Eş kişisi

Git diyor tamam diyorum gidersen seni rezil ederim Lee tehditler başlıyor

Evlenmeden önce köyde yaşamak istemiyorum dedim tamam dediler ailemde oglunuza ev alip üstüne yapın biz kızımız için eşya altın istemiyoruz ama ev alın ikisinin ortak malı olsun dediler bunlarda kabul etti sonra evlendikten sonra üç maymunu oynadılar almadilar kaynimin evi var olmasına rağmen eşi begenmiyormus ona ikinci bir ev yapiyorlarmis bende haksızlık dedim o zaman bizimkinide üstümüze yapip ayirsinlar dedim sinirlenip gittim olay buydu
Anladım, bu olayla bağlantılı değilmiş. Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla bu insan eş olmaya uygun biri değil. Üzgünüm, siz ne kadar seviyorum deseniz de bu insan sizi mutlu etmeyecek gibi görünüyor. Şartları gözden geçirin ve bir karar verin bence. Değişebileceğine inanıyorsanız bir şey diyemem yine de ben sanmıyorum.

Anladım, bu olayla bağlantılı değilmiş. Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla bu insan eş olmaya uygun biri değil. Üzgünüm, siz ne kadar seviyorum deseniz de bu insan sizi mutlu etmeyecek gibi görünüyor. Şartları gözden geçirin ve bir karar verin bence. Değişebileceğine inanıyorsanız bir şey diyemem yine de ben sanmıyorum.
8 yil oldu sizce düzelir mi

Merhaba arkadaşlar öncelikle ben 28 yaşında gayet normal iki cocugu olan bir ev hanımıyım eşimde lokanta tarzı bir yerde çalışan bir bey sorun şu ki eşim belirli sosyal platform lari kullanıyor kullanmasinda sorun yok ben kullanmıyorum izin vermiyor ama kendisi ni kontrol etmek için ara ara giriyorum neyse konuya gelilim ben kısa bir süre önce fake bir hesap açıp baktım kızları takip ediyor bide bağrı açık bir resmini profile koymuş ben bu kızlar ne diyince yanlışlıkla elim çarpmış eklemişim diyor iki çocuk babasisin biraz ağır ol diyorum begenmiyorsan git falan diyor sizce ne yapmalıyım bide bu kısa bir süre önce pcosum olmasına rağmen üçüncü çocuk diyordu hatta ben bunun için burda konu açmıştım yeminler ediyor asla seni aldatmam bilmem neler
Babamda böyleydi çok kötü ya

Rezil etmek dediği ben evlenmeden önce Nisan atmıştım ona ailene söyleyelim mi dedim hayır dedi şimdi herkese soylicem herkes asıl senin gecimsiz biri olduğunu dusunucek diyor
E atılabilir ne olmus ne var bunda.Esim bana böyle dese keske senin mallıgını da nisan dönemi fark edip ayrılsaymısım derdim.Size değer vermeyen kadir kıymet bilmeyen adamları cocuklarımla ne yaparım diye diye yıllarca cekmeyin.

Yaw boş bahane ben geçtiğimiz senelerde tw de bir kadın gördüm eşi bütün özel görüntülerini arkadaşına herkese yaymıştı o durumda rezil olan kadın olmadı haysiyetsiz kocası oldu bir insanın evlilikte eşinden başına gelebilecek en kötü şeyler top 2 falan bu olaydır bu bile rezillik değil aklı başında olan herkes kadına yardımcı oldu o kadın şimdi tw de yardıma ihtiyacı olan kadınlara ses oluyor yardımcı oluyor ne rezilliği ne bir şey kalmaya sebep bahanesi işte
Şaşırıyorım gerçekten evlenirken herşey kolay,bosanırken iclerine seytan kacıyor arkadas.Kazara bana git diyecek tozum kalmaz.Kimseyi cekecek kadar kıymetsiz bir ömrüm yok.

8 yıldır sizin için sorun olan, sizi üzen her şeye karşı tavrı böyleyse hayır düzelmez.
Herşeye karşı tavrı böyle iki gün önce İstanbul dan babam geldi yakın bir akrabamız vefat etmişti hem gidip taziyeye katilayim hem babami göreyim dedim izin vermedi baban çok istiyorsa o seni gelsin görsün dedi

E atılabilir ne olmus ne var bunda.Esim bana böyle dese keske senin mallıgını da nisan dönemi fark edip ayrılsaymısım derdim.Size değer vermeyen kadir kıymet bilmeyen adamları cocuklarımla ne yaparım diye diye yıllarca cekmeyin.
Rezil etmek dediği ben evlenmeden önce Nisan atmıştım ona ailene söyleyelim mi dedim hayır dedi şimdi herkese soylicem herkes asıl senin gecimsiz biri olduğunu dusunucek diyor
Nişan atmanın rezillikle ne alakası var? Böyle bir şeyle tehdit etmek asıl rezillik olan ama kim neden sizin geçimsiz olduğunuzu düşünsün bunu söylese bile? Ha düşünecek olan da düşünsün sizin bir kusurunuz yok anladığım kadarıyla. Böyle saçma sapan bir tehditten korkmayın. İşiniz var, eviniz var. E daha ne olsun? Çocuklarınızla daha mutlu bir hayat kurabilirsiniz.

