Ama ben 3 yıldır söylüyorum sesten uyuyamıyorum diye, simdi kendisi biraz iş konusunda rahatladığı ve evde fazlaca kaldığı için sesten rahatsiz oluyor. Bin defa söyledim ya satalım ya kiraya verelim uyuyamıyorum diye benimki can degilmiydi yıllardır bu seslere katlanıyorumYani gidilebilir aslında bir süre.Evinizde gece gündüz ses varmış baksanıza.Biraz bencil buldum sizi
Bu duruma sadece eşiniz açısından bakarsak aslında kendince haklı. Zor bir dönemden geçiyoruz özellikle hastanede çalışanlar vs. Bu dönemde insan tabi ki rahatça uyumak ister. Böyle bir sorununuz varsa komşunuzla konuşun orta yol bulun dikkatli olsunlar vs. Eğer bu da olmuyorsa bu süreç bitene kadar kayınvalidenizin evinde kalın yapacak bir şey yok. Ancak eşinizin kayınvalideniz ile olan irtibatı da hoş değil tabi ki ben de uyuz olurdum. Size önerin sakince oturun hissettiklerinizi söyleyin orta yol bulunIyi akşamlar arkadaşlar, sizlere danışmam gereken bir konu var
Buraya açtığım konuların 5 tanesinden 3'ü evimle alakalıydı.. pandemi süresinde sesten dolayı mahvolduk alttan üstten yandan.. asla uyuyamadık evde oturamadık, ben işimi bile yapamadim. Konuya gelecek olursam; Tayinler açılır açılmaz bir yeri yazip gitmek istiyoruz fakat esim artik komsu seslerine dayanamadigini, nobetten geldiğinde bile sağlıklı uyuyamadigini söylüyor, hakli.
Kayinvalidemler ise ilk vaka çıktığında köylerindeki eve geçtiler ve Kasım ayina kadar gelmeyi düşünmüyorlar. Esimde diyor ki, annemler gelene kadar orada yasayalım. Kabul etmedim. Evimiz varken neden baska bir evde yaşıyım napicam orda vakit geçiremem yaşadığımız evi temizlemek lazım ivir zivir dolu malum yaşlı evi herseyi biriktiriyor kalabalık ruhum sıkılıyor o evde. Gözünüzde çöp ev canlanmasın aksine tertemiz ama mesela 70 80 tane biblo var tozlarını almak 2 gün sürer. Neyse dün gece 12 gibi yan taraf ses sistemiyle film izliyor esimde çıldırdı ben gidiyorum annemlerin eve geliyor musun dedi. Gitmedim. Bugün akşam yemek yemeye geldi, ses olursa yine giderim dedi ama zaten nöbet usulu çalışıyor hastanede. Yüzünü 1 aydır yeni yeni görüyorum. Annesi aradi biraz önce; eşim evdeyim dedi. Annesi, hangi ev, niye gittin kalsaydın ya dedi. Eşim o sırada telefonun sesini kisti duyamadım ama çok sinirlendim. Buyuk olarak eşinin yanında kal, ne işin var boş evde dicegi yere birde azarlayacaktı niye evine gittin diye. Telefonu kapatirken öğreniyorum ki eşim eve ilaç sıkmış o yüzden gelmiş, bende beni özlediği, yalnız kalmamam icin geldi sanıyorum salak gibi.
Ben yatıyorum deyip yanından ayrıldım cok sinirlendim. Kendimi kotu hissettim, Ne tepki vermeliyim lütfen yardımcı olur musunuz
Aslinda gitmesinde değil sıkıntı, annesinin tepkisi eşimin bu sebeple geldim diye hesap vermesi. Annesine ne diyebilirim? Haklıyken haksiz duruma düşmek istemiyorumBu duruma sadece eşiniz açısından bakarsak aslında kendince haklı. Zor bir dönemden geçiyoruz özellikle hastanede çalışanlar vs. Bu dönemde insan tabi ki rahatça uyumak ister. Böyle bir sorununuz varsa komşunuzla konuşun orta yol bulun dikkatli olsunlar vs. Eğer bu da olmuyorsa bu süreç bitene kadar kayınvalidenizin evinde kalın yapacak bir şey yok. Ancak eşinizin kayınvalideniz ile olan irtibatı da hoş değil tabi ki ben de uyuz olurdum. Size önerin sakince oturun hissettiklerinizi söyleyin orta yol bulun
3 yıldır duymadığı komşu seslerini yeni duymaya başlamış, sadece gürültü yani sebep.Eşiniz oraya gitmesi içşn özel bir sebebi var mı?
