• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş tarafından terk mi edildim yoksa suçlu ben miyim

önceki konularınızı da okudum o zamanda bu adamdan bişey olmaz dedim şimdi de diyorum neyden sorumlu olacaksınız ki boşanmak istiyorsa boşanın anlaşmalı değil çekişmeli boşanın siz kötülüyorsa kötülükesin boşverin ya kendi hayatınızda mutlu olmaya bakın

Sürekli adamı daralıyorsan olucağı bu
Benle ilgilenmiyorsun eeee ilgilenmesin ne olucak?Senin bir hayatın niye yok?
Niye sürekli ilgi bekliyorsun ?
O senle ilgilenmiyorsa sen hiç ilgilenme
Arkadasıyla bir gece çıkıp iki kadeh birşey içmesine bile izin vermiyorsun.
Bu adam alkollü gelip sana çocuğuna şiddet mi uyguluyordu?
İzin vermedim ne demek?
Sen bir arkadasınla çıkıp kahve içsen adam izin vermese sen darlanmaz musın?
Bu kadar eş odaklı yaşarsanız mutsuz olursunuz
Kendi hayatınız işiniz gücünüz hadi o yoksa bile bir hobiniz bir uğraşınız olsun
Çocuk bakmak kolay değil ama bu bir seçim anne olmayı siz seçiyorsunuz?
Evlilik monoton birşey zatwn hep dibdibe olmaktan sıkılmıyor musun?
Bence eşin boşanmaz korkma
Bir sinirle bunu yapmış
Boşanmak kolay değil
Nafaka bilmem ne erkekler para kaybetmek istemez

Birkaç gündür bana çok yazdınız hakkınızı helal edin yaşadığım durum çok taze olduğu için ve duygularım inişli çıkışlı olduğu için bir şeyler duymaya çok ihtiyaç duyuyorum. Eş ailesine diyormuş ki ben eve bakıyorum, o gezmek isteyince götürüyorum, isteklerini alıyorum, beni darlıyor istemiyorum bitti demiş. Bn haklı olduğumu sanıyordum ama tersi kendimi suçlamaya başladım. Bna gore de kendisi ilgisiz, cocukla ilgilenmiyor butun bakımını ben yapıyorum, butun ev işleri yemeği ben yapıyorum, çocuğu gunluk dışarı çıkarmayı her şeyi ben yapıyorum. Yoruluyorum. Kendisi de bna dokunma istediğim zaman yatıyım kalkıyım gidiyim yemeğim hazır olsun kafasında. Bn içten bir sohbet veya oğlumzla benim için ayırdığı bir vakti olması kaliteli olarak bize odaklanması taraftarıyım. Bn konuşmaya çalıştığımda birkaç dakika sonra telefonuna dalmış oluyor. Yani bna verdiği hayatta motive değilim. En son konuşmada da arkadaşına yollamak istemedim çünkü ona gdince geç geliyor alkollu geliyor. Bni tehdit etti göreceksin sni bir daha dışarı çıkarmayacağım vs. Bnde geçinmeye gönlün yoksa benim de yok dedim. O zaman git annenin evine dedi. Daha fazla onu dinlemeyip gittim. Birkaç şart sundu o şekilde dön dedi dönmedim. Şimdi dava açıyormuş ve herkese kötülüyormuş. Kusurumu söyler misiniz bn mi göremiyorum acaba benm amacım cocuguna baba bna eş olsun vaktini bize ayırsındı. Hiçbir yol alamadım
Boşver bırak dava açsın, sen de kurtulmuş olursun bu sorumsuz adamdan ...

