eş tarafından artık arzulanmadigini hissetmek:(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
çok.moralim.bozuk daha öncede konu açmıştım eşimde bir bes ay öncesinde sertleşme problemi doğdu ..herşey öyle başladı..beş aydır problemli bir cinsellik oluşmaya başladı aramızda ..urologada gitti sorun yok psikolojik dedi . sertleşme ilaci aldı ..ilaç alırken iyi ama sadece kısacık bir kere ilişki ...zaten bunu ilaçsız yapıyor millet bunun için bile ilac içmek zorunda hissediyorsan artık beni arzulamiyorsun sırf ben mutlu olun diye ilaç içip geliyorsun da dedim hayır düzelecek zamana bırakalım diyor...bu beş ay içinde bende kadınlık değerlerimi yitirdigimden o iş anında sertleşme kaybı olduğunda alttan almadigim biraz isyan ettiğim sözler oldu tartistik...artık hep bahanesi yine biseyler diyecen kavga edecez diye konsantre olamıyorum ..bahane bu veya gerçek onu da bilmiyorum.ama ben çok üzgünüm ...en seksi giysilerle de çıktım karşısına ama bişey hissetmiyor sanki ya kadınlar hisseder buara tamamen bunu hissediyorum...en son üç hafta falan olmuştur yaptık o da yine sertleşme ilaci ile ..sabahda ben uyurken istedim öptüm okşadım falan bu uyanıp gulmeye başlamıştı yine çok sinirlenip isyan etmiştim birkaç gün konuşmamıştim..çünkü o an gururum inciniyor ...peşine korona oldu ağır atlatti iyileseli 20 gün oldu ama hala kendimi güçlü hissetmiyorum hala koronanin halsizlik etkisi gibi bişey ağırlık var üstümde diyor ..asla bu sürede ben yanasmadim tabiki cinselliğin lafını bile etmiyoruz ..ama bazen kendisi korona hale etkisi üzerimde hep uyumak istiyorum yorgunum diye açıklama yapıyor durup dururken...olabilir etkisi kalmış olabilir ...ama ben bu geldiğimiz noktaya çok üzülüyorum artık...sekiz senelik evliyiz iki çocuğumuz var ...sanki birdaha bu cinsellik toparlanamayacak gibi hissediyorum ve kendime söz verdim o ilişki isterse asla uzun süre olmayacak .doğru bir karar mi bilmiyorum...varmı boyl sorunlar yaşayıp duzelen veya bu durumda nasıl yaklasmaliyim neler yapıp neler yapmamaliyim kızlar lütfen bir el atın

Yaşlar kaç? Ona göre yorum yapacagım

Bence biraz oluruna bırakın. Böyle bişey yaşadığınızda yüzüne vurmayın. Bu konu yüzünden tartışmayın. Size arzusu bittiği için değildir. Kendi üzerinize alınmayın. Psikolojik bir şeydir. Psikoloğa falan gidin. Allah yardımcınız olsun

ben 31 o 33 olacak yakinda
Sertlesme problemı yasamasının su yasta testosteronla alakalı oldugunu dusunmuyorum, zaten tıbbı bır sorun da yokmus, tamamen psıkolojık, bence bır ıkı ılıskıyı onun ıstedıgı gıbı yasayın, ama kırmadan dokmeden, laf soylemeden. Bıraz rahatlatın, on sevısmeyı daha da uzatın, bazen donemsel olabılıyor. Yasa baglı dıyebılecegım bır pozısyon yok, panıkletmeyın adamı

yüzüne vurdum.malesef ...şimdide toparlayamiyorum.daha kötü bir hal aldı ilişkimiz ...oluruna bıraktım

nasıl yani onun istediği gibi derken kendi zevkimi düşünmemek mi...aslında bu benim de aklıma geldi ..sırf gaza gelsin diye onun istediği gibi olsun bikac diye düşünmüştüm ...aslında bir ara bu beş ayın içinde bunu yaptım kendimi düşünmedim onun yönettiği gibi oldu bitti böyle olunca güzel sonlandı ..ama onun için ...benimde isteklerim olduğunu soyledigimden beri de biraz böyle oldu adam ...