Siz de haklisiniz , simdi tam zamani evinizi satmanın bence hazir faizler düşükken, bunu şimdi teklif etseniz esinize.Ama ben 3 yıldır söylüyorum sesten uyuyamıyorum diye, simdi kendisi biraz iş konusunda rahatladığı ve evde fazlaca kaldığı için sesten rahatsiz oluyor. Bin defa söyledim ya satalım ya kiraya verelim uyuyamıyorum diye benimki can degilmiydi yıllardır bu seslere katlanıyorum
Hiçbir şey demeyin bence. Her anne gibi evladını düşünüyordur. Haklı veya haksız diyemem ama çocuğunu düşünme refleksini anlayabiliyorum.Aslinda gitmesinde değil sıkıntı, annesinin tepkisi eşimin bu sebeple geldim diye hesap vermesi. Annesine ne diyebilirim? Haklıyken haksiz duruma düşmek istemiyorum
Tabi bunuda konustuk ama tayin çıkmadan evi satıp satmama konusunda kararsız kaldık. Aslinda hala düşünme aşamasındayızSiz de haklisiniz , simdi tam zamani evinizi satmanın bence hazir faizler düşükken, bunu şimdi teklif etseniz esinize.
Annesine şu an denecek bir şey yok konu aşılmadıkça çünkü muhatap siz değilsiniz eşiniz ile görüşmüş. Neticede ne de olsa evladı rahat edemediğini söylediyse neden döndün diye kızmış olabilir rahat etmesini istediği için. Yüz yüze gelirsiniz ya da telefonda konuşurken laf açılır o zaman içinizde kalmasın diye uygun dille konuşursunuzAslinda gitmesinde değil sıkıntı, annesinin tepkisi eşimin bu sebeple geldim diye hesap vermesi. Annesine ne diyebilirim? Haklıyken haksiz duruma düşmek istemiyorum
Aslinda göbek bağı birbirne bağlı çiftlerden değiliz. Aksine ben istediğim zaman giderim aile arkadaş ziyareti yaparim başka sehirde, keza oda oyle. Ama geçtiğimiz aylarda sağlıkçı olduğu icin ayrıydık ve cok özledim kaybetme korkusu flnda oluştu tabi. Gitsin yinede sıkıntı degil ama iste sinek ilacı yüzünden gelmiş ya canım sıkıldı :) seni özledim görüp gidicem dese yine sıkıntı yokevlenince esler birlikte takiliyor yok illa gidilecekse de beraber gidiliyor oyle ayri yerlerde kalmaya baska bir sey deniyor
Yani su evleri oyle bir yapiyorlar ki komsunun sifon sesini duyuyorosun.. kuzum komsularinizi uyarin evi terkedecek kadarsa az dikkat etsinler canim cozum baskasinin evinde kalmak degil ki bir iki uyarin toparlanirlar bence
Komşularınıza söyleyin o kadar gürültü olur mu olmadi polise şikayet edin canım o kadar gürültü olur muAma ben 3 yıldır söylüyorum sesten uyuyamıyorum diye, simdi kendisi biraz iş konusunda rahatladığı ve evde fazlaca kaldığı için sesten rahatsiz oluyor. Bin defa söyledim ya satalım ya kiraya verelim uyuyamıyorum diye benimki can degilmiydi yıllardır bu seslere katlanıyorum
O acıdan düşünmedim aslinda evet haklısınızAnnesine şu an denecek bir şey yok konu aşılmadıkça çünkü muhatap siz değilsiniz eşiniz ile görüşmüş. Neticede ne de olsa evladı rahat edemediğini söylediyse neden döndün diye kızmış olabilir rahat etmesini istediği için. Yüz yüze gelirsiniz ya da telefonda konuşurken laf açılır o zaman içinizde kalmasın diye uygun dille konuşursunuz
Ah uyarmaz olurmuyum neler neler yaptim ama o kadar yüzsüz insanlar ki, suan evde olan sese inanamazsınız. Kulak tikaciyla uyuyabiliyoruz ancakKomşularınıza söyleyin o kadar gürültü olur mu olmadi polise şikayet edin canım o kadar gürültü olur mu
Savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz tanı evi satmayı düşünmüyorsanızAh uyarmaz olurmuyum neler neler yaptim ama o kadar yüzsüz insanlar ki, suan evde olan sese inanamazsınız. Kulak tikaciyla uyuyabiliyoruz ancak
Polisi aradım bir defa, durumu anlatınca yüzüne kapattılar
O komşulardan nefret ettim
Tayin cikmazsa bile mutlaka satacagiz evi, 2 hafta sonra 1 aylik izni var eşimin, o süre zarfında kamp yapacağız evden uzaklaşmak için. Insallah sonra hemen cikar ve giderizSavcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz tanı evi satmayı düşünmüyorsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?