Herşeye karşı tavrı böyle iki gün önce İstanbul dan babam geldi yakın bir akrabamız vefat etmişti hem gidip taziyeye katilayim hem babami göreyim dedim izin vermedi baban çok istiyorsa o seni gelsin görsün dedi
Bu adamdan bana bile burdan bi darlanma geldi. Bu izin alıp verme mevzusunu da çok gereksiz buluyorum. Yetişkin insanlar birbirinden izin almaz ya da birbirine izin vermez. Adam sizi insan olarak bile görmüyor, davranışları bana bunu gösteriyor

Nişan atmanın rezillikle ne alakası var? Böyle bir şeyle tehdit etmek asıl rezillik olan ama kim neden sizin geçimsiz olduğunuzu düşünsün bunu söylese bile? Ha düşünecek olan da düşünsün sizin bir kusurunuz yok anladığım kadarıyla. Böyle saçma sapan bir tehditten korkmayın. İşiniz var, eviniz var. E daha ne olsun? Çocuklarınızla daha mutlu bir hayat kurabilirsiniz.
Ben aslında böyle sorunlarda kaldiramayip evden ayriliyorum belli bir süre kafami topluyorum sonra geliyorum cocuklarimla huzurlu olalım diye rutinlerimizi yapıyorum işte sen beni rezil ettin gitmek senin için kolay sen zaten nesin gibi binlerce hakaret düşünün

Sosyal medya kullandırmayip kendi kullanan,karı kız ekleyip elim değmis deyip hesabı gizleyen adamın nisanı rezillik görmesi normal gerci,o hesanı da alır neticesine monte ederler.Asırı sinirleniyorum böyle olaylara.Yogadan geldim konuyu okudum tüm huzurum kaçtı bak..
Konu sahibi su adamın kıcına bas tekmeyi lütfen.

Bana sosyal medya kullandırmayıp kendisi kızları takip eden adamı 🤬

Basbayağı aldatıyor/aldatmak için fırsat kolluyor belli değil mi? Yorumlardan sonra gözünüz açılır belki

Sosyal medya kullandırmayip kendi kullanan karı kız ekleyip elim değmis deyip hesabı gizleyen adamın hesabınk alır neticesine monte ederler..Asırı sinirleniyorum böyle olaylara.Yogadan geldim konuyu okudum tüm huzurum kaçtı bak..
Konu sahibi su adamın kıcına bas tekmeyi lütfen.
Ben ayrılmayı çok istiyorum ama bazen iki çocukla nasıl olucak gözüm kesmiyor çocuklarım küçük ve çok yaramazlar birkaç defa denedim o bekar gibi geziyor milletle konuşup keyfini yapıyor ben cocuklarimla kafayı yiyorum

Ben ayrılmayı çok istiyorum ama bazen iki çocukla nasıl olucak gözüm kesmiyor çocuklarım küçük ve çok yaramazlar birkaç defa denedim o bekar gibi geziyor milletle konuşup keyfini yapıyor ben cocuklarimla kafayı yiyorum
Suanda da bekar gibi takılıyor? Basında soba borusu gibi bir erkek lazım degil ki? Evet birkaç zaman zor olur belki ama böyle bi evliligi sürdürmek sadece bosa geçen zamandan ibaret.

Sözde benim kullanmami istemiyormus
Aklı sıra ne haltlar yediğini saklayacak çok bariz. Kendi sapık zihniyetli olduğu için. Ayrıca siz de velinizden mi izin alıyorsunuz izin vermiyor ne demek? 28 yaşındasın daha dur ne üçüncü çocuğu hem de bu gözü dışarda adama.adam bekar hayatı yaşıyor seni de eve kapamış çocuklarla oyalayıp hizmetçiliğini yaptırıyo. 3. Çocuk da seni daha çok oyalasın diye farkında mısın, yap o. 3. Çocuğu da kimin koynundan toplarsın bu herifi artık. Neden bu adamı çekiyorsun? Hayata bir defa geliyor muyuz?

X