- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.594
- 798
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
Karşılığı olup olmayacağını sorgulamadım kendisi dedi takmak istersen yenisini alırız diye ayrıca yorumlarda arkadaşlar dedi ver ama sana da kullanacağın bişeyler yapsın yada torununa çeyiz olarak hazırlasın diye
Sizinki yine iyiymiş. Benimki verdiği yorganları istedi eltime vermek içinHanımlarrr iyi geceler
Şimdi sizlere bir şey danışmak istiyorum. Kayınvalidem benden bohçada yaptığı eşarpları istedi. Ben açığım kendisi kapalı; “sen kullanmıyorsun ben takayım kullanmak istersen sana yenilerini alırım modası geçiyor” dedi. (2 senelik evliyim bu arada) İkidir söylüyor bunu fesatlıktan değil ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilmediğimden yazıyorum size danışıyorumHe bu arada yenilerini alcağını da düşünmüyorum genelde biliyorsunuz giden hep gidiyor... Ama baza altında kalmalarına razı olsam mı bilemedim böyle bir durumla da hiç karşı karşıya gelmedim ne yapmam ne düşünmem gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok Cevaplarınızı bekliyorum.
Güncelleme: Cevap yazan herkese çok teşekkür ederimbeğendiklerimi ayırıp gerisini vermeye karar verdim. Böyle bişeyi daha önceden hiç yaşamadığım yada duymadığım için ne düşünmem gerektiğini bilemediğimden açtım konuyu zaten ama beklemesindense vermek daha iyi olacak
Sakın verme..Bu ona acık kapı bıraktığın sıkıldıkça şunu versene gelin der..acık kapı bırakma onları hediye verdi nasıl ister..Benim arkadasım da satmıştı iyi fikir parasını yersinAnnemde açık ya o da takmıyor ki bende çok yadırgadım ayıplamadım ama yadırgadım hiç öyle bişey düşünmemiştim birden söyleyince tuhaf oldum sonuçta hediye getirdi diye ondan ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum inanın
Allah aşkına üç tane kıytırık eşarp altı üstü. Manevi değeri yoksa, orjinal versace, valentino falan değilse turşusunu mu kuracaksın. Bunu mu dert ettin.Hanımlarrr iyi geceler
Şimdi sizlere bir şey danışmak istiyorum. Kayınvalidem benden bohçada yaptığı eşarpları istedi. Ben açığım kendisi kapalı; “sen kullanmıyorsun ben takayım kullanmak istersen sana yenilerini alırım modası geçiyor” dedi. (2 senelik evliyim bu arada) İkidir söylüyor bunu fesatlıktan değil ne düşünmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilmediğimden yazıyorum size danışıyorumHe bu arada yenilerini alcağını da düşünmüyorum genelde biliyorsunuz giden hep gidiyor... Ama baza altında kalmalarına razı olsam mı bilemedim böyle bir durumla da hiç karşı karşıya gelmedim ne yapmam ne düşünmem gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok Cevaplarınızı bekliyorum.
Güncelleme: Cevap yazan herkese çok teşekkür ederimbeğendiklerimi ayırıp gerisini vermeye karar verdim. Böyle bişeyi daha önceden hiç yaşamadığım yada duymadığım için ne düşünmem gerektiğini bilemediğimden açtım konuyu zaten ama beklemesindense vermek daha iyi olacak
Ver tabii ki.Hanımlarrr iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?