- 3 Mayıs 2020
- 38
- 25
- 32
-
- Konu Sahibi alonedark18
Canım öncelikle kesinlikle psikolojik bir durum bu bir erkek ve kadının en ideal sex yaşı 30 lu ve 35 li yaşlar yanı bu yaş döngüsünde arzulama iç güdüleri artar şimdi söyleyeceğim şey seni üzmesin bakımsız bir kadın olmadığından eminim ama kokuna saçına giydiklerine dikkat ediyormuşun eşin şimdi sen nasıl yaklaşırsan yaklaş sex düşencesi ile yaklaştığını düşünüp tamamen kabuğuna çekilecek biliyorum ilgi istiyorsun bu konuda ama sen biraz şefkat iç güdüleriyle yaklaş çocukların küçükse eger akşamları onlar uyuyunca romantik filmler izleyin geçici bir durumdur emin ol hep böyle kalmayacak ama sana da çok iş düşüyor burda eşini sürekli itekleme bırak biraz kendini dinlesin ama eger ki bu psikolojik bir sorun degil de herhangi bir hastalıktan dolayı ise mutlaka bir doktora görünmesi şart sertleşme problemi ya psikolojik yada altta yatan başka bir hastalıktan kaynaklıdır üzülme moralini yüksek tutçok.moralim.bozukdaha öncede konu açmıştım eşimde bir bes ay öncesinde sertleşme problemi doğdu ..herşey öyle başladı..beş aydır problemli bir cinsellik oluşmaya başladı aramızda ..urologada gitti sorun yok psikolojik dedi . sertleşme ilaci aldı ..ilaç alırken iyi ama sadece kısacık bir kere ilişki ...zaten bunu ilaçsız yapıyor millet bunun için bile ilac içmek zorunda hissediyorsan artık beni arzulamiyorsun sırf ben mutlu olun diye ilaç içip geliyorsun da dedim hayır düzelecek zamana bırakalım diyor...bu beş ay içinde bende kadınlık değerlerimi yitirdigimden o iş anında sertleşme kaybı olduğunda alttan almadigim biraz isyan ettiğim sözler oldu tartistik...artık hep bahanesi yine biseyler diyecen kavga edecez diye konsantre olamıyorum ..bahane bu veya gerçek onu da bilmiyorum.ama ben çok üzgünüm ...en seksi giysilerle de çıktım karşısına ama bişey hissetmiyor sanki ya kadınlar hisseder buara tamamen bunu hissediyorum...en son üç hafta falan olmuştur yaptık o da yine sertleşme ilaci ile ..sabahda ben uyurken istedim öptüm okşadım falan bu uyanıp gulmeye başlamıştı yine çok sinirlenip isyan etmiştim birkaç gün konuşmamıştim..çünkü o an gururum inciniyor ...peşine korona oldu ağır atlatti iyileseli 20 gün oldu ama hala kendimi güçlü hissetmiyorum hala koronanin halsizlik etkisi gibi bişey ağırlık var üstümde diyor ..asla bu sürede ben yanasmadim tabiki cinselliğin lafını bile etmiyoruz ..ama bazen kendisi korona hale etkisi üzerimde hep uyumak istiyorum yorgunum diye açıklama yapıyor durup dururken...olabilir etkisi kalmış olabilir ...ama ben bu geldiğimiz noktaya çok üzülüyorum artık...sekiz senelik evliyiz iki çocuğumuz var ...sanki birdaha bu cinsellik toparlanamayacak gibi hissediyorum ve kendime söz verdim o ilişki isterse asla uzun süre olmayacak .doğru bir karar mi bilmiyorum...varmı boyl sorunlar yaşayıp duzelen veya bu durumda nasıl yaklasmaliyim neler yapıp neler yapmamaliyim kızlar lütfen bir el atın