Sımdı akıl da vermek ıstemıyorum cok fazla sonra sızın yuzunuzden herıfım benden sogudu dıyencıler cıkıyor, ayar oluyorum o zamanda. Bılemedım

yüzüne vurdum.malesef ...şimdide toparlayamiyorum.daha kötü bir hal aldı ilişkimiz ...oluruna bıraktım
Siz yandaşın azıcık. Gurur meselesi yapmayın. Sonuçta kadınlar hep ara sıra reddeder ama erkekler alınmaz istekli olduğunuzu, onu arzuladığınızı belli edin. Biraz pohpohlayın. Belli ki bu durumdan dolayı gururu incinmiş.

tabiki bende yanaştım bu son bir aya kadar hiç red etmedim yanaştım hatta ben red edildim artık kadınlık gururum girdi devreye
.aramızda bir duvar oluştu sanki ...arzuladığımi da hep belli ettim ama bu son bir aya kadar

Korina sonrasındaki isteksizliginin sebebi gerçekten hastalıgin bıraktığı hasar olabilir, bunu atlatan çoğu insan söylüyor ama 5 aydır süren problem diyorsunuz, korona öncesi de böyleymiş zaten. Bence bir süre hiç üstüne gitmeyin. O size yakasana kadar hiç yakınlaşmayin. Erkeklerde sertleşme problemi bir kere olunca hep takıntı haline getirip psikolojik olarak yine olmazsa kaygısını duydukları için, tekrar tekrar oluyormuş. Sizi istemediğini düşünmeyin belki bu konuda kendi içinde halledemedigi bir sorunu vardır şimdilik

oylemidir ..güzel dediniz aslında öyle de olabilir ama bu süreçte benim birden kadinligim zedelendi kendimi kadınsı ve seksi hissetmez oldum ..kadınlar simartildikca arzulandikca daha bı kadın olurlar kocam bunu bana son aylarda hiç hissettirmiyor bu yüzden dolayı ....sanırım zamana bırakmak en doğrusu

Bakın biz de tansiyon ilacı yüzünden bir sorun yaşadık. Erkekler bunu takmıyor gibi görünseler de "düzelir ya" deseler de belli etmeseler de aslında bunu içlerinden gerçekten çok sorun ediyorlar kendilerine. Biz kadınlar da "acaba sorun bende mi, soğudu mu, tahrik mi edemiyorum" falan diyoruz içimizden. Ben bile dedim yani ortada somut bir şey var ilaca bağlı olduğu apaçık ortada yine de vajinam mı bollaştı diye konu açtım, acaba yaşlandım, kilo aldım ondan mı, acaba genç bir Rus çıtır olsa ona kalkar mı? falan gibi şeyler bile düşündüm kendi kendime. Eşinize asla bu konuda kırıcı bir şeyler söylememelisiniz. Zaten emin olun bunu kendine çok dert ediyordur. Ben de "belki benim yüzümden" falan dedim. Kendi egomuza yenik düşüyoruz o anda. Bu ancak onları daha fazla üzüyor. Performans baskısı altında hissediyorlar kendilerini. Bir daha denemeye, bir şeyler yaşamaya ve yanaşmaya cesaretleri kırılıyor. Kendi erkeklik egosu zaten paramparça olmuş bir de bizim kadınlık egomuzu tamir edip edememe baskısı altında kalıyorlar.
Ben eşime "ben sana sarılmadan, öpmeden yapamam, olay giriş çıkış değil ben çok güzel şeyler yaşıyorum seninle, aşk yaşıyorum, sen beni çok mutlu ediyorsun" dedim. Bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı ama tersi bir tutum daha yanlış olurdu eminim. Onu pohpohlayın, basit bir şey ama mutfağa bir tabak taşıdıysa dahi teşekkür edin. Sarılın öpün, sevdiğinizi söyleyin. Yine de bir süre böyle devam edince, güzel giden bir ilişki ama seks yok insan "kardeşi miyim be yahu" gibi bir duyguya kapılmaya başlayabiliyor ama asla o zaman da kadınlık egonuza yenik düşmeyin. Bakımlı olun, seksi olun, ufak tefek cilveleşin, onu beğendiğinizi belli edin. Yani sizin yanınızda kendini güvende ve sevilmiş hissetsin ama yine aynı zamanda kendini erkeksi hissetsin. Erkekler pohpohlanmak ister gerçek söylüyorum bu böyle.
Bu arada çok geçmiş olsun ama corona atlatanlarda sonrasında da uzun süre halzislik ve yorgunluk oluyor, bazısında bu uzun sürüyor, bir, iki hatta 3ay kadar sürebiliyor. toparlanması zaman alır.