Birkaç gündür bana çok yazdınız hakkınızı helal edin yaşadığım durum çok taze olduğu için ve duygularım inişli çıkışlı olduğu için bir şeyler duymaya çok ihtiyaç duyuyorum. Eş ailesine diyormuş ki ben eve bakıyorum, o gezmek isteyince götürüyorum, isteklerini alıyorum, beni darlıyor istemiyorum bitti demiş. Bn haklı olduğumu sanıyordum ama tersi kendimi suçlamaya başladım. Bna gore de kendisi ilgisiz, cocukla ilgilenmiyor butun bakımını ben yapıyorum, butun ev işleri yemeği ben yapıyorum, çocuğu gunluk dışarı çıkarmayı her şeyi ben yapıyorum. Yoruluyorum. Kendisi de bna dokunma istediğim zaman yatıyım kalkıyım gidiyim yemeğim hazır olsun kafasında. Bn içten bir sohbet veya oğlumzla benim için ayırdığı bir vakti olması kaliteli olarak bize odaklanması taraftarıyım. Bn konuşmaya çalıştığımda birkaç dakika sonra telefonuna dalmış oluyor. Yani bna verdiği hayatta motive değilim. En son konuşmada da arkadaşına yollamak istemedim çünkü ona gdince geç geliyor alkollu geliyor. Bni tehdit etti göreceksin sni bir daha dışarı çıkarmayacağım vs. Bnde geçinmeye gönlün yoksa benim de yok dedim. O zaman git annenin evine dedi. Daha fazla onu dinlemeyip gittim. Birkaç şart sundu o şekilde dön dedi dönmedim. Şimdi dava açıyormuş ve herkese kötülüyormuş. Kusurumu söyler misiniz bn mi göremiyorum acaba benm amacım cocuguna baba bna eş olsun vaktini bize ayırsındı. Hiçbir yol alamadım
Ya adam insallah seni bosarda kurtulursun. Cunku gorunen o ki sende bosanacak medeni cesaret yok. Su adam icin uzulemyi anlamiyorum.

Aile evinize dönün, sizde çalışın, çocuğu kreşe verin, bmw’siz yaşama alışın. Hepsi bu,bütün konularınızda ne kadar berbat bir baba ve insan olduğundan bahsetmişsiniz. 1,5 yaşında çocuğu bile döven bir adam anlatmışsınız şimdi annesi babası var babasız büyümesin ? Zaten varlıklı ailede doğmamışsınız gazı ödeyemem ne demek ? Kapatın evi annenize taşının, nafaka ve tazminat için tüm yolları deneyin avukat ile, ne istiyorsunuz daha inanın anlayamıyorum. Adama neden yapışıyorsunuz ? Aşık mısınız ?

Ben dönme niyetinde değilim yanlış anlaşıldım veya yanlış ifade ettim uzun yılların bastırılma ve sindirilmişliği var en ufak tepkiden çok etkileniyorum kızanlar olmuş saygı duyarım, teşekkürler herkese

Kusurlu falan değilsiniz boşverin kime ne söylemiş, onlar ne düşünmüş, yaşadığınızı siz bilirsiniz.Ben Türkiyede boşanmak isteyen kadınların yuzde 99unu haklı buluyorum.Boğazına kadar gelmediyse bırakmıyor çünkü kadın bu kararı almışsa katlanamıyordur gücünün son damlasına kadar savaşmıştır.Buna rağmen de hala kendinde kusur arar kendine yüklenir aynı sizin gibi.

önce yeni başlangıç için özgüvenini topla. bi işe gir önce . mareket bile olur. sonra kendi huzuzrlu hayatını kur, bu adamla inatlaşma artık. sal adamı . çocuğa para versin babalık görevini yapsın. sen yeni hayatına odaklan

Defalarca yazmistik dinlemedin bizi..
Tepki verdiniz ve bu tepkinin devami gelmedi.Simdi kendisi saldiriya gecti..
Artik kendi yapmis oldugu hatalari da size maal ederek aklanma pesindi.Fedakar Baba o huysuz anne siz olacaksiniz anlasilan.Yedirdim,icimdir eksik etmedim,yaranamiyorum algisi olusturmaya calisiyor.
Cok yazdik kuzum,dinlemdin bizi..
Yani su platformdaki 10 kadindan 9'unun yazdiklari hemen hemen birbiryle ayniydi.Dinlemedin bizi..

