- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
-
Ne kadar üzücü. Gerçekten böyle düşünüyorsa bu dünya benim için cok karmaşık. İnsanların bu kadar adi olabileceğini aklım hala almıyor.Sadece boşanmamak için zaman kazanıyor.
Boşanma durumunda mal paylaşımı olacak olması bile boşanmak istememesi için büyük bir sebep.
Bence artık eşin için ne düşünüyor, ne yapmaya çalışıyor gibi irdelemelerden vazgeçip sen ne istiyorsun ona yönel.
Maalesef bu adamdan bir cacık olmaz.
Allah razı olsun, inşallah benim de çocukların da ailemin de gönlü ferahlar. Benim de dileğim bu. Tabii aynı şeyi yaşayan herkese Allah ferahlık versinDüzeni bozulmasın diye adam boşanmiyordur.
Allah gönlüne ferahlık versin. Çok zor ne diyebilirim ki başka..
İnanın ne düşüneceğimi şaşırdım. Dengesiz mi, ahlaksız mi, ruh hastası mi yoksa tamamen ailesinin ahlaki eğitim metodu mu bilemiyorumBoşanmak istememesinin, uzatmasının sebebinin ne olduğunu düşünüyorsunuz. Maddi bir şeyleri kaçırmaya falan mı çalışıyor. Sevgililer günüyle ilgili bir şey diyemiyorum, benim hiç kutlamadığım, saçma bulduğum bir gün. Sizin beklediğinizi tahmin mi edemiyor, önemsemiyor mu? Terapistten emin değilsiniz galiba, ortada daha büyük sorunlar varken jest falan dese benimde canım sıkılırdı ama uzman değiliz atıp tutmayalım şimdi. Ama başka bir terapist deneyebilirsiniz bence. Bizde çift terapisi almıştık eşimle hiç jest yapın diye bir şey duymadım.
Askitotomsu herkes böyle değildir elbette ama eşin için çok normal birşey değil mi bu? Bu adam senden gizli borcunu ödediğiniz arsaya, ailesine ev yaptırmadi mi? Yıllardır sana ekonomik şiddet uygulamıyor mu?Ne kadar üzücü. Gerçekten böyle düşünüyorsa bu dünya benim için cok karmaşık. İnsanların bu kadar adi olabileceğini aklım hala almıyor.
Ne yapmaya çalışıyor diye düşünüyorum gün boyu. Çünkü iki lafı, iki davranışı birbirini tutmuyor. Psikolog dedigi için sabahları günaydın canım demeye başladı. Öyle yapınca belki küçük bir gönül alıcı hareketi olur diye bekledim bugün
Allah razı olsun, inşallah benim de çocukların da ailemin de gönlü ferahlar. Benim de dileğim bu. Tabii aynı şeyi yaşayan herkese Allah ferahlık versin
Bugün çocukları bahceye indirmişti. Komşular kendi aralarında demişler ki askito ne kadar şanslı. Ben gelince bana söylüyorlar bir de. Aglayasim geldiAskitotomsu herkes böyle değildir elbette ama eşin için çok normal birşey değil mi bu? Bu adam senden gizli borcunu ödediğiniz arsaya, ailesine ev yaptırmadi mi? Yıllardır sana ekonomik şiddet uygulamıyor mu?
Eşin bu kadar adice düşünebilecek potansiyelde bir adam. Yani bunu kabul etmen lazım artık.
Psikolog söyledi diye sana sabahlari günaydın demesinden bile umutlanıyorsun demek ki durum o kadar kötüydü öncesinde. Buradan normal bir ilişki çıkmaz artık
Biraz para biriktirecek kadar bir süre belirledim. Planım bu şu anBoşanmaya sadece o değil, sen de yanaşmıyorsun. Madem boşanmayacaksın, terapisti dinlemekten daha iyi yapabileceğin birşey yok. İçine sinmediyse başka bir terapist ara.
Ne kadar üzücü. Gerçekten böyle düşünüyorsa bu dünya benim için cok karmaşık. İnsanların bu kadar adi olabileceğini aklım hala almıyor.
Ne yapmaya çalışıyor diye düşünüyorum gün boyu. Çünkü iki lafı, iki davranışı birbirini tutmuyor. Psikolog dedigi için sabahları günaydın canım demeye başladı. Öyle yapınca belki küçük bir gönül alıcı hareketi olur diye bekledim bugün
Değil misokma akıl kırk adım gidermiş.
psikolog sevgililer günü için bir jest yap diye özellikle belirtmediyse demek.
O vakte kadar terapistin dediğini yap, ık mık etmeden. Hiç değilse elimden geleni yaptım dersin, seni çabasızlıkla suçlamasın, biliyorum sen bunu kafaya takarsın. Ve bir gün boşayacağın adamdan çok fazla beklentiye girme artık. Yorucu olmuyor mu?Biraz para biriktirecek kadar bir süre belirledim. Planım bu şu an
Askerde bile anasının özel günlerini kaçırmaz çiçek yollardi. Benim babamın vefat ettiği gün anasina yüzük almaya gitmiş.sokma akıl kırk adım gidermiş.
psikolog sevgililer günü için bir jest yap diye özellikle belirtmediyse demek.
Terapistin dediğini yapamam, zoruma gidiyor artık.O vakte kadar terapistin dediğini yap, ık mık etmeden. Hiç değilse elimden geleni yaptım dersin, seni çabasızlıkla suçlamasın, biliyorum sen bunu kafaya takarsın. Ve bir gün boşayacağın adamdan çok fazla beklentiye girme artık. Yorucu olmuyor mu?
Değil mi
Ama hep bir beklentin var, olmayacak adamdan çok şey bekliyorsun, bile bile. Yoksay gitsin, o sen olmadan aylar yıllarca yaşar nasılsa. Sen ol ama elleşme, onun canına minnet.Terapistin dediğini yapamam, zoruma gidiyor artık.
Evet bu doğru. Bu ikinci terapist zaten. Geçici küçük değişiklikler oluyor sadece. Zihniyet aynı. Belki başkası mutlu mesut yaşar ama ben mi sorunluyum bilmiyorum cok ağrıma gidiyor özellikle aileme sebepsiz düşmanlığıkendin için hiçmişim diyorsun ya. kendini hiç eden sensin. hala umut besliyorsun düzelir diye.
ama aile terapisi almanız güzel. aklında acaba kalmayacak sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?