Annenizden istemeyin lütfen....kadının sırtından inmelisiniz
Çünkü yapması gerekeni yapmış zaten
Kayinvalidenler biraz versin bence artık .
Ben ailelerin destek olması gerektiğini düşünüyorum... Evlendiniz başınızın çaresine bakın olarak görmüyorum mevzuyu.
Böyle olmamalı komşuculuk oynamıyoruz
Arkadaşta değiliz
Aileyiz aile bilinci budur
Diger kardesin ozel bi durumu vardi.Esim verilmesi konusunda destek bile oldu simdi akli basina geldi tek evlatlari o degil diyor.Ama ben babasinin 1 kurus verecegini zannetmiyorum.Adam pinti otesi bi varlikEşiniz, madem zamanın da ailesine vermiş o zaman geri istemesini bilecek.
Diğer kardeşe her ay 5000 TL verilirken eşiniz neden gıkını çıkartmadı!
Anneniz zaten vermiş. Bir daha istemelisiniz. Üstelik korona yarın bitmeyecek. Haliyle eşinizin işleri bu şekilde devam edecek ve borcu ödeyemeyecek.
Baktınız para bulamıyorsunuz borç gırtlağa dayandı evi satacaksiniz. Ordan burdan alınan borçla bu iş yürümez ki.
Evin hala kredisi odeniyor.5-10 bin liralik rakam icin evi satmak ne kadar dogru olur
Yok hep allah ondan bin kere razi olsun der.Soyle aslinda onun verdigi parada benimde hakkim var rahmetli babamdan kalan kira gelirleri var her ay ordan bir miktar aliyorum.O da evin ihtiyaclarina gidiyor kalan annemde duruyor kenarda biriksin diye malum vergisi var tadilati varNiye eşiniz ve anneniz arasında kalacaksınız. Eşinizin annenden Allah razı olsun diyeceğine ikinci sefer borç vermedi diye laf söyleyeceğine mı inanıyorsunuz.
Birazdan linçlerler seni hazırlanİki yetişkin insan evlenirken aileler zaten bir şey yapmak zorunda değil. Anne baba ben evleniyorum hadi evlendirin eşya altın düğün yapın denilmesi saçma geliyor. İki yetişkin insan bu adımı atıcaksa birikim yapar ve evlenir. Siz çalışıyor musunuz? Eşinize yardımcı olabilirsiniz
Meyve veren ağaç taşlanır misali aghhhhBirazdan linçlerler seni hazırlan
Konu sahibi geçici çözümler bulduğunuzun farkında mısınız?
Yok ailemden yok ailesinden borç isteyelim diye diye sağdan soldan borç olarak bu iş yürümez.
Pandeminin yakın zamanda bitmeyeceğini ortada. En az, bakın en az 6 ay-1 yıl daha böyleyiz. Aşı bulundu iş bitti ya da aşı yapıldı corona bitti olmayacak. Bir süre daha kontrollü sosyal hayatta yaşayacağız. Kalıcı çözümler bulmanız sizin açınızdan daha iyi olur. Zira sağdan soldan borç almanız kalem kalem borçlarınızın artmasına sebep olur. Evi satmayı düşünürdüm ben. 5-10 bin demeyin, bu borçlar 3 5 ay sonra içinden çıkılması zor bir hal alabilir.
Bakın bıraz konularınıza baktım eşiniz sorunlu bence eşiniz aikesine zamanında para bile vermemiştir. Çünkü bir yerde eşinizin hiç birikim yapmadığını yiyip içip gezdiğini yazmışsınız. Evlenirken bile borçları çıkmış paşa beyin bence eşiniz çok rahat ne kemdi ailenizi bu konuda yüz göz edin ne onun ailesiyle zira o sizin ve ailenizin arasında kalmıyorYok hep allah ondan bin kere razi olsun der.Soyle aslinda onun verdigi parada benimde hakkim var rahmetli babamdan kalan kira gelirleri var her ay ordan bir miktar aliyorum.O da evin ihtiyaclarina gidiyor kalan annemde duruyor kenarda biriksin diye malum vergisi var tadilati var
Evin hala kredisi odeniyor.5-10 bin liralik rakam icin evi satmak ne kadar dogru olur
Bakın bıraz konularınıza baktım eşiniz sorunlu bence eşiniz aikesine zamanında para bile vermemiştir. Çünkü bir yerde eşinizin hiç birikim yapmadığını yiyip içip gezdiğini yazmışsınız. Evlenirken bile borçları çıkmış paşa beyin bence eşiniz çok rahat ne kemdi ailenizi bu konuda yüz göz edin ne onun ailesiyle zira o sizin ve ailenizin arasında kalmıyor
Sorun çıkarsın bak nasıl veriyoDiger kardesin ozel bi durumu vardi.Esim verilmesi konusunda destek bile oldu simdi akli basina geldi tek evlatlari o degil diyor.Ama ben babasinin 1 kurus verecegini zannetmiyorum.Adam pinti otesi bi varlik
Evet yiyip icmis gezmis bunlari yapmamis olsa evi borcsuz alabilirdik.Ama evi alirken zaten yarisini pesin odedi yani kenarda yine birikimi vardi.Ailesine verme konusuna gelince bunu benim yanimda annesine de soyledi parami vericem diye aldi vermedi diyeBakın bıraz konularınıza baktım eşiniz sorunlu bence eşiniz aikesine zamanında para bile vermemiştir. Çünkü bir yerde eşinizin hiç birikim yapmadığını yiyip içip gezdiğini yazmışsınız. Evlenirken bile borçları çıkmış paşa beyin bence eşiniz çok rahat ne kemdi ailenizi bu konuda yüz göz edin ne onun ailesiyle zira o sizin ve ailenizin arasında kalmıyor
O da bir alternatif ama suan zaten uzerine ev kredisi var tekrar cikar mi bilemiyorum.Bakmak lazimKaynanasindan borc isteyecegine gitsin kredi ceksin. Kimse birc vermek zorunda degil
Cok saygilidir kendileri:))Sorun cikartamaz zannetmemSorun çıkarsın bak nasıl veriyo
Tesekkur ederim.Allah tez zamanda herkesi duzluge cikarsin insallah.Yani annemde zaman zaman ailesine kiziyor tabi,bunlar nasil insan bu cocuk tek basina didinip duruyor diye dediginiz dogru olabilir.Öncelikle kolaylıklar diliyorum.
Bu süreç esnaflar için ciddi anlamda zor geçti. En kısa zamanda çözüme kavuşur umarım.
Öte taraftan bir tarafın ailesi asla bir şey vermeye diye yanaşmıyor ancak bunu eş kabul etmiş.
Bir diğer taraf ise vermiş vermiş her ne kadar geri alınsa dahi sağlam kaynak olarak görülmekten artık yorulmuş olabilir.
Bunu anlıyorum. Çünkü eşiniz bir noktada kendi ailesinden destek hiç alamazken sizin ailenize bir noktada yaslanmış. Anneniz de haklı hem eşinin ailesindense ya kendi yapsın ya ailesinden destek alsın diye bakabiliyor. Bir taraftan da ekonomik süreç allak bullak illa ki elinde olan kenara atayım diyor.
Su donemde ayagi yorgana gore uzatmamak zaten mumkun degil.Heryerden kismaya calisiyoruz zaten.Son 1 aydir zaten is bakiyorum ama is bulmakta bu donemde zorKimse vermek zorunda değil. Annenize de daha fazla yük olmayın illa birilerinden borç alalım diyorsanız kv kp alın. Ya da ayağınızı yorgana göre uzatın. Ek iş yapmayı düşünün. Şu dönem herkes zor durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?