ya zaten alsın mahallesine kardeşidir birşey demem beni de alakadar etmez bunlar cenaze ortamında yaşanıyor olması kötü oldu .Bende ofkelenince kendimi kaybedenlerdenim eskiden bişey yapsam rezil oldum diye kafama takardim şimdi hiç umrumda bile değil tabiki sehpa firlatmaniz doğru olmamış ama olan olmuş giden gitmiş kafanıza hiç takmayın.. eşinizle kayınvalideniz de sizi savunmus daha ne olsun.inanin bana 3 kuruşluk insanlar için canınızı sıkmaya bile değmez. O kadın düzgün biri olsaydı zaten öyle bir ortamda bunu yapmazdı insanların yası var o kardeşini kendi mahallesine alma peşinde olmaz olsun öyle teyze..
allahtan sadece halaları ve babaannesi vardı sadece birde o kadın halaları da beni tanıyor zaten ama yine de rezil oldum işteBenim eşimin teyzesi de beni ne zaman görse ayy çok geziyorsun kocanın parasını yediniz bitirdiniz evinizde oturun hastalık var deyup duruyordu meğer kaynanam fişfiklemiş. Sizin öyle mi değilmi bilemem ama insanlar içinde hiç hoş olmamış bunca bagris cagris kavga gürültü
Kesinlikle öyle ortamda böyle bir şey yaşanması çok kötü. Ama sonuçta herkes bu durumu kimin yaşattığınin farkında. Sizde canınız i hiç sıkmayın değmez. Şükredin ki eşiniz en büyük destekcinizya zaten alsın mahallesine kardeşidir birşey demem beni de alakadar etmez bunlar cenaze ortamında yaşanıyor olması kötü oldu .
kayınvalidem zaten taşınmak istemiyor anılarımız var burada diyor ben onun yattığı yerde uyuyorum diyor kadın anlamıyor ne yapacaksa kadını alıp mahallesineKayınvalidenizin ve eşinizin sizin yanınızda olması güzel. Yazık kayınvalidenizin zaten acısı var , ağlatmış kadını bir de. Siz de takmayın bu kadar, tedavinize devam edin.
ben pek tanımıyorum kimdir nasıl biri ama kayınpederim pek haz etmezmiş o yüzden görüşmezlermiş kayınvalidem de aramazmış ne zaman arasa kayınpederi kötülermiş kardeşine öyle dedi yani kayınvalidemBu teyze hanım normalde de her şeye burnunu sokan bir tip mi ?
Acaba daha önceden kayınvalideniz kardeşine dert yanmış olabilir mi ?
Sehpa fırlatmak falan baya abartı olmuş.
“Sana ne” deyip geçebilirsiniz .
Sizin rezil olduğunuz bi durum yok eşinizin teyzesi rezil etmiş kendini. İlk okurken eşinizin annesi mi söyletiyo diye düşündüm ama belli ki kadının alakası yok ve bakmaktan çok memnun bence bozmayın düzenizizi. Teyzeye herkes gerekeni söylemiş zaten.Arkadaşlar merhaba,
3 ay kadar evvel eşimin babası vefat etmişti . 7. günü mevlüt yapıldı herkes ağlıyor üzgün eşimin teyzesi sohbet ediyoruz oda bana sen ne iş yapıyorsun filan sorguya çekti resmen beni nerede çalışıyorsun filan diye normal karşıladım beni düğünden sonra ilk kez görüyor sonuçta dedim.
başladı bana sen neden çalışıyorsun çocuğuna bakmıyorsun da bu kadın senin çocuğun yüzünden dışarı çıkıp bir hava bile almaya gidemiyor filan acayip kalbim kırıldı . zaten yalnızdık o an mutfakta kendimi tutamadım ağladım odaya geçip eşime de bişey belli etmemeye çalıştım adamın babası ölmüş sonuçta .
