eş tarafından artık arzulanmadigini hissetmek:(

Canım öncelikle kesinlikle psikolojik bir durum bu bir erkek ve kadının en ideal sex yaşı 30 lu ve 35 li yaşlar yanı bu yaş döngüsünde arzulama iç güdüleri artar şimdi söyleyeceğim şey seni üzmesin bakımsız bir kadın olmadığından eminim ama kokuna saçına giydiklerine dikkat ediyormuşun eşin şimdi sen nasıl yaklaşırsan yaklaş sex düşencesi ile yaklaştığını düşünüp tamamen kabuğuna çekilecek biliyorum ilgi istiyorsun bu konuda ama sen biraz şefkat iç güdüleriyle yaklaş çocukların küçükse eger akşamları onlar uyuyunca romantik filmler izleyin geçici bir durumdur emin ol hep böyle kalmayacak ama sana da çok iş düşüyor burda eşini sürekli itekleme bırak biraz kendini dinlesin ama eger ki bu psikolojik bir sorun degil de herhangi bir hastalıktan dolayı ise mutlaka bir doktora görünmesi şart sertleşme problemi ya psikolojik yada altta yatan başka bir hastalıktan kaynaklıdır üzülme moralini yüksek tut

Bence empati yapın. Ayni şey sizinde başınıza gelebilirdi vajinusmus gibi... üstüne gitmeyin. Sanmıyorum bunun eşinizin hoşuna gittiğini. Oda içten içe yiyip bitiriyordur kendini. Ki erkek için cinsellik daha önemli olur. Hastalık bu üzmeyin kendinizi eşinizi anlayışla karsilayin. Bol bol dua edin inşallah düzelir

Erkekler için enönemli konudur sertleşme eşiniz skntı yaşıyor keşke yüzüne vurmayp normal hayatnza devam etsenz evet biraz seksi rafa kaldrmş olursunuz ama birsüre sonra toparlanacak diye düşünüyorm korona çokama çok ciddi bir hastalık söyledklerine inanın ve Allah korusun ama şuan yanınızda olmayablirdi bide bu yönünü düşünün lütfen..

Ben olsam akisina birakirdim.
Eger sizi arzulamıyorsa bunun kokusu zamanla cikar zaten.
Belki kendini eksik gordu?
Belki erkekliginden suphe etti ?
Belki uzerinde "ya yine olmazsa" baskisi var?
Hemen kotuyu cagirmamak lazim.
Biraz unutun bu isi.
Degerli hissettirin.
Guzel bir aksam yemegi?
Romantik bi film mesela?

Ben de eşime aynı şekilde dile getirdiğimde daha kötü oldu durumumuz, baskı kurduğumu farketttim ben de. İsteksizlik olduğu için sertleşme de olmuyor. Akışına bıraktım ben de, birkaç haftadır yakınlaşmadık biz de. Umarım çok uzamaz bu durum. Ama anladığım baskı yaptıkça işlerin daha kötüye gittiği yönünde.

Bence şu aşamadan sonra ona sakin ve ılımlı davranın. Düşünün ki bekarsınız. Cinsellik bekarken hayatımızda yok mesela nasıl yaşamışız onca zaman demekki durabiliyoruz. Sürekli surat asmayın. Mesela arada ona masaj yapın onu her haliyle sevdiğinizi, sizin anlayışlı biri olduğunuzu bilsin. Beraber yalnız tv izlediğinizde sokulun yanında oturun. Sevgili gibi takılın. Bi anda sevgi patlaması yaşayın yüzünü gözünü kaşını şap şap öpün şımartın. Sizden iyice utanmasına sebep olmayın. Düzelir merak etmeyin. Çok enteresan bir zamandayız insan gelecek kaygısı yaşıyor maddi manevi yıprandık o yüzden hoş görülü olun. Çok canınız istediğinde Mastürbasyon (okey kayganlaştırıcıları şekil olarak uygun )yapın kötü bişey değil. İnşallah düzelirsiniz.

Beyaz bal ve keçiboynuzu özü iyi geliyor. Beyaz balı orjinal bulmaya çalışın

Ben de ilave edeyim. Yardımcı olabilirsem sevinirim.

Eğer sertleşme problemi varsa muhtemelen psikolojik yorgunluk (ailesel / işyeri kaynaklı olabilir) veya kan basıncı yetersizliğinden meydana gelir.
Eğer şekerli, işlenmiş gıdalar, çikolata, baklava gibi şeyler tüketiyorsanız bunlar kas hücrelerini eritir. Kan basıncını zayıflatır. Metabolizmayı bozar. İlk yapılması gereken şey sağlığınızı (yani eşinizin sağlığını) düzeltmek. Bunun için de vücut direnci artmalı. Haftada iki gün (tercihen p.tesi ve perşembe) oruç tutmasını tavsiye ederim. Eğer egzersiz ve spor yapabilirse ki, vücudundaki kas kütlesini artırması gerek. Çünkü kas kütlesinin %50'si kandır yani sudur zaten. Sağlığı, vücut direnci ve metabolizması ne kadar iyi olursa, sertleşme sorunu da o kadar ortadan kalkar. Bir de ilişkiden önce (mesela yarım saat önce) eşinize çay içirin. Bir-kaç bardak. Kan basıncı artacağı için bunun da faydasını görürsünüz. [Yalnız ayran içirmeyin sakın :) ]

