Eş kişisi

Daha önce hiç boşanma gibi bir konuyu ya da sorunlarınızı ailenizle konuştunuz mu? Onların tepkilerinden mi çekiniyorsunuz acaba diye düşündüm.
Konuştum ailem hep arkamda o açıdan sıkıntım yok sadece ben çocuklarım annesinden yada babasindan ayrı kalmak zorunda kalmasınlar diye cabaliyordum açıkçası

Aklı sıra ne haltlar yediğini saklayacak çok bariz. Kendi sapık zihniyetli olduğu için. Ayrıca siz de velinizden mi izin alıyorsunuz izin vermiyor ne demek? 28 yaşındasın daha dur ne üçüncü çocuğu hem de bu gözü dışarda adama.adam bekar hayatı yaşıyor seni de eve kapamış çocuklarla oyalayıp hizmetçiliğini yaptırıyo. 3. Çocuk da seni daha çok oyalasın diye farkında mısın, yap o. 3. Çocuğu da kimin koynundan toplarsın bu herifi artık. Neden bu adamı çekiyorsun? Hayata bir defa geliyor muyuz?
Seviyordum aslında bide izin almak degilde bişey yaptığımda haberi olsun gönlü olsun diye çabaladım hep ama boş

Konuştum ailem hep arkamda o açıdan sıkıntım yok sadece ben çocuklarım annesinden yada babasindan ayrı kalmak zorunda kalmasınlar diye cabaliyordum açıkçası
Siz ayrıldınız diye çocuklar ebeveynlerinden tamamen kopacak diye bir şey yok. Saçma sapan bir ortamda büyümeleri yerine mutlu bir anneyle büyümeleri onlar için de iyi olur bence. Sırf bunun için kendi hayatınızı yakmayın, bir kez yaşayacaksınız bu hayatı. Onda da şunu yapma oraya gitme diyen bir adamla ömür geçer mi? Umarım buradaki yorumların sizin için bir faydası olur

Suanda da bekar gibi takılıyor? Basında soba borusu gibi bir erkek lazım degil ki? Evet birkaç zaman zor olur belki ama böyle bi evliligi sürdürmek sadece bosa geçen zamandan ibaret.
Haklısın ya bilmiyorum aslında benim dünyam evimden ibaret hep şey düşünüyorum bir daha kimseyi sevebilmiyim guvenebilirmiyim bende hakettigimi yaşayabilir mıyım çoğu şeyi içimde bırakarak geldim hep bu günlere

Siz ayrıldınız diye çocuklar ebeveynlerinden tamamen kopacak diye bir şey yok. Saçma sapan bir ortamda büyümeleri yerine mutlu bir anneyle büyümeleri onlar için de iyi olur bence. Sırf bunun için kendi hayatınızı yakmayın, bir kez yaşayacaksınız bu hayatı. Onda da şunu yapma oraya gitme diyen bir adamla ömür geçer mi? Umarım buradaki yorumların sizin için bir faydası olur
İnşallah yorumlarınız benim için çok kıymetli

Sen kullanıyorsan bende kullanırım iyeceksin sende açacaksın olur mu böyle şey canım saçmalık

Herşeye karşı tavrı böyle iki gün önce İstanbul dan babam geldi yakın bir akrabamız vefat etmişti hem gidip taziyeye katilayim hem babami göreyim dedim izin vermedi baban çok istiyorsa o seni gelsin görsün dedi
Kisi kendinden bilir isi demek ki her ortamda her sekilde fesatlik dusunme kapasitesi var adamin, siz niye her sozunu kuralmis gibi diniyorsunuz onu anlamadim

Şaşırıyorım gerçekten evlenirken herşey kolay,bosanırken iclerine seytan kacıyor arkadas.Kazara bana git diyecek tozum kalmaz.Kimseyi cekecek kadar kıymetsiz bir ömrüm yok.
Aynen öyle git lafını duymaya bile gerek yok boş avuntularla ömrümü heba edemem hala düzelir mi babanı düzeldi mi peşinde tabii düzelir bi 50-60 a gelin sizden başka bakıcı bulamayacağını anlasın o zaman tabii düzelir gitcek kapısı kalmicak el mecbur bunun dışında düzelmez niye düzelsin ki en rezil haliyle bile ona ok olan bir kadın var her haltı yapıyo yemek önünde kıyafet temiz iki yalan salla üç konuşur beş susar zaten kadın ne için düzelsin düzelmesi gereken hiçbir şey yok ki

Aldatmam dediyse tamam ya. Aldatanlar önden bilgi verir çünkü aldatçam diye.

Beğenmiyosan çek git demiş. Ama gitme canım aaa ne var o lafta.
Çok zoruma gidiyor ama cekincem dedigim gibi kısa bir süre önce başımı dinlemeye gitmistim insanlar buda hep gidiyor dicek diye

Yav bastırsanıza eşinizi inadına sosyal medya açın. İzin vermiyor ne demek bir köşede niye pısıyorsunuz?

Bu arada herifin sizi aldattığını düşünüyorum.

Aynen öyle git lafını duymaya bile gerek yok boş avuntularla ömrümü heba edemem hala düzelir mi babanı düzeldi mi peşinde tabii düzelir bi 50-60 a gelin sizden başka bakıcı bulamayacağını anlasın o zaman tabii düzelir gitcek kapısı kalmicak el mecbur bunun dışında düzelmez niye düzelsin ki en rezil haliyle bile ona ok olan bir kadın var her haltı yapıyo yemek önünde kıyafet temiz iki yalan salla üç konuşur beş susar zaten kadın ne için düzelsin düzelmesi gereken hiçbir şey yok ki
Sen yaz ben okuyayım konu sahibi de baska konu acmıs orada takılsın:KK45:

X