Eşarpları vermeli miyim vermemeli miyim ?

Eşarplar verilmeli mi ?

• Ver gitsin !

OY: 130 86,7%
  • Niye veriyorsun kullanıp kullanmamak sana kalmış !

OY: 20 13,3%

• Ankete Katılan
    150
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinize bir-kac tane ayırın.

Sonuçta bir cenaze olur. Mevlüt olur. Namaz kılmak için isteyenolur. Evde bulunsun yani.

Geri kalanı verin.

Ben de birini bulsam vereceğim

Ben de kullanmıyorum ama annem kıyameti koparıyor. İgne oyasıymis. Cok para vermis. Ben deli miymişim?

Eşarp tülbent karışık iğne oyalı felan var 10-15 tane mi ne yaptırmış normal oyalı iğne oyalı karışık normal oyalıları versem iğne oyalılar felan diye isterken belirtti özellikle

Haklısınız tabi de istemesi tuhafıma gitti diye yadırgadım bu arada 10-15 eşarptı sanırım hepsi iğne oyalı da değil annemin yaptırdıklarıyla karışmasını da istemem
Yani sonuçta siz ne kadarını ya da hangisini vermek isterseniz onu kabul edecektir.
Belki samimi görmüş istemiştir iyi düşünün siz.

Özellikle iğne oyalıları diye belirtti bekar kaynım var arkadaşıma söylediğimde ona ayırmak istiyor olabilir dedi tekrar yaptırmamak adına kafamda deli sorular valla

2 senedir kullanmamışsınız zaten orda durup eskiyeceğine sizin demeniz gerekiyordu alın bunları kullanın diye.

İstemesi çok tuhaf, ayıp bana göre.
Ama madem baza bekçiliği yapıyor ben olsam verirdim.
Önce birkaç beğendiğimi ayırırım, mevlütlük olur, eve giden gelen namaz için ister vs biraz ayırır gerisini verirdim.
Cidden modası geçiyor, boş yere fazlalık.

Özellikle iğne oyalıları diye belirtti bekar kaynım var arkadaşıma söylediğimde ona ayırmak istiyor olabilir dedi tekrar yaptırmamak adına kafamda deli sorular valla
Ayırsın ne olacak? Sonuçta siz kullanmıyorsunuz. Cenaze, Mevlüt, hatıra vs. İçin 2 tane ayırıp verin, bir işe yarasın.

Bohçaya yapılan çeyizi istendiğini hele geri istendiğini hiç duymadım ister kullansın ister kullanmasın o geline yapılmış istenmez gelin başkasına verse bile ayıptır verilmez Bi gelinin çeyizi ne istenir ne verilir onlar hatırladı teklif bile edilmez annesinden kızına kalır öyle kv ye falan verilmez

Bu kadar mı düşünülür?
Kullanmıyorsun, 20 tane olsa ne olur?
Zaten geri istenmiş şey , ısrarla tutulur mu? (İki kere söylemiş.)
Karşılığı gelmezse ne olur?

Yok, böyle konu da olmaz yaa..
Bir de anket açmışsınız. Onu da şimdi farkettim.

Biraz afallamış olabilirsiniz, ama aslında mantıklı bir yaklaşım.
Saklamaya ne gerek var, en azından birinin işine yarasın.

Kullanmadığınız şeyi neden saklayacaksınız, verin gitsin.
Çok beğeniyorsanız en güzellerinden ayırın birkaç tane kendinize.

Hı sizin ayırdiklarınızı isteyecekse o kadar da değil, "Bana yaptın, hatıra kalsın istiyorum." dersiniz.

İşte bende böyle gördüğüm için bu kadar yadırgayıp şaşırdım ben vermişsem gözden çıkarmışımdır zaten ona hediye olarak vermişimdir diye şaşırdım duyunca bocaladım Bide daha nikahımız varken evime girmemişken eşimin teyzesi kaynanamın bana yaptığı bir özel eşarbı istemişti çeyiz sermede görüp onda da dumur olmuştum

Kötü gelin olabilirim ama bence verme valla iğne oyası kolay değil yaparken çok emek ve sabır istiyor doğal olarak pahalıya yapıyorlar ben dışarıya yapmadım ama kendime bile zar zor yaptım :)) belki bi iki tane gönlü olsun diye verebilirsin. bir şeyde derse oğluma saklayacağım de. O da büyük ihtimalle yeni geline saklayacak sen kullanmıyorsun diye uyanık kv

Ben olsam veririm kullanmadığım muhtemelen hiç kullanmayacağım bir şeyi niye vermeyeyim ki

Ayırsın ne olacak? Sonuçta siz kullanmıyorsunuz. Cenaze, Mevlüt, hatıra vs. İçin 2 tane ayırıp verin, bir işe yarasın.
Yine de öyle de istemem bana yapılan şeyi benden alıp eltime vermesi hoş bir durum olmaz ki kaynımın görüştüğü bile yok ne zaman evleneceği belli değil şimdi modası geçmeye yüz tutan şey o zaman moda olmıcak ki sonuçta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…