Ayrıca vücuda enerji veren bal-fındık-badem gibi besinler tüketin. Marketlerde alınandan bahsetmiyorum. Doğal olmalı. Enerji vermeli. Bakın, şekerden tamamen uzak durun. Bu çok önemli. Bence bisküvi bile tüketmeyin. Eğer düzenli olarak spor yaparsa (en az haftada iki kez) ve günde 2 öğün olmak üzere düzgün beslenirse bu sorun kendi kendine hallolacak. Eşinize bir doktorun hastaya yaklaştığı şekilde yaklaşın. Ve net olun. Yüzüne karşı söyleyin. "Sana böyle demiştim. Bir kızgınlıkla oldu. Çok özür dilerim. Seni seviyorum."
Ve onu anladığınızı ona gösterin. "Sen şöyle hastasın" demeyin. Hastalıktan bahsetmeyin bile. Gizliden gizliye beslenmesini düzeltin. Spora teşvik edin. Az bile yapsa faydasını görürsünüz. Ayrıca bir erkeği en çok cezbeden şey, güleryüzlü ve anlayışlı bir kadındır.
Ona davrandığınız şekilde, o da size karşılık verecektir. Emin olun.

Bir öğünde de 1 veya 2 çeşit yemek yiyin. Çok karışık yemeyin bu arada.

Eğer ekonomik, sosyal, psikolojik başka sorunlarınız varsa bunları kendiniz bir şekilde çözmeye çalışmalısınız. Bunları bilmediğim için yorum yapamam.

Kalın sağlıcakla. :)

canım ben bunu denedim ve şimdilik yolunda herşey ...:)

bir erkeği en çok cezbeden şey Güleryüz lulik.yumusaklik.demissiniz ya okadar okadar hakliymissiniz ki :))

kesinlikle erkeklerin pohpohlanmak istediği konusunda çok hakliymissiniz ..böyle gundelikte de erkeksi hissettirmek cinselligi beyinde başlatıyor erkeğin galiba biraz denedim bunu :)

Hadi bakalım devamı da böyle sürsün inşallahverim alabılmenıze sevındım
ciddi bir konuşma yaptık ..ve eşime çok hak verdim son zamanlarda çok agrasifdim ve onu takmiyordum.pek saniri. benim yanımda ezilmiş hissetmiş ...baya biseler dedi ...bende öğünden beri kendimi toplamaya başladım .

Hersey etkıye tepkı netıcesınde gelısıyor, elbette tek taraflı degıldır. Sız bır adım atmıssınız bunu surece yaymıssınız o da kafasını rahatlatıp karsılık vermıs, ne guzel

Hersey etkıye tepkı netıcesınde gelısıyor, elbette tek taraflı degıldır. Sız bır adım atmıssınız bunu surece yaymıssınız o da kafasını rahatlatıp karsılık vermıs, ne guzel
elbette canım bana sorarsan yine haklı sebeplerim vardi ama yinede öfke kontorlsuzlugu başlamıştı bende ..randevu da aldım psikiyatriden..

bir erkeği en çok cezbeden şey Güleryüz lulik.yumusaklik.demissiniz ya okadar okadar hakliymissiniz ki :))
Evet, en çok iten şey ise kadının dırdırı ve şikayetçi olmasıdır.

Siz onu ne kadar anlarsanız, o da sizi o kadar sevecektir. Ve size ilgisi, alakası, muhabbeti o nisbette artacaktır.
İsterseniz bir deneyin. Çünki marifet muhabbeti intac eder.

"Muzaaf ihtiyaç, iştiyaktır. Muzaaf iştiyak, muhabbettir. Muzaaf muhabbet dahi aşktır."​

*Muzaaf: Kat kat

yüzüne vurdum.malesef ...şimdide toparlayamiyorum.daha kötü bir hal aldı ilişkimiz ...oluruna bıraktım
Hatanin en buyuyugunu yapmissin benim de esimin oldu hic bir zaman yuzune vurmadim adamin biraz egosunu oksa yatakta operken sen benim erkegimsin vucudun cok guclu (ayrintili soylemiyorum unutaniyom) seni cok arzuluyorum falan filan de

Hatanin en buyuyugunu yapmissin benim de esimin oldu hic bir zaman yuzune vurmadim adamin biraz egosunu oksa yatakta operken sen benim erkegimsin vucudun cok guclu (ayrintili soylemiyorum unutaniyom) seni cok arzuluyorum falan filan de
aynen öyle yaptım ve durumu çözdüm canım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…