eş tarafından artık arzulanmadigini hissetmek:(

Ayni yasta sayiliriz 32 yasindayim. 12 senelik evliyim.
Evliligimin ilk 2 senesinde vajinismustum. Esimden aşağılayıcı bir sey duymadim. Duysaydim muhtemelen bu sorunu asamazdim. Astiktan birkac yil sonra esimde ayni sekilde psikolojik ereksiyon sorunu oldu. Ne yaparsam yapayim sertlesme olmuyordu oldugunda da hemen iniyordu. Ben de asagilayici hiçbir sey soylemedim ve bu sekilde bir süre devam ettikten sonra kendiliginden duzeldi. Bir daha tekrarlanmadi.
Psikolojik oldugunu kendiniz söylüyorsunuz. O yuzden bu tarz konusmalar olayi daha da icinden cikilmaz yapiyor.
Ilimli yaklasmaya çalışın ve ustelemeyin. Duzelecek cunku.
Bende de aynı sorundan yaşıyorum eşimde 2 senedir sertleşme sorunu var birde üstüne bebek istiyoruz daha olmadı çok kötü bir durum gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım eksi enerjim mutluluğum yok artık eşime belli etmemeye çalışıyorum üstüne gitmiyorum özellikle yumurtlama günleri gelince isteksizliker başlıyor bi şekilde oluyor ama yeterli derecede olmuyor nasıl düzelicek akıl verin lütfen bana da 🥺

Bende de aynı sorundan yaşıyorum eşimde 2 senedir sertleşme sorunu var birde üstüne bebek istiyoruz daha olmadı çok kötü bir durum gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım eksi enerjim mutluluğum yok artık eşime belli etmemeye çalışıyorum üstüne gitmiyorum özellikle yumurtlama günleri gelince isteksizliker başlıyor bi şekilde oluyor ama yeterli derecede olmuyor nasıl düzelicek akıl verin lütfen bana da 🥺
Vajinismus sonrasi mi oldu yoksa ondan bagimsiz mi?
Bence yumurtlama takibini esiniz bilmesin. Cunku bildikleri zaman odev gibi oluyor ve bu da sertlesme sorununa yol acabiliyor.

Vajinismus sonrasi mi oldu yoksa ondan bagimsiz mi?
Bence yumurtlama takibini esiniz bilmesin. Cunku bildikleri zaman odev gibi oluyor ve bu da sertlesme sorununa yol acabiliyor.
Bundan 1.5 sene önce panik atak rahatsızlığı geçirdim çok zor bi süreçten geçtim o ara eşime de yansıdı galiba benim depresyon hallerim ondan sonra onda da psikolojik olarak bu sıkıntı çıktı düzeltemiyoruz bi türlü hep bi yine olmayacak kafasına giryor

X