Evet tabiki oyle fakat esim yillarca geceli gunduzlu calisip kazandigi paradan sadece harclik alip babasina vermis neymis bende biriksin evlenecegin zaman toplu paran olur demis.Ama dugun zamani 1 kurus alamadi.Belirtmedim ama evladinin biri icin her ay 5 bin tl verirken digerine hic destek olmamak ne kadar dogruİki yetişkin insan evlenirken aileler zaten bir şey yapmak zorunda değil. Anne baba ben evleniyorum hadi evlendirin eşya altın düğün yapın denilmesi saçma geliyor. İki yetişkin insan bu adımı atıcaksa birikim yapar ve evlenir. Siz çalışıyor musunuz? Eşinize yardımcı olabilirsiniz
Eşiniz verdiyse maaşını birikim için o aılesıyle eşiniz arasında ya da eşiniz beraber yaşadıkları için yardımcı olmuşta olabilir bilmiyoruz. Ama diğer evladına yaptıysa yine eşiniz ile ailesi arasında olan bir konuEvet tabiki oyle fakat esim yillarca geceli gunduzlu calisip kazandigi paradan sadece harclik alip babasina vermis neymis bende biriksin evlenecegin zaman toplu paran olur demis.Ama dugun zamani 1 kurus alamadi.Belirtmedim ama evladinin biri icin her ay 5 bin tl verirken digerine hic destek olmamak ne kadar dogru
Benim gelirim var mutfak giderlerini vs..karsiliyorum mumkun mertebe destek olmaya calisiyorum.Kazandigini babasina vermis ilerde evlenecegin zaman veririm demis ama hicbir sey alamadiİki yetişkin insan evlenirken aileler zaten bir şey yapmak zorunda değil. Anne baba ben evleniyorum hadi evlendirin eşya altın düğün yapın denilmesi saçma geliyor. İki yetişkin insan bu adımı atıcaksa birikim yapar ve evlenir. Siz çalışıyor musunuz? Eşinize yardımcı olabilirsiniz
Ne saçma mantık. Babası ihtiyaçlıysa ne ala. Evlatlık yapmış. Ama değilse neden para yönetimini kendi yapmamış bu kadın?Benim gelirim var mutfak giderlerini vs..karsiliyorum mumkun mertebe destek olmaya calisiyorum.Kazandigini babasina vermis ilerde evlenecegin zaman veririm demis ama hicbir sey alamadi
Evin hala kredisi odeniyor.5-10 bin liralik rakam icin evi satmak ne kadar dogru olurBu kadar zorsa durum ev satilip borçlar ödenmeli daha uygun eve geçilmeli bence.
Nereye kadar aileler destek çıkabilir ki?
Ihtiyactan degil esim bekarken eli cok acikmis ben senin adina biriktiriyim evlenecegin zaman ben veririm demisNe saçma mantık. Babası ihtiyaçlıysa ne ala. Evlatlık yapmış. Ama değilse neden para yönetimini kendi yapmamış bu kadın?
O babayla alakayı kessen yeri yani.. yalancı, sahtekar, üçkağıtçı.. eşinizde hata. Kendi birikimi kendi yapsın.Ihtiyactan degil esim bekarken eli cok acikmis ben senin adina biriktiriyim evlenecegin zaman ben veririm demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?