- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
Igne oyalilari veremem anne deyin hem onlar sizin yaşiniza gitmez deyin bence. Kayinvalideniz biraz uyaniklik yapiyor gibiEşarp tülbent karışıkiğne oyalı felan var 10-15 tane mi ne yaptırmış normal oyalı iğne oyalı karışık normal oyalıları versem iğne oyalılar felan diye isterken belirtti özellikle
Bilmem ki kullanmadığımı gördükçe isteme gereği duydu galibaEe madem isteyecek niye vermis
Ayırcam ben isteyince şaşırdım ama iğne oyalıları kaç tane var hatırlamıyorum İnan’ın bakcam bakalım 1-2 taneyse onları vermem diğerlerini veririmIgne oyalilari veremem anne deyin hem onlar sizin yaşiniza gitmez deyin bence. Kayinvalideniz biraz uyaniklik yapiyor gibi
Takmıyorum ama çekmecemde duruyo. Bizim insanımız meraklı bakmak istiyolarİşte demek istediğimde buydu zaten duyunca yadırgadım bocaladım hatta ilk sorduğunda cevap bile veremedim ikincide de geçiştirdim ne düşünmem gerektiğini bilmediğimden
Tesetturlu oldugum halde kullanmiyorum ayip yani. Arkadas aileden evlenen.olur onlara hediye edin. Cok makbule gecer baya pahali oluyoBilmem ki kullanmadığımı gördükçe isteme gereği duydu galiba
İşte yapmaz bana öyle dediğine bakmayın ben takmak istesem bana yenilerini alcağını sanmıyorum verdiklerimi verir bence öyle bir durumdaTakmıyorum ama çekmecemde duruyo. Bizim insanımız meraklı bakmak istiyolaronu geçtim kızım var ilerde ona vermek isterim. Ayıp yani bohçada vermiş geri istiyo. Size alacağını kendisine alsın.
Valla ben olsam inadına vermezdimİşte yapmaz bana öyle dediğine bakmayın ben takmak istesem bana yenilerini alcağını sanmıyorum verdiklerimi verir bence öyle bir durumda
Veremem deyin nee sinirler yaa. Benim kv de oyle kullanamdigini bana ver mantigiİşte yapmaz bana öyle dediğine bakmayın ben takmak istesem bana yenilerini alcağını sanmıyorum verdiklerimi verir bence öyle bir durumda
Kaç tane var acaba oğlum uyuyor olmasa meraktan kaldırıp bakcam gerçektenTesetturlu oldugum halde kullanmiyorum ayip yani. Arkadas aileden evlenen.olur onlara hediye edin. Cok makbule gecer baya pahali oluyo
İnan’ın bunun inadından ziyade bileziklerimin inadını yapmayı tercih ederimValla ben olsam inadına vermezdim
2 bileziğimi verdim ihtiyaçları vardı ama onu geri istiyorum tabi ki de hep bir şekilde erteleniyor umarım giden sadece eşarp felan olurda altınlarım geri gelir
Benim kadar laf söyleyen yoktur bu konuda İnan’ın ama hep bi şekilde geçiştiriliyorumBu şekilde boyun eğer dişini göstermezseniz daha çok şeyiniz gider geri gelmez. Mesele iki parça çaput meselesi değil. Mesele otorite..
Benim kadar laf söyleyen yoktur bu konuda İnan’ın ama hep bi şekilde geçiştiriliyorum
İstemesi hoş bir sey değil ama kullanmayacaksan verHanımlarrr iyi geceler
Şimdi sizlere bir şey danışmak istiyorum. Kayınvalidem benden bohçada yaptığı eşarpları istedi. Ben açığım kendisi kapalı; “sen kullanmıyorsun ben takayım kullanmak istersen sana yenilerini alırım modası geçiyor” dedi. (2 senelik evliyim bu arada) İkidir söylüyor bunu fesatlıktan değil ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilmediğimden yazıyorum size danışıyorumHe bu arada yenilerini alcağını da düşünmüyorum genelde biliyorsunuz giden hep gidiyor... Ama baza altında kalmalarına razı olsam mı bilemedim böyle bir durumla da hiç karşı karşıya gelmedim ne yapmam ne düşünmem gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok Cevaplarınızı bekliyorum.
Güncelleme: Cevap yazan herkese çok teşekkür ederimbeğendiklerimi ayırıp gerisini vermeye karar verdim. Böyle bişeyi daha önceden hiç yaşamadığım yada duymadığım için ne düşünmem gerektiğini bilemediğimden açtım konuyu zaten ama beklemesindense vermek daha iyi olacak
Onlar bana senden hatıra kalsın annecim diğerlerini göndereyimÖzellikle iğne oyalıları diye belirttibekar kaynım var arkadaşıma söylediğimde ona ayırmak istiyor olabilir dedi tekrar yaptırmamak adına kafamda deli sorular valla
Vallahi bence vermesin o zaman hayır demeyi onlarda hayırı duymayı öğrensinVer gitsin eve boşa kalabalık
Yuh ben altınları verdiğini okumadan yazmışım.
Bence ver laf sokarak ver. Altınlarımdan sonra yazmalar koymaz anne. İstediğin başka şeyler varsa çekinme iste yani vs de
Zaten 2 tane iğne oyası 3 tane de mekik varmış o ne bilmiyorum arkadaşım anlıyor o söylediVallahi bence vermesin o zaman hayır demeyi onlarda hayırı duymayı öğrensin
İleride kullanır mıyım bilmiyorum bende kalsın nasıl olsa bana yaptınız desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?