Belliki sürekli pohpohlanmış aslan oğlum modunda büyütülmüş evliliği benimsememiş kendini hala bekar arkadaşlarıyla takılacak kadar rahat hisseden biri.bunda sizin suçunuz yok

Hatanız böyle biriyle evlenmek ama olan olmuş..Siz normal eşler gibi ilgi,sevgi,şefkat bekliyorsunuz bu çok normal ama anladığım
ayrılmak istemiyor konfor alanınızdan çıkmak ta istemiyorsunuz kendinizi çaresizliğe odaklamışsınız...aynı şekilde eşinizde konfor alanından çıkmak istemiyor ve çatışıyorsunuz
Bunun iki çözümü var boşanmak yada barışmak..
Uğraşmak istemiyorsanız boşanın gitsin siz bilirsiniz..hayat sizin sonuçta
yok barışacaksanız kendinizi ve beklentilerinizi ve tavırlarınızı biraz değiştirin aksi halde dönmeniz çözüm olmaz ..

1.kural bu tip adamlar asla ve asla ezik tipleri kaale almazlar bunlara yırtık olmak lazım ama siz sakin ve tecrübesiz bir kişiliksiniz anladığım

2.cilveli sürekli oynaş isteyen cinselliği ön planda tutan göze göz dişe diş diyen kadınlar daha çok ilgisini çeker orantıyı çok iyi kurmak lazım

3 Nazdan niyazdan anlamaz ,kırmayı marifet sayar ona muhtaç oldupunuzu düşündüğü için ezdikçe ezer sonrada gözden çıkarır sizi kapıyı gösterir her fırsatta
Bu benim gözlemim

Eğer eve dönecekseniz de yazdıklarımı bir düşünün derim

İlişkinize biraz heyecan katın çocuğu o çok bilmiş k.v.bırakın başbaşa biyerlere gidin.içki içmesine müdehale etmeyin biraz meşrep biraz muzip olun değişik şeyler deneyin cinsel hayatı renklendiren davranışlarda bulunun adamı şaşırtın
Size söylendiği zaman karşılık vermeyin yanına gidip kulağına gel yatakta tartışalım falan deyin yada değişik hamlelerle uygunsuz noktalarına dokunup konuyu değiştirin
Olayı her noktada cinselliğe taşıyın içinizden gelmese bile zamanla yorulacaktır daha az sinirlenip daha az üstünüze gelecektir...Sonra işi siz ele alacaksınız nasılsa dişe diş kana kan..

Arkadaşlarıyla ne içecekse evde siz ona hazırlayıp müzik ve dans eşiğinde sunun kendinizi. .
Arada çıkmasını da şimdilik sorun etmeyin..bırakın gidip zıkkımlansın..

Birşey dediğinde inatlaşmayın tmm deyin gülümseyin eğer sizi çok iğreti edecek bir konu değilse...telefonda saydırmayın mesaj yazmayın üstüne gitmeyin eve döndüğünde hiçbişey olmamış gibi davranın.. aşkım canım hayatım kelimelerini sürekli vurgulayın
Çocukla ilgilenmiyorsun vs.vs.demeyin sorumsuzluğunu yüzüne vurmayın aksine sürekli onure edin harikasın mükemmelsin eşsiz bir babasın...deyip pohpohlayın bolca ...egosu zirve yapsın
Sonra zirveden aşağı iteceğin günde gelir,kapında yalvaracağı günde elbet... ama bunlar sabır işi gerçekten..uğraş ve tecrübe gerektirir..zamanla öğreneceksin

Yazdıklarımı bir düşün sen, yada boşan yoluna bak sonuçta eski konularına vakıf değilim ne yaşadığını en iyi sen biliyorsun
Buradaki yorumlara çok takılma insanlar yorum yazayım derken hadlerini aşabiliyor karşısındaki insanın hayatını bilmeden hadsizce aşağılayabiliyorlar maalsef...
En doğru kararı kendin vereceksin iyi düşün hakkında hayırlısı olur umarım

Back