Bence empati yapın. Ayni şey sizinde başınıza gelebilirdi vajinusmus gibi... üstüne gitmeyin. Sanmıyorum bunun eşinizin hoşuna gittiğini. Oda içten içe yiyip bitiriyordur kendini. Ki erkek için cinsellik daha önemli olur. Hastalık bu üzmeyin kendinizi eşinizi anlayışla karsilayin. Bol bol dua edin inşallah düzelirçok.moralim.bozukdaha öncede konu açmıştım eşimde bir bes ay öncesinde sertleşme problemi doğdu ..herşey öyle başladı..beş aydır problemli bir cinsellik oluşmaya başladı aramızda ..urologada gitti sorun yok psikolojik dedi . sertleşme ilaci aldı ..ilaç alırken iyi ama sadece kısacık bir kere ilişki ...zaten bunu ilaçsız yapıyor millet bunun için bile ilac içmek zorunda hissediyorsan artık beni arzulamiyorsun sırf ben mutlu olun diye ilaç içip geliyorsun da dedim hayır düzelecek zamana bırakalım diyor...bu beş ay içinde bende kadınlık değerlerimi yitirdigimden o iş anında sertleşme kaybı olduğunda alttan almadigim biraz isyan ettiğim sözler oldu tartistik...artık hep bahanesi yine biseyler diyecen kavga edecez diye konsantre olamıyorum ..bahane bu veya gerçek onu da bilmiyorum.ama ben çok üzgünüm ...en seksi giysilerle de çıktım karşısına ama bişey hissetmiyor sanki ya kadınlar hisseder buara tamamen bunu hissediyorum...en son üç hafta falan olmuştur yaptık o da yine sertleşme ilaci ile ..sabahda ben uyurken istedim öptüm okşadım falan bu uyanıp gulmeye başlamıştı yine çok sinirlenip isyan etmiştim birkaç gün konuşmamıştim..çünkü o an gururum inciniyor ...peşine korona oldu ağır atlatti iyileseli 20 gün oldu ama hala kendimi güçlü hissetmiyorum hala koronanin halsizlik etkisi gibi bişey ağırlık var üstümde diyor ..asla bu sürede ben yanasmadim tabiki cinselliğin lafını bile etmiyoruz ..ama bazen kendisi korona hale etkisi üzerimde hep uyumak istiyorum yorgunum diye açıklama yapıyor durup dururken...olabilir etkisi kalmış olabilir ...ama ben bu geldiğimiz noktaya çok üzülüyorum artık...sekiz senelik evliyiz iki çocuğumuz var ...sanki birdaha bu cinsellik toparlanamayacak gibi hissediyorum ve kendime söz verdim o ilişki isterse asla uzun süre olmayacak .doğru bir karar mi bilmiyorum...varmı boyl sorunlar yaşayıp duzelen veya bu durumda nasıl yaklasmaliyim neler yapıp neler yapmamaliyim kızlar lütfen bir el atın
Beyaz bal ve keçiboynuzu özü iyi geliyor. Beyaz balı orjinal bulmaya çalışınya dedim evet ama bende insanım kadın için okadar aşağılayıcı bir durumki sabrettigimde oldu bu lafları söyledim sonunda ..çünkü tam geleceksin zar zor kalkmış afedersiniz ama iki dk da zevke gelmeyen çalışıyorsun hop iniyor yarım kalınca insan çok sinirleniyor bir değil iki değil...ama ben bu saatten sonra düzeltme derdindeyim olan oldu soylenenler söylendi bu saatten sonra nasıl bir yol izlemeliyim
canım ben bunu denedim ve şimdilik yolunda herşey ...:)Sertlesme problemı yasamasının su yasta testosteronla alakalı oldugunu dusunmuyorum, zaten tıbbı bır sorun da yokmus, tamamen psıkolojık, bence bır ıkı ılıskıyı onun ıstedıgı gıbı yasayın, ama kırmadan dokmeden, laf soylemeden. Bıraz rahatlatın, on sevısmeyı daha da uzatın, bazen donemsel olabılıyor. Yasa baglı dıyebılecegım bır pozısyon yok, panıkletmeyın adamı
bir erkeği en çok cezbeden şey Güleryüz lulik.yumusaklik.demissiniz ya okadar okadar hakliymissiniz ki :))Ben de ilave edeyim. Yardımcı olabilirsem sevinirim.
Eğer sertleşme problemi varsa muhtemelen psikolojik yorgunluk (ailesel / işyeri kaynaklı olabilir) veya kan basıncı yetersizliğinden meydana gelir.
