- 14 Ekim 2016
- 7.084
- 47.751
- 548
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
Eşarp tülbent karışıkEşarp mı tülbent mi dediginiz ? Eger esarpsa kapanmaya niyetiniz yoksa verin eger oyle bi niyetinizde olursa kendi zevkinize gore ve markali alirsiniz. Eger tülbenti kastediyosaniz iğne oyalilari vermeyin tığ isi olanlari verin beya begenmediklerinizi verin kendinize de ayirin. Sonucta yeni gelinsiniz illa biyerde kullanmak icab eder.
Yani sonuçta siz ne kadarını ya da hangisini vermek isterseniz onu kabul edecektir.Haklısınız tabi de istemesi tuhafıma gitti diye yadırgadım bu arada 10-15 eşarptı sanırım hepsi iğne oyalı da değil annemin yaptırdıklarıyla karışmasını da istemem
Özellikle iğne oyalıları diye belirttiİğne oyalı ise verme nerden baksan en kıytırık kolay oyayı 50 tl den yapıyorlarşaka bi yana verecekseniz de bence kendinize de ayırın özel günde bir şeyde kullanırsınız ya da fular şeklinde de kullanabilirsiniz :))
2 senedir kullanmamışsınız zaten orda durup eskiyeceğine sizin demeniz gerekiyordu alın bunları kullanın diye.Hanımlarrr iyi geceler
Şimdi sizlere bir şey danışmak istiyorum. Kayınvalidem benden bohçada yaptığı eşarpları istedi. Ben açığım kendisi kapalı; “sen kullanmıyorsun ben takayım kullanmak istersen sana yenilerini alırım modası geçiyor” dedi. (2 senelik evliyim bu arada) İkidir söylüyor bunu fesatlıktan değil ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilmediğimden yazıyorum size danışıyorumHe bu arada yenilerini alcağını da düşünmüyorum genelde biliyorsunuz giden hep gidiyor... Ama baza altında kalmalarına razı olsam mı bilemedim böyle bir durumla da hiç karşı karşıya gelmedim ne yapmam ne düşünmem gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok Cevaplarınızı bekliyorum.
Ayırsın ne olacak? Sonuçta siz kullanmıyorsunuz. Cenaze, Mevlüt, hatıra vs. İçin 2 tane ayırıp verin, bir işe yarasın.Özellikle iğne oyalıları diye belirttibekar kaynım var arkadaşıma söylediğimde ona ayırmak istiyor olabilir dedi tekrar yaptırmamak adına kafamda deli sorular valla
Aklıma gelmedi İnan’ın öyle bir teklifte bulunmak bile çünkü gün gelir takarım gözüyle bakıyordum2 senedir kullanmamışsınız zaten orda durup eskiyeceğine sizin demeniz gerekiyordu alın bunları kullanın diye.
Allah bağışlasın:) artık oğlana da çeyiz yapılıyor yapsın kv birseylerHenüz 1 yaşında olan bir oğlum var
Altı üstü eşarp yahuAklıma gelmedi İnan’ın öyle bir teklifte bulunmak bile çünkü gün gelir takarım gözüyle bakıyordum
İşte bende böyle gördüğüm için bu kadar yadırgayıp şaşırdım ben vermişsem gözden çıkarmışımdır zaten ona hediye olarak vermişimdir diye şaşırdım duyunca bocaladımBohçaya yapılan çeyizi istendiğini hele geri istendiğini hiç duymadım ister kullansın ister kullanmasın o geline yapılmış istenmez gelin başkasına verse bile ayıptır verilmez Bi gelinin çeyizi ne istenir ne verilir onlar hatırladı teklif bile edilmez annesinden kızına kalır öyle kv ye falan verilmez
Kötü gelin olabilirim ama bence verme valla iğne oyası kolay değil yaparken çok emek ve sabır istiyor doğal olarak pahalıya yapıyorlar ben dışarıya yapmadım ama kendime bile zar zor yaptım :)) belki bi iki tane gönlü olsun diye verebilirsin.Özellikle iğne oyalıları diye belirttibekar kaynım var arkadaşıma söylediğimde ona ayırmak istiyor olabilir dedi tekrar yaptırmamak adına kafamda deli sorular valla
Ben olsam veririm kullanmadığım muhtemelen hiç kullanmayacağım bir şeyi niye vermeyeyim kiHanımlarrr iyi geceler
Şimdi sizlere bir şey danışmak istiyorum. Kayınvalidem benden bohçada yaptığı eşarpları istedi. Ben açığım kendisi kapalı; “sen kullanmıyorsun ben takayım kullanmak istersen sana yenilerini alırım modası geçiyor” dedi. (2 senelik evliyim bu arada) İkidir söylüyor bunu fesatlıktan değil ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilmediğimden yazıyorum size danışıyorumHe bu arada yenilerini alcağını da düşünmüyorum genelde biliyorsunuz giden hep gidiyor... Ama baza altında kalmalarına razı olsam mı bilemedim böyle bir durumla da hiç karşı karşıya gelmedim ne yapmam ne düşünmem gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok Cevaplarınızı bekliyorum.
Yine de öyle de istemem bana yapılan şeyi benden alıp eltime vermesi hoş bir durum olmaz ki kaynımın görüştüğü bile yok ne zaman evleneceği belli değil şimdi modası geçmeye yüz tutan şey o zaman moda olmıcak ki sonuçtaAyırsın ne olacak? Sonuçta siz kullanmıyorsunuz. Cenaze, Mevlüt, hatıra vs. İçin 2 tane ayırıp verin, bir işe yarasın.
Bende öyle yapıyordum giyerim diye sakladıklarımı günü gelince bunlarda çok demode oldu giyilmez artık dediğim çok oldu malesef birine vermek en iyisi .Aklıma gelmedi İnan’ın öyle bir teklifte bulunmak bile çünkü gün gelir takarım gözüyle bakıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?