu. Mesela o yazma mı istedi önce altınları verin annede ondan sonda benden bohça yazmasını iste siye lafı çarpın. Gibi gibi... yani demem o ki mesele basit bi çaput değil. Dik durmak

İstemesi hoş bir sey değil ama kullanmayacaksan ver

Yüzsüze bak, verme yahu neden veresin? Koymasaydı çeyizine madem. Kardeşinin, En yakın arkadaşının, kuzeninin vs çeyizine hediye edeceğini söyle. Kadına bak ya resmen gözü kalmış yaptığı çeyizde

Ver gitsin eve boşa kalabalık

Yuh ben altınları verdiğini okumadan yazmışım.

Bence ver laf sokarak ver. Altınlarımdan sonra yazmalar koymaz anne. İstediğin başka şeyler varsa çekinme iste yani vs de

Ver gitsin eve boşa kalabalık

Yuh ben altınları verdiğini okumadan yazmışım.

Bence ver laf sokarak ver. Altınlarımdan sonra yazmalar koymaz anne. İstediğin başka şeyler varsa çekinme iste yani vs de
Vallahi bence vermesin o zaman hayır demeyi onlarda hayırı duymayı öğrensin
İleride kullanır mıyım bilmiyorum bende kalsın nasıl olsa bana yaptınız desin

Vallahi bence vermesin o zaman hayır demeyi onlarda hayırı duymayı öğrensin
İleride kullanır mıyım bilmiyorum bende kalsın nasıl olsa bana yaptınız desin
Zaten 2 tane iğne oyası 3 tane de mekik varmış o ne bilmiyorum arkadaşım anlıyor o söyledi Bunlarda istenmez yani bide hiç biri davette takılcak eşarp değil hepsi tülbentmiş verdiklerinden vermicem ondan vazgeçtim bende sandım çok yaptı 10-15 diye andığı için insanın aklına hepsi iğne oyası gibi geliyor 2 bileziğimi 6 yıl sonra verceklermiş öyle dedi dedim yok artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…