Eşarpları vermeli miyim vermemeli miyim ?

Eşarplar verilmeli mi ?

• Ver gitsin !

OY: 130 86,7%
  • Niye veriyorsun kullanıp kullanmamak sana kalmış !

OY: 20 13,3%

• Ankete Katılan
    150
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

"Yenisini alacağını düşünmüyorum" demek hesap kitap yapmaktır. Kim söyledi bilmiyorum ama 3 parça bez için "sana da kullanacağın bir şey yapsın, toruna çeyiz hazırlasın" vs diyenleri hiç anlamadım.
Yapsa ne olur, yapmasa ne olur yani? Eşarp verdiniz diye "kullanacağım başka bir şey yap" diyecek haliniz de yok.
Evet hediye geri istenmez, ama anneniz istese kötü düşünmezdiniz sonuçta. Böyle düşünün, kullanmıyorsanız verin gitsin.

Sizinki yine iyiymiş. Benimki verdiği yorganları istedi eltime vermek için

Ben olsam verirdim. Evlenirken hic eşarbim olmadi. Sadece 1 tane igne oyali tül esarbim var cenaze bisey olursa bulunsun diye o kadar. Sonucta kullanilmayan kumaslar alti ustu.

Sakın verme..Bu ona acık kapı bıraktığın sıkıldıkça şunu versene gelin der..acık kapı bırakma onları hediye verdi nasıl ister..Benim arkadasım da satmıştı iyi fikir parasını yersin

Kullanmadığım eşyayı saklamayı sevmem.istifçiler geliyor aklıma. Ben olsam verirdim. Orada öyle boş duracağına birinin gönlü olsun. Hazır taliplisi varken elden çıkarmak en iyisi. Zaten modası da geçiyor. Doğru demiş kayın valideniz.

Niye gereksiz sizde dursun kullanmıyorsanız? Ben bir tane cenazelerde falan ihtiyaç olur diye siyah olanı bırakıp geri kalan hepsini vermiştim.

Keske kayinvalidem bohcada koydugu milyonlarca yemeni,esarp ve asiri islemeli havlulari istese de buyur anne desem kiyamiyirum duruyolar vakumlu hurcta hepsi

Istemiyorsan verme,torununa hatıra olarak saklayacağım de.

Allah aşkına üç tane kıytırık eşarp altı üstü. Manevi değeri yoksa, orjinal versace, valentino falan değilse turşusunu mu kuracaksın. Bunu mu dert ettin.

Ver tabii ki.

anneniz istese bu kadar sorgulanmazdi eminim.

kapaliysa tülbentler cok is goruyor. igne oyali olanlar ozellikle cok ise yariyor. ihtiyaci olmustur yeniden yaptiracagina sizin kullanmadiginizi gorup istemistir. cok normal hic anormal birşey gormedim. yabanci degil.

Yaa bir bana mi tuhaf geldi? Bohca hediyedir yaparken senin basinin acik olduğunu bilmiyor muydu? Hediye verip sonra geri istemek ne bileyim hos gelmedi bana.
Ortunun modasinin gectigini de ilk defa duydum. Yillardir ayni desenler ayni oyalar.

Arkadaşlar annem istese takılmazdım gibi bi durum söz konusu değil birincisi zaten istemez ikincisi parasını verir ille de istese bile herkes buna takılmış mesele kaynanamın yada annemin istemesi değil mesele istenmesiydi zAten baktım sadece 2 tane iğne oyalı var onları verirsem ben kullanamam hiç bi yerde normal oyalıları kullanırım dicem onlarda atmış zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…