Eş tarafından terk mi edildim yoksa suçlu ben miyim

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Birkaç gündür bana çok yazdınız hakkınızı helal edin yaşadığım durum çok taze olduğu için ve duygularım inişli çıkışlı olduğu için bir şeyler duymaya çok ihtiyaç duyuyorum. Eş ailesine diyormuş ki ben eve bakıyorum, o gezmek isteyince götürüyorum, isteklerini alıyorum, beni darlıyor istemiyorum bitti demiş. Bn haklı olduğumu sanıyordum ama tersi kendimi suçlamaya başladım. Bna gore de kendisi ilgisiz, cocukla ilgilenmiyor butun bakımını ben yapıyorum, butun ev işleri yemeği ben yapıyorum, çocuğu gunluk dışarı çıkarmayı her şeyi ben yapıyorum. Yoruluyorum. Kendisi de bna dokunma istediğim zaman yatıyım kalkıyım gidiyim yemeğim hazır olsun kafasında. Bn içten bir sohbet veya oğlumzla benim için ayırdığı bir vakti olması kaliteli olarak bize odaklanması taraftarıyım. Bn konuşmaya çalıştığımda birkaç dakika sonra telefonuna dalmış oluyor. Yani bna verdiği hayatta motive değilim. En son konuşmada da arkadaşına yollamak istemedim çünkü ona gdince geç geliyor alkollu geliyor. Bni tehdit etti göreceksin sni bir daha dışarı çıkarmayacağım vs. Bnde geçinmeye gönlün yoksa benim de yok dedim. O zaman git annenin evine dedi. Daha fazla onu dinlemeyip gittim. Birkaç şart sundu o şekilde dön dedi dönmedim. Şimdi dava açıyormuş ve herkese kötülüyormuş. Kusurumu söyler misiniz bn mi göremiyorum acaba benm amacım cocuguna baba bna eş olsun vaktini bize ayırsındı. Hiçbir yol alamadım

Bunun olacağı belliydi. Siz blöf yapıp evi terk ettiniz ama eşiniz sizi kötüleyerek dava açmaya hazırlanıyor. Büyük ihtimalle velayet için de uğraşacak sizinle. Bu adama inşallah geri dönmezsiniz

Bunun olacağı belliydi. Siz blöf yapıp evi terk ettiniz ama eşiniz sizi kötüleyerek dava açmaya hazırlanıyor. Büyük ihtimalle velayet için de uğraşacak sizinle. Bu adama inşallah geri dönmezsiniz
Zaten dön demiyor ki ve blöf yapmadım o sözünü kabul etmedim. Benm bir cocugum var anne baba ayrı yasarken ben sorumlu olmak istemiyorum

Evlilik ya da mutluluk sadece bir tarafın istediklerini karşılamakla olacak şey değil ki.
Onun da sorumlulukları var.
Her iki tarafın da sorumlulukları var.

Diğer konuda inatlaşmayı bırakırsanız hallolacak şeyler demiştim ama boşanmak isteyip ardından kötülemek falan çok çirkin şeyler.
Eğer tamamen bağlarınız koptuysa bundan sonrasından hayırlı bir hayatınız olsun inşallah

Aman ne velayeti ilgisiz adam velayetmi alır ayak bağı olur diye anca eser gürler konu sahibine velayeti alacağım derse konu sahibi aynen şöyle dedim iyi olur uğraşamam çoçukla kismetimi falan kapatır desin.Konu sahibi ağır şekilde manipüle ediliyor adamın mazereti bile uydurmasyon klasik erkek şeyleri bakıyorum para veriyorum ama yaranamıyorum..

Her ikiniz de kendinizi haklı buluyorsunuz doğal olarak.
Çünkü evlilikten beklentileriniz farklı.
Ve birbirinizin beklentilerini karşılayamıyorsunuz.
İki tarafın da ortada bir yerde buluşması lazım. Ama belli ki ikiniz de o benim durduğum yere gelsin kafasındasınız.
Bu şekilde zaten yürümez.
ne kadar erken bitirirseniz o kadar iyi, düzelmesini beklemek zaman kaybı olur gibi görünüyor.

Keşke önceki konunuzdan kısaca bahsetseydiniz, önceki konunuzu bilmediğim için bu yazdığınıza göre yorum yapıyorum.
Eşiniz çalışıyor ve siz evdeyseniz, bu durumda tabi ki yemek dahil ev işleri siz de olmalı. İşten gelip temizlik yapması ne kadar olağan ki ? Ama ikiniz de çalışıyorsanız tabi ki paylaşmanız gerekir ev işlerini de.

Sizinle ilgilenmeyip telefonla takılması, sohbet etmek istediğinizde karşılık bulamamanız, arkadaşa gidip alkollü gelme konularında bence de haklısınız. Ben de rahatsız olurdum. Ama tek sorununuz bunlar ise şiddet, aldatma, kötü alışkanlık vs yoksa çift terapisi alsanız nasıl olur sizce ? Belki yardımı dokunur. Allah yardımcınız olsun.