2. olay yine 40 olduğu zaman lokma dökme işi bitti millet dağıldı yakın akrabalar kaldı sadece başladı bu bak kaynanan tek kaldı ne zaman alacaksın bu çocuğu diye milletin içinde bana bağırıyor bu kadın senin çocuğa bakmak zorunda değil filan ben şok zaten öfke kontrol problemim var çocukluğumda yaşadığım ağır şeylerden ötürü film koptu bende kayınvalidem de kardeşine neden öyle diyorsun ben memnunum ben kendim bakmak istiyorum ikisi de çalışıyor ne güzel tek maaşla artık ev mi geçinir diye oradan eşimin babaannesi yalnız değil ben varım sana ne oluyor filan kadın çocuk olmasa belki benim mahalleme taşınır kardeşim diyor ben de artık tutamadım saydırdım ağzıma ne gelirse sinirden kadının önündeki sehpayı kaldırıp atmışım öfkeden çocuğu da kreşe vericem dedim kayınvalidem bu kez ağlamaya başladı ben onunla avunuyorum 3 yaşını bekle diye ağlıyo bir yandan bu kez herkes kavgaya tutuştu eşimi aramak zorunda kaldım herkes kadına bağırıyor hem kaynanamı ağlattığı için senin gibi kardeş olmaz olsun filan kaynanam onun sözlerine ağladı neden kreşe ver diyorsun diye eşim geldi kavga hala devam ediyor eşimde kızının çocuğu olursa sen bakmazsın sanane bizim aile meselemizden diye oda sinirlendi baya kadın bu kez bakmam tabi bana güvenip kimse çocuk yapmasın diyor eşimle baya ağız dalaşına girdiler sonra kalkıp gitti kadın
20 aylık bebek kaynanam kendisi ben onunla avunuyorum 3 yaşını bekle bezi filan bırakır o zaman daha rahat olur benim kardeşim böyle saçmalıyor diyor kadının da acısı var bişey diyemiyorum ama kadına çıldırıyorum tam düzeliyorum öfke konusunda tedavim sonuç veriyor diyorum yaşadığım bir olay beni başa döndürdü ve ben eşimin tüm akrabalarına sanırım rezil oldum.
onlar beni iyi tanıyorlar zaten her hafta görüşüyoruz ayak üstü iş çıkışı bebeği alırken ben ne zaman kreş konusu açsam üzülüyorlar daha çok küçük diye onlar da o yüzden sinirlendiler çocuk çok küçücük ne kreş lafı açıp duruyon diyeKadin ortada bagira bagira konusuyorsa onundeki sehpayi bende bilmiyorum ne yapardim.
Hadsiz seviyesiz insanlara asla tahammülüm yok ve anladiklari seviyeye 1 defaya mahsus inerdim galiba.
Eşiniz ve kayinvalidenize helal. Eşinizin babaannesi bile savunmus. Valla guzel aileye denk geldiniz bence
destekçim de adam benim yüzümden acısını yaşayamadı doğru düzgün ona dırdır yaptım engel olamadım kendime dırdır konusundaKesinlikle öyle ortamda böyle bir şey yaşanması çok kötü. Ama sonuçta herkes bu durumu kimin yaşattığınin farkında. Sizde canınız i hiç sıkmayın değmez. Şükredin ki eşiniz en büyük destekciniz
Ben söyle düşündüm acaba kayınvalideniz “cocuk var gelip gidemiyorum” gibi birseyler söylediyse ya da dert yandıysa o yüzden bu şekilde konuşmuş olabilir.ben pek tanımıyorum kimdir nasıl biri ama kayınpederim pek haz etmezmiş o yüzden görüşmezlermiş kayınvalidem de aramazmış ne zaman arasa kayınpederi kötülermiş kardeşine öyle dedi yani kayınvalidem
fırlatmak dediiğim yanından geçerken vurup devirdimBen kendimi sınırlı sanırdım benden beterler varmış.
Yani istenmedik olaylar hep başımıza geliyor da sehpa fırlatmak nedir?
Ben eşimin ailesine gidince oradaki didimin didisi hiç hayatta görmediğim kişiler nasıl laf sokuyor.
Niye gelmiyorsun sen bu aileye?
Sevmiyor musun?
Alakasız kişi teyze felan da değil komşu.
Kaynanam yüzde yüz dert yanmış.
Bir de hiç susmadan kaynanamın yanında neler dedi neler.
Hiç cevab vermedim diğer tarafa geçtim.
