- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
Birkaç gündür bana çok yazdınız hakkınızı helal edin yaşadığım durum çok taze olduğu için ve duygularım inişli çıkışlı olduğu için bir şeyler duymaya çok ihtiyaç duyuyorum. Eş ailesine diyormuş ki ben eve bakıyorum, o gezmek isteyince götürüyorum, isteklerini alıyorum, beni darlıyor istemiyorum bitti demiş. Bn haklı olduğumu sanıyordum ama tersi kendimi suçlamaya başladım. Bna gore de kendisi ilgisiz, cocukla ilgilenmiyor butun bakımını ben yapıyorum, butun ev işleri yemeği ben yapıyorum, çocuğu gunluk dışarı çıkarmayı her şeyi ben yapıyorum. Yoruluyorum. Kendisi de bna dokunma istediğim zaman yatıyım kalkıyım gidiyim yemeğim hazır olsun kafasında. Bn içten bir sohbet veya oğlumzla benim için ayırdığı bir vakti olması kaliteli olarak bize odaklanması taraftarıyım. Bn konuşmaya çalıştığımda birkaç dakika sonra telefonuna dalmış oluyor. Yani bna verdiği hayatta motive değilim. En son konuşmada da arkadaşına yollamak istemedim çünkü ona gdince geç geliyor alkollu geliyor. Bni tehdit etti göreceksin sni bir daha dışarı çıkarmayacağım vs. Bnde geçinmeye gönlün yoksa benim de yok dedim. O zaman git annenin evine dedi. Daha fazla onu dinlemeyip gittim. Birkaç şart sundu o şekilde dön dedi dönmedim. Şimdi dava açıyormuş ve herkese kötülüyormuş. Kusurumu söyler misiniz bn mi göremiyorum acaba benm amacım cocuguna baba bna eş olsun vaktini bize ayırsındı. Hiçbir yol alamadım