Psikolojik baskınız çok anladığım kadarıyla bırakın istediği zaman yanaşsın sertleşme sorunu olursada ses etmeyin. Sekiz sene oldu diyorsunuz sekiz senede cnselliğinizin monotonlaşmasını normal karşılayın szlik bi durum yok kişisel algılamayın bütün evlilikler böyle ilk günki kadar tutuklu sevişen var mı sizce? Özgüveniniz zedeleniyor diye eşinize baskı yapmayın ve coronadan sonra kendini toparlayamamasıda gayet normal ben eşinizdeki sorunu size bağlıyorum takılmayın bu kadar kendi içinizde problemi büyütüp eşinizide sıkmışsınız

'Millet bu kadarini ilac almadan yapiyor' diye adami yerin dibine sokunca duzelecegini sanmadiniz umarim.
ya dedim evet ama bende insanım kadın için okadar aşağılayıcı bir durumki sabrettigimde oldu bu lafları söyledim sonunda ..çünkü tam geleceksin zar zor kalkmış afedersiniz ama iki dk da zevke gelmeyen çalışıyorsun hop iniyor yarım kalınca insan çok sinirleniyor bir değil iki değil...ama ben bu saatten sonra düzeltme derdindeyim olan oldu soylenenler söylendi bu saatten sonra nasıl bir yol izlemeliyim

Ayni yasta sayiliriz 32 yasindayim. 12 senelik evliyim.
Evliligimin ilk 2 senesinde vajinismustum. Esimden aşağılayıcı bir sey duymadim. Duysaydim muhtemelen bu sorunu asamazdim. Astiktan birkac yil sonra esimde ayni sekilde psikolojik ereksiyon sorunu oldu. Ne yaparsam yapayim sertlesme olmuyordu oldugunda da hemen iniyordu. Ben de asagilayici hiçbir sey soylemedim ve bu sekilde bir süre devam ettikten sonra kendiliginden duzeldi. Bir daha tekrarlanmadi.
Psikolojik oldugunu kendiniz söylüyorsunuz. O yuzden bu tarz konusmalar olayi daha da icinden cikilmaz yapiyor.
Ilimli yaklasmaya çalışın ve ustelemeyin. Duzelecek cunku.

eşiniz iki sene idare etmiş sizi helal olsun üstelik kirmamis..
demek sizde yaşadınız sertleşme problemi...nekadar sürdü peki nekadar süre sonra düzeldi...siz bu süreçte nasıl davrandiniz

eşiniz iki sene idare etmiş sizi helal olsun üstelik kirmamis..
demek sizde yaşadınız sertleşme problemi...nekadar sürdü peki nekadar süre sonra düzeldi...siz bu süreçte nasıl davrandiniz
Evet yasadik. Uzerinden epey zaman gectigi icin net sure hatirlayamiyorum ama oyle kisa bir sure değildi. Ben bir problem varmis gibi davranmadim oluruna biraktim. Zaten psikolojik nedenler ortadan kalkinca o sorun da duzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…