Kimsenin diline kilit vurulmaz.
kafasına atmadım ya o kadar değilZannımca eşti, KVydi sinirleriniz zayıflamış. Her şeye karışıp sağlıklı insanları da zorla hasta ediyorlar yahuuu
En iyisini yapmışsınız, habire konuşup insanları dellendirirsen kafana sehpayı da yersin sandalyeyi de... Bundna sonra susmayı becerebilirler umarım.
o kadar haklısın kiCenaze ortamlarında bu millete bir özgüven geliyor dedem vefat etmisti ayni gün ilk bebeğimi kaybetmiştim cenazeden cikip kurtaja gidecektim sabahtan kanamam geldi agridan yerimde duramiyorum saat 11 gibi cenazeye gittim oradan bir akraba deden curumeye basladi sen neredesin bu saate kadar demisti.Hala unutmam dedeme olan saygimdan sustum ben ayni anda iki aci yasarken o neler demisti.Millet nasil sever boyle anlamadan dinlemeden yorumlar yapmayi kayinvaliden sorun etmiyorsa kardesine sey yemek duser
konuştum zaten kadın biz görüşmüyorduk ki cenazeye kadar diyor kayınpederimle kavgalıymış teyzesi ne zaman konuşsalar kayınpederi kötülediği için oda konuşmamış görüşemişBen söyle düşündüm acaba kayınvalideniz “cocuk var gelip gidemiyorum” gibi birseyler söylediyse ya da dert yandıysa o yüzden bu şekilde konuşmuş olabilir.
Sonuna kadar haksız teyze hanım .
Siz yine de kv ile bir konuşun bakalım belki gerçekten bakmak istemiyordur da söyleyememiş olabilir.
Arkadaşlar merhaba,
3 ay kadar evvel eşimin babası vefat etmişti . 7. günü mevlüt yapıldı herkes ağlıyor üzgün eşimin teyzesi sohbet ediyoruz oda bana sen ne iş yapıyorsun filan sorguya çekti resmen beni nerede çalışıyorsun filan diye normal karşıladım beni düğünden sonra ilk kez görüyor sonuçta dedim.
başladı bana sen neden çalışıyorsun çocuğuna bakmıyorsun da bu kadın senin çocuğun yüzünden dışarı çıkıp bir hava bile almaya gidemiyor filan acayip kalbim kırıldı . zaten yalnızdık o an mutfakta kendimi tutamadım ağladım odaya geçip eşime de bişey belli etmemeye çalıştım adamın babası ölmüş sonuçta .
2. olay yine 40 olduğu zaman lokma dökme işi bitti millet dağıldı yakın akrabalar kaldı sadece başladı bu bak kaynanan tek kaldı ne zaman alacaksın bu çocuğu diye milletin içinde bana bağırıyor bu kadın senin çocuğa bakmak zorunda değil filan ben şok zaten öfke kontrol problemim var çocukluğumda yaşadığım ağır şeylerden ötürü film koptu bende kayınvalidem de kardeşine neden öyle diyorsun ben memnunum ben kendim bakmak istiyorum ikisi de çalışıyor ne güzel tek maaşla artık ev mi geçinir diye oradan eşimin babaannesi yalnız değil ben varım sana ne oluyor filan kadın çocuk olmasa belki benim mahalleme taşınır kardeşim diyor ben de artık tutamadım saydırdım ağzıma ne gelirse sinirden kadının önündeki sehpayı kaldırıp atmışım öfkeden çocuğu da kreşe vericem dedim kayınvalidem bu kez ağlamaya başladı ben onunla avunuyorum 3 yaşını bekle diye ağlıyo bir yandan bu kez herkes kavgaya tutuştu eşimi aramak zorunda kaldım herkes kadına bağırıyor hem kaynanamı ağlattığı için senin gibi kardeş olmaz olsun filan kaynanam onun sözlerine ağladı neden kreşe ver diyorsun diye eşim geldi kavga hala devam ediyor eşimde kızının çocuğu olursa sen bakmazsın sanane bizim aile meselemizden diye oda sinirlendi baya kadın bu kez bakmam tabi bana güvenip kimse çocuk yapmasın diyor eşimle baya ağız dalaşına girdiler sonra kalkıp gitti kadın
20 aylık bebek kaynanam kendisi ben onunla avunuyorum 3 yaşını bekle bezi filan bırakır o zaman daha rahat olur benim kardeşim böyle saçmalıyor diyor kadının da acısı var bişey diyemiyorum ama kadına çıldırıyorum tam düzeliyorum öfke konusunda tedavim sonuç veriyor diyorum yaşadığım bir olay beni başa döndürdü ve ben eşimin tüm akrabalarına sanırım rezil oldum.