EŞ Teyzesi problemi

ya zaten alsın mahallesine kardeşidir birşey demem beni de alakadar etmez bunlar cenaze ortamında yaşanıyor olması kötü oldu .

Kadin ortada bagira bagira konusuyorsa onundeki sehpayi bende bilmiyorum ne yapardim.

Hadsiz seviyesiz insanlara asla tahammülüm yok ve anladiklari seviyeye 1 defaya mahsus inerdim galiba.

Eşiniz ve kayinvalidenize helal. Eşinizin babaannesi bile savunmus. Valla guzel aileye denk geldiniz bence

allahtan sadece halaları ve babaannesi vardı sadece birde o kadın halaları da beni tanıyor zaten ama yine de rezil oldum işte

ya zaten alsın mahallesine kardeşidir birşey demem beni de alakadar etmez bunlar cenaze ortamında yaşanıyor olması kötü oldu .
Kesinlikle öyle ortamda böyle bir şey yaşanması çok kötü. Ama sonuçta herkes bu durumu kimin yaşattığınin farkında. Sizde canınız i hiç sıkmayın değmez. Şükredin ki eşiniz en büyük destekciniz

Kayınvalidenizin ve eşinizin sizin yanınızda olması güzel. Yazık kayınvalidenizin zaten acısı var , ağlatmış kadını bir de. Siz de takmayın bu kadar, tedavinize devam edin.
kayınvalidem zaten taşınmak istemiyor anılarımız var burada diyor ben onun yattığı yerde uyuyorum diyor kadın anlamıyor ne yapacaksa kadını alıp mahallesine

Ben kendimi sınırlı sanırdım benden beterler varmış.
Yani istenmedik olaylar hep başımıza geliyor da sehpa fırlatmak nedir?
Ben eşimin ailesine gidince oradaki didimin didisi hiç hayatta görmediğim kişiler nasıl laf sokuyor.
Niye gelmiyorsun sen bu aileye?
Sevmiyor musun?
Alakasız kişi teyze felan da değil komşu.
Kaynanam yüzde yüz dert yanmış.
Bir de hiç susmadan kaynanamın yanında neler dedi neler.
Hiç cevab vermedim diğer tarafa geçtim.
Kimsenin diline kilit vurulmaz.

ben pek tanımıyorum kimdir nasıl biri ama kayınpederim pek haz etmezmiş o yüzden görüşmezlermiş kayınvalidem de aramazmış ne zaman arasa kayınpederi kötülermiş kardeşine öyle dedi yani kayınvalidem

Sizin rezil olduğunuz bi durum yok eşinizin teyzesi rezil etmiş kendini. İlk okurken eşinizin annesi mi söyletiyo diye düşündüm ama belli ki kadının alakası yok ve bakmaktan çok memnun bence bozmayın düzenizizi. Teyzeye herkes gerekeni söylemiş zaten.

onlar beni iyi tanıyorlar zaten her hafta görüşüyoruz ayak üstü iş çıkışı bebeği alırken ben ne zaman kreş konusu açsam üzülüyorlar daha çok küçük diye onlar da o yüzden sinirlendiler çocuk çok küçücük ne kreş lafı açıp duruyon diye

destekçim de adam benim yüzümden acısını yaşayamadı doğru düzgün ona dırdır yaptım engel olamadım kendime dırdır konusunda

Ben söyle düşündüm acaba kayınvalideniz “cocuk var gelip gidemiyorum” gibi birseyler söylediyse ya da dert yandıysa o yüzden bu şekilde konuşmuş olabilir.

Sonuna kadar haksız teyze hanım .
Siz yine de kv ile bir konuşun bakalım belki gerçekten bakmak istemiyordur da söyleyememiş olabilir.

Cenaze ortamlarında bu millete bir özgüven geliyor dedem vefat etmisti ayni gün ilk bebeğimi kaybetmiştim cenazeden cikip kurtaja gidecektim sabahtan kanamam geldi agridan yerimde duramiyorum saat 11 gibi cenazeye gittim oradan bir akraba deden curumeye basladi sen neredesin bu saate kadar demisti.Hala unutmam dedeme olan saygimdan sustum ben ayni anda iki aci yasarken o neler demisti.Millet nasil sever boyle anlamadan dinlemeden yorumlar yapmayi kayinvaliden sorun etmiyorsa kardesine sey yemek duser

fırlatmak dediiğim yanından geçerken vurup devirdim

kafasına atmadım ya o kadar değil öfkeyle kalkıp giderken devirdim vurup

o kadar haklısın ki

konuştum zaten kadın biz görüşmüyorduk ki cenazeye kadar diyor kayınpederimle kavgalıymış teyzesi ne zaman konuşsalar kayınpederi kötülediği için oda konuşmamış görüşemiş

Bence sen hepsinden problemlısın
Ne anlattığın anlaşılmıyor en bas problemin bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…