Eğer şekerli, işlenmiş gıdalar, çikolata, baklava gibi şeyler tüketiyorsanız bunlar kas hücrelerini eritir. Kan basıncını zayıflatır. Metabolizmayı bozar. İlk yapılması gereken şey sağlığınızı (yani eşinizin sağlığını) düzeltmek. Bunun için de vücut direnci artmalı. Haftada iki gün (tercihen p.tesi ve perşembe) oruç tutmasını tavsiye ederim. Eğer egzersiz ve spor yapabilirse ki, vücudundaki kas kütlesini artırması gerek. Çünkü kas kütlesinin %50'si kandır yani sudur zaten. Sağlığı, vücut direnci ve metabolizması ne kadar iyi olursa, sertleşme sorunu da o kadar ortadan kalkar. Bir de ilişkiden önce (mesela yarım saat önce) eşinize çay içirin. Bir-kaç bardak. Kan basıncı artacağı için bunun da faydasını görürsünüz. [Yalnız ayran içirmeyin sakın :) ]
Ayrıca vücuda enerji veren bal-fındık-badem gibi besinler tüketin. Marketlerde alınandan bahsetmiyorum. Doğal olmalı. Enerji vermeli. Bakın, şekerden tamamen uzak durun. Bu çok önemli. Bence bisküvi bile tüketmeyin. Eğer düzenli olarak spor yaparsa (en az haftada iki kez) ve günde 2 öğün olmak üzere düzgün beslenirse bu sorun kendi kendine hallolacak. Eşinize bir doktorun hastaya yaklaştığı şekilde yaklaşın. Ve net olun. Yüzüne karşı söyleyin. "Sana böyle demiştim. Bir kızgınlıkla oldu. Çok özür dilerim. Seni seviyorum."
Ve onu anladığınızı ona gösterin. "Sen şöyle hastasın" demeyin. Hastalıktan bahsetmeyin bile. Gizliden gizliye beslenmesini düzeltin. Spora teşvik edin. Az bile yapsa faydasını görürsünüz. Ayrıca bir erkeği en çok cezbeden şey, güleryüzlü ve anlayışlı bir kadındır.
Ona davrandığınız şekilde, o da size karşılık verecektir. Emin olun.
Bir öğünde de 1 veya 2 çeşit yemek yiyin. Çok karışık yemeyin bu arada.
Eğer ekonomik, sosyal, psikolojik başka sorunlarınız varsa bunları kendiniz bir şekilde çözmeye çalışmalısınız. Bunları bilmediğim için yorum yapamam.
Kalın sağlıcakla. :)
Hadi bakalım devamı da böyle sürsün inşallahcanım ben bunu denedim ve şimdilik yolunda herşey ...:)
kesinlikle erkeklerin pohpohlanmak istediği konusunda çok hakliymissiniz ..böyle gundelikte de erkeksi hissettirmek cinselligi beyinde başlatıyor erkeğin galiba biraz denedim bunu :)Bakın biz de tansiyon ilacı yüzünden bir sorun yaşadık. Erkekler bunu takmıyor gibi görünseler de "düzelir ya" deseler de belli etmeseler de aslında bunu içlerinden gerçekten çok sorun ediyorlar kendilerine. Biz kadınlar da "acaba sorun bende mi, soğudu mu, tahrik mi edemiyorum" falan diyoruz içimizden. Ben bile dedim yani ortada somut bir şey var ilaca bağlı olduğu apaçık ortada yine de vajinam mı bollaştı diye konu açtım, acaba yaşlandım, kilo aldım ondan mı, acaba genç bir Rus çıtır olsa ona kalkar mı? falan gibi şeyler bile düşündüm kendi kendime. Eşinize asla bu konuda kırıcı bir şeyler söylememelisiniz. Zaten emin olun bunu kendine çok dert ediyordur. Ben de "belki benim yüzümden" falan dedim. Kendi egomuza yenik düşüyoruz o anda. Bu ancak onları daha fazla üzüyor. Performans baskısı altında hissediyorlar kendilerini. Bir daha denemeye, bir şeyler yaşamaya ve yanaşmaya cesaretleri kırılıyor. Kendi erkeklik egosu zaten paramparça olmuş bir de bizim kadınlık egomuzu tamir edip edememe baskısı altında kalıyorlar.
