Eş kişilerinin çocuktan boşanması?

yaz kizim

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2023
225
137
23
30
İyi geceler arkadaslar

Boşanma davamin ilk ayağını atlattım oğluma dava tarihi itibariyle nafaka bağlandı öbür celse taniklarim dinlenecek. Karşı taraf hiç bir şeye cevap veremediği için delil ve tanık sunamadi...

Davadan bir gün önce hala barismak isteyen çocukla görüşmek isteyen adam duruşmadan sonra puff diye uçtu gitti ne nafaka için konuştu ne çocuğu alma konusunda

Adam benden boşanmak istemediğini söyledi çocuktan neden boşanıyor anlamış değilim

3haftadir çocuğu gormeye gelmedi arada görüntülü arama yapıyor bir kaç dk sürüyor o da çocuğum konuşmak istemiyor
Bazen böyle bir adamı kendime eş çocuğuma baba yaptığım için bin pişman oluyorum. Ve öfkem çok artıyor ona karşı

Maaşını aldıktan sonra hala nafaka vermezse icraya vericem onu. Babalık yapamiyor bari nafakasını versin o da oğlumun en doğal hakkı

Yok bacim yani bize ne soruyorsun onu anlayamadim ben.
Sıkıntımı net anlatamamis olabilirim. Siz de diyebilirsiniz eşinizi siz seçtiniz iyice ölçüp tartsaydiniz diye ama malesef bilemedim...

Boşanmak konusunda kararım net orası ayrı mesele. Ancak oğluma böyle davranmasini aklım almıyor üzülüyorum sadece. Geçirdiğim bu süreci çoğu zaman buraya yazdım. Gerçekten çok destek veren içimi rahatlatan insanlar oldu sayelerinde guclendim diyebilirim. Anonim olmak burada içimi dökmek istedim

Bu arada vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim

Böyle ilişkilerde olan hep çocuklara oluyor ona çok üzülüyorum anne babası bebekken kötü ayrılmış biri olarak
Bende üzülüyorum gerçekten. Etkilenmesin diye çok çaba gösteriyorum. Görmesi araması konusunda eziyet etmiyorum. Nafaka konusunda dahi ağzımı açmadım daha ne yapmayı düşünüyorsun diye. Ayrılmak istediğim için beni suçluyor faturasını çocuğuma kesiyor

Davada utanmadan benden tazminat ve çocukların velayetini isteyen 'baba', dava sürecinde ve sonrasında hiç çocukları görme hevesinde olmadı. Mahkeme 2 haftada 1 dedi, 3 ile 6 hafta arası anca görüyor. O da bi kaç saat.
O yüzden çok da şeyetmemek lazım.
Kanları bozuk bunların

Yok bacim yani bize ne soruyorsun onu anlayamadim ben.
Kadın derdini anlatmış forum ya hani burası? Diğer konularda da en fazla yorum yapıyoruz fikir veriyoruz. Sırf ilgi çekmek için garip garip yorumlar yapmak moda oldu artık. Hayret bir sey.

İnsan başına ne gelecek bilemiyor ki hayat bu verin icraya maddi manevi destek olması gerek sen tek başına helvadan mı yaptın o çocuğu

Avukatiniz var mi? Bence avukatin halletmesi gereken bir konu bu
Siz fazla iletisim kurmayin
Herkes baba olamiyor malesef

merhaba çocuk kaç yaşında ne kdar nafaka bağlandı acaba?

Adam yerine koyduk bunları kendilerini bişey sandılar

İnsan başına ne gelecek bilemiyor ki hayat bu verin icraya maddi manevi destek olması gerek sen tek başına helvadan mı yaptın o çocuğu
Memur olduğu ve başka icralari olduğu icin soruşturma geçirmişti gene geçirir bana sarar diye vermeyi düşünmemiştim ama bu maaş geçsin gene sesi çıkmazsa vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…