Onu kasıt etmedim. Anlam veremiyorum sadece.Ne yapalim, toplanip adami gidip dövelim mi?
Yok bacim yani bize ne soruyorsun onu anlayamadim ben.Onu kasıt etmedim. Anlam veremiyorum sadece.
Sıkıntımı net anlatamamis olabilirim. Siz de diyebilirsiniz eşinizi siz seçtiniz iyice ölçüp tartsaydiniz diye ama malesef bilemedim...Yok bacim yani bize ne soruyorsun onu anlayamadim ben.
Bende üzülüyorum gerçekten. Etkilenmesin diye çok çaba gösteriyorum. Görmesi araması konusunda eziyet etmiyorum. Nafaka konusunda dahi ağzımı açmadım daha ne yapmayı düşünüyorsun diye. Ayrılmak istediğim için beni suçluyor faturasını çocuğuma kesiyorBöyle ilişkilerde olan hep çocuklara oluyor ona çok üzülüyorum anne babası bebekken kötü ayrılmış biri olarak
Kadın derdini anlatmış forum ya hani burası? Diğer konularda da en fazla yorum yapıyoruz fikir veriyoruz. Sırf ilgi çekmek için garip garip yorumlar yapmak moda oldu artık. Hayret bir sey.Yok bacim yani bize ne soruyorsun onu anlayamadim ben.
İnsan başına ne gelecek bilemiyor ki hayat bu verin icraya maddi manevi destek olması gerek sen tek başına helvadan mı yaptın o çocuğuİyi geceler arkadaslar
Boşanma davamin ilk ayağını atlattım oğluma dava tarihi itibariyle nafaka bağlandı öbür celse taniklarim dinlenecek. Karşı taraf hiç bir şeye cevap veremediği için delil ve tanık sunamadi...
Davadan bir gün önce hala barismak isteyen çocukla görüşmek isteyen adam duruşmadan sonra puff diye uçtu gitti ne nafaka için konuştu ne çocuğu alma konusunda
Adam benden boşanmak istemediğini söyledi çocuktan neden boşanıyor anlamış değilim
3haftadir çocuğu gormeye gelmedi arada görüntülü arama yapıyor bir kaç dk sürüyor o da çocuğum konuşmak istemiyor
Bazen böyle bir adamı kendime eş çocuğuma baba yaptığım için bin pişman oluyorum. Ve öfkem çok artıyor ona karşı
Maaşını aldıktan sonra hala nafaka vermezse icraya vericem onu. Babalık yapamiyor bari nafakasını versin o da oğlumun en doğal hakkı
merhaba çocuk kaç yaşında ne kdar nafaka bağlandı acaba?İyi geceler arkadaslar
Boşanma davamin ilk ayağını atlattım oğluma dava tarihi itibariyle nafaka bağlandı öbür celse taniklarim dinlenecek. Karşı taraf hiç bir şeye cevap veremediği için delil ve tanık sunamadi...
Davadan bir gün önce hala barismak isteyen çocukla görüşmek isteyen adam duruşmadan sonra puff diye uçtu gitti ne nafaka için konuştu ne çocuğu alma konusunda
Adam benden boşanmak istemediğini söyledi çocuktan neden boşanıyor anlamış değilim
3haftadir çocuğu gormeye gelmedi arada görüntülü arama yapıyor bir kaç dk sürüyor o da çocuğum konuşmak istemiyor
Bazen böyle bir adamı kendime eş çocuğuma baba yaptığım için bin pişman oluyorum. Ve öfkem çok artıyor ona karşı
Maaşını aldıktan sonra hala nafaka vermezse icraya vericem onu. Babalık yapamiyor bari nafakasını versin o da oğlumun en doğal hakkı
Adam yerine koyduk bunları kendilerini bişey sandılarDavada utanmadan benden tazminat ve çocukların velayetini isteyen 'baba', dava sürecinde ve sonrasında hiç çocukları görme hevesinde olmadı. Mahkeme 2 haftada 1 dedi, 3 ile 6 hafta arası anca görüyor. O da bi kaç saat.
O yüzden çok da şeyetmemek lazım.
Kanları bozuk bunların
Memur olduğu ve başka icralari olduğu icin soruşturma geçirmişti gene geçirir bana sarar diye vermeyi düşünmemiştim ama bu maaş geçsin gene sesi çıkmazsa vericemİnsan başına ne gelecek bilemiyor ki hayat bu verin icraya maddi manevi destek olması gerek sen tek başına helvadan mı yaptın o çocuğu
Avukatim var. O da benden haber bekliyor sen ne zaman dersen koyarız icraya dediAvukatiniz var mi? Bence avukatin halletmesi gereken bir konu bu
Siz fazla iletisim kurmayin
Herkes baba olamiyor malesef
2,5yasinda şimdilik 1500tl bağlandı Mayıs'ta açmıştım davayı. Nafakayı dava tarihi itibariyle verdiler.merhaba çocuk kaç yaşında ne kdar nafaka bağlandı acaba?
çok iyi vermişler bir müvekkilime 200 tl nafaka verdiler aynı yaşlarda cocuk için o yüzden sordum2,5yasinda şimdilik 1500tl bağlandı Mayıs'ta açmıştım davayı. Nafakayı dava tarihi itibariyle verdiler.
arada görüntülü arama yapıyor bir kaç dk sürüyor o da
çok iyi vermişler bir müvekkilime 200 tl nafaka verdiler aynı yaşlarda cocuk için o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?