Ben eşime "ben sana sarılmadan, öpmeden yapamam, olay giriş çıkış değil ben çok güzel şeyler yaşıyorum seninle, aşk yaşıyorum, sen beni çok mutlu ediyorsun" dedim. Bilmiyorum doğru mu yaptım yanlış mı ama tersi bir tutum daha yanlış olurdu eminim. Onu pohpohlayın, basit bir şey ama mutfağa bir tabak taşıdıysa dahi teşekkür edin. Sarılın öpün, sevdiğinizi söyleyin. Yine de bir süre böyle devam edince, güzel giden bir ilişki ama seks yok insan "kardeşi miyim be yahu" gibi bir duyguya kapılmaya başlayabiliyor ama asla o zaman da kadınlık egonuza yenik düşmeyin. Bakımlı olun, seksi olun, ufak tefek cilveleşin, onu beğendiğinizi belli edin. Yani sizin yanınızda kendini güvende ve sevilmiş hissetsin ama yine aynı zamanda kendini erkeksi hissetsin. Erkekler pohpohlanmak ister gerçek söylüyorum bu böyle.
Bu arada çok geçmiş olsun ama corona atlatanlarda sonrasında da uzun süre halzislik ve yorgunluk oluyor, bazısında bu uzun sürüyor, bir, iki hatta 3ay kadar sürebiliyor. toparlanması zaman alır.
ciddi bir konuşma yaptık ..ve eşime çok hak verdim son zamanlarda çok agrasifdim ve onu takmiyordum.pek saniri. benim yanımda ezilmiş hissetmiş ...baya biseler dedi ...bende öğünden beri kendimi toplamaya başladım .Hadi bakalım devamı da böyle sürsün inşallahverim alabılmenıze sevındım
Hersey etkıye tepkı netıcesınde gelısıyor, elbette tek taraflı degıldır. Sız bır adım atmıssınız bunu surece yaymıssınız o da kafasını rahatlatıp karsılık vermıs, ne guzelciddi bir konuşma yaptık ..ve eşime çok hak verdim son zamanlarda çok agrasifdim ve onu takmiyordum.pek saniri. benim yanımda ezilmiş hissetmiş ...baya biseler dedi ...bende öğünden beri kendimi toplamaya başladım .
elbette canım bana sorarsan yine haklı sebeplerim vardi ama yinede öfke kontorlsuzlugu başlamıştı bende ..randevu da aldım psikiyatriden..Hersey etkıye tepkı netıcesınde gelısıyor, elbette tek taraflı degıldır. Sız bır adım atmıssınız bunu surece yaymıssınız o da kafasını rahatlatıp karsılık vermıs, ne guzel
Profesyonel destekle de taclandırırsan tadından yenmez benceelbette canım bana sorarsan yine haklı sebeplerim vardi ama yinede öfke kontorlsuzlugu başlamıştı bende ..randevu da aldım psikiyatriden..
insalah canımProfesyonel destekle de taclandırırsan tadından yenmez bence
Evet, en çok iten şey ise kadının dırdırı ve şikayetçi olmasıdır.bir erkeği en çok cezbeden şey Güleryüz lulik.yumusaklik.demissiniz ya okadar okadar hakliymissiniz ki :))
Hatanin en buyuyugunu yapmissin benim de esimin oldu hic bir zaman yuzune vurmadim adamin biraz egosunu oksa yatakta operken sen benim erkegimsin vucudun cok guclu (ayrintili soylemiyorum unutaniyom) seni cok arzuluyorum falan filan deyüzüne vurdum.malesef ...şimdide toparlayamiyorum.daha kötü bir hal aldı ilişkimiz ...oluruna bıraktım
aynen öyle yaptım ve durumu çözdüm canım çok şükürHatanin en buyuyugunu yapmissin benim de esimin oldu hic bir zaman yuzune vurmadim adamin biraz egosunu oksa yatakta operken sen benim erkegimsin vucudun cok guclu (ayrintili soylemiyorum unutaniyom) seni cok arzuluyorum falan filan de