Bn inatlaşmış oldummu sizce. Annem onu arayıp oğlum böyle yapmayın cocugunuz var ben yarın kızımı getireceğim konuşun dedi. Arkasından eşim beni arayıp ben kocayım sen karısın şunları şunları yapayacaksan s.gt gelme dedi. Ben daha annemden sonra hiçbir şey dememiştim. Oyle kaba konuşunca da gitmedim. Senin gönül yapman gerekiyor şart koşamazsın dedim

Önceki konunuzu bilmiyorum ama bu beklentileriniz normal insanlar bu yüzden evleniyor. Okuduğumdan anladığım O sizin için yaptıklarını lütuf olarak görmüş, siz onun arkadaşlarıyla görüşmesini engelleyerek hayatına müdahale etmişsiniz. Anlaşamıyorsanız ayrılmanız en mantıklısı. Çift terapisine gidin derdim ama sizi elaleme kötülüyormuş kol kırılır yen içinde kalır. Böyle biriyle devam edip etmemek sizin kararınız.

öteki konunuzu tam hatırlamıyorum ama illa sizin ve ya eşinizin haklı ve ya haksız olmasına gerek yok. bir şeyler yaşamışsınız, anlaşamamışsınız varsayıyorum o şekilde de boşanılabilir mesela. çocuğunuz var sonuçta, ne siz ne o kötü konuşmamalısınız bu saatten sonra. zaten "gitler, gelmeler" başladıysa bu ilişki laçka olmuş. haklı haksız aramaya gerek yok, bundan sonra çocuğunuzla mutlu olursunuz inşallah.

"Benim eşim çok iyiydi ama ben ona öküz gibi davrandım, O da annesine gitti, benim rahatım kayboldu, ne güzel evime bakılıyordu, yemeğim önüme geliyordu, rahatım bozuldu dön dedim dönmedi ben de hırsımdan boşama davası açtım" diyecek hali yok ya tabi ki sizi kötüleyecek.

Döneeer. Konuları ile sırayla bunlara yol yapıyor zaten. Annesi bile ezile büzüle kızımı getireyim konuş demiş. Yazık kızım gelsin de konuş demiyor da. Kızı getirilen götürülen ezilen bir varlık. Bence konu sahibi zamanında Ailesindeki maddi zorluklar nedeniyle bu adamla evlenmiş. Ama umduğu olmayınca perişan oluyor şimdi.eziliyor büzülüyor sonra da ben mi haksızım diye bize soruyor. Bir tane dön bacım diyen olsa ona tutunacak ama yok

Katılıyorum. Kocaman evi, kocaman odası, güzel eşyaları olmuştu. Anasının evindeki 5 m2 genç odasına dönmek zor geldi şimdi.

Yo ben dönmek için değil sadece sorumlu olmak istemiyorum o yuzden yazdım zor gunler geçiriyorum yaşamadıysanız anlamamanız normal

Yo ben dönmek için değil sadece sorumlu olmak istemiyorum o yuzden yazdım zor gunler geçiriyorum yaşamadıysanız anlamamanız normal
Daha önceki konularına da yorum yaptım şimdi de dayanamayıp son kez yorum yapacağım ..lütfen eşin ne yaparsa yapsın olay çıkarma!! Sen şiddet görüyorsun ,annenin evine gönderiliyorsun ,itilip kakılıyorsun ama biz de senin için üzülüyoruz.Üstelik hiçbirşeyin sorumlusu olmaya niyetin yok bunu en sonunda ben kabul ettim .Eşin senin istediğin adama dönüşsün diye bu direnişin ..yoksa boşanmanın b si senin hazır olduğun birşey değil..olmuyor işte bak sen hırpalanıyorsun ,iki ayda bir aynı durumu yaşıyorsun .Bırak adam nereye giderse gitsin ,ne yaparsa yapsın..zaten senden çekindiği ettiği birşey yok .En azından sürekli elinde valiz ordan oraya atılmamış... o tartışmalar içinde de çocuğu mundar etmemiş olursun.

Bak güzel kardeşim; sen demek fiziksel ve psikolojik şiddeti, itilip kakılmayı, sana verilen sadakat sözünün tutulmamasını içten içe boşanma sebebi olarak görmüyorsun. E o zaman bu sokma akıllarımız sana fayda etmeyecek. Aslında tek derdin kocanın seni sevmesi, sözünü dinlemesi, evde hizmetçi cariye muamelesi etmemesi. Ama çok iyi anlıyoruz ki; adam zaten evde yemeğimi yapan, donumu yıkayan, çocuğumu büyüten biri olsun, bana da evli düzenini kurmuş adam desinler diye evlenmiş. Senin de onunla aslında neden evlendiğini çok iyi biliyor. Bazı adamlar sevmediği kadına zerre değer vermez, afedersin yediği lokma gözüne durur, böyle de karşılığını beklerler. Karşılığı, '' Ne yaparsam yapayım karışma, sus otur. ''

Bu ne saçma durum adam sana s...ri çekmiş, boşanma davası açmış burnundan kıl aldırmıyor sen hala bende mi suç diyosun. Önceki konunda destek olduk iyiliğin için ama bizim dememizle olmuyor demek ki. Umarım dönmezsin bu adama ne diyim.

Yattığı yer ahır düzlüğü, çağırdığı Istanbul türküsü...

İyi bir avukat bulun karşınızdaki adam manipülatör dendi size kaç kere.

Vallahi bu Türk kadınları akıllanmıyor Anneniz ayrı siz ayrı sıkıntıdasınız. Oldu olacak anneniz o herifin ayaklarına kapansaydı...

Neyse bir iki hafta sonra döndüm eşim bana yan baktı, tokat attı, çorbayı kafamdan aşağı döktü diye konu açarsınız. Önceki konularınızı hatırlamayanlar da öyle adam olmaz olsun derler yorum yaparlar size. Siz de konu açıp rahatlar, tıpış tıpış eşinizle uyumaya devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…