- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.798
- Konu Sahibi farawayfromhometown
Kızınız mı var oğlunuz mu? Bir konuda çocuk kız bir konuda oğlan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlilik sözleşmesini kabul etmeyen adamı tekrar sorguluyorum teşekkürlerBu evlilik değil
İş niye hayatımızda var amaç mi araç mi
Niye ayriliyorsunuz Niye ayrılırsak diye konuşma yapıyorsunuz
Ben bana bu teklifle gelen birinden ayrılır yoluma bakardim
Çocuğunuz Niye durup dururken babasından ayrı büyüsün.
Çocuk ile Turkiyede tek yaşamak çok mu kolay olacak sanıyorsunuz?
Hele emekli maaşı komedisi apayri
Çok ifşa olmak istemeyim derken benKızınız mı var oğlunuz mu? Bir konuda çocuk kız bir konuda oğlan.
vay bee adam siz onunla evli olduğunuz için aylık 1000 euro verecek heee hocam matematik hocası mısınızEvlilik sözleşmesini kabul etmeyen adamı tekrar sorguluyorum teşekkürler
Gereksiz her şeye cevap veriyorsunuz ciddi sorulara vermiyorsunuz.Çok ifşa olmak istemeyim derken ben
Vayyyy helal olsunKonu sahibi değisek mi be lütfen sen ve cocugun gelsin ben ve kocam gidelim çünkü kocam olmadan asla kocamcılık kazanacak
o kadar kolay ki.. şu koşullarda öğretmen dediğiniz tek başına çocuk okutabilir mi asgari ücretin bir tık üstüyle orta 2000 bin euro maaş dediği şey burda 40 bin tl yani tüm parasını biriktirmese bile iki kişi çalışarak burada ev alabilirler çocuğun hayatını en kötü burda yaşayacak kadar garantiye alabilirler öğretmene kim değer veriyor şu ülkede mühendise doktorla çatır çatır öldürülüyor bu çocuk ne olacak büyüyünce bu ülkede eşim dese şu an kalk iş buldum gidiyoruz giderim bu arada daha önce yurt dışına çktım orda yaşayan akrabalarım var zorluğunun da farkındayım
hayır evlilik sözleşmesi yapmak istemiş hocamız aylık 1000 euro vereceksin bana demiş kocası kabul etmemişGereksiz her şeye cevap veriyorsunuz ciddi sorulara vermiyorsunuz.
Eşiniz sizi aldattı mı?
Ne alakası var ya ..Ayrı yaşayacaksanız boşanın..Ne kadar eşinden ayrı yaşamak zorunda kalan insanlar var.Belki uzakta daha tatlı olurAyri yasayacaksaniz bosanin yani ne anlami var boyle uzakta yasamanin. Esinizi gercekten sevseniz boyle bir dusunceniz olmazdi bence
ha siz yurt dışındasınızzz o yüzden size herşey toz pembe yanlış anlamayın ama dolar bilmem kaç olmuşken sizinle ortak noktada buluşmamız imkansız ayn dili konuşan iki ayrı dünya insanıyızama iste bunlar secim, kisisel tercihler tamamen.
ben sahsen bir insanin tum kariyerini cope atmasini (12 yillik kariyer + egitim suresi) cok dogru bulamiyorum.
Kimsenin pesinden de kendi kariyer planimi yapmadan gitmem.
Konu sahibinin kosullarinda giderdim, ve size yazdigim uzun yolu yururdum, ama cok cetrefilli ve cok guzlu olmaniz gereken bir yol o da. Bir baskasi o yolu secmiyor diye elestiremem o yuzden.
Bir de her sey maddiyat degil kesinlikle.
Ben yurtdisindayim ve bir kac Turk aile ile gorusuyorum. Ayni meslek grubundayiz ve maaslar uc asagi bes yukari ayni. Kisaca maaaslarini bildigim insanlar. Ben cok mutluyum, ama benimle ayni maddi kosullarda olup her Allahin gunu agliyorum diyen arkadasim var. Alisamiyor bir turlu bu ulkede yasamaya. Simdi ne diyebiliriz ki bu kadina, alissan da alisamasan da, her Allahin gunu aglasan da bunu yapacaksin mi diyecegiz.
Ama kesinlikle suna da katiliyorum, bu sekilde evlilik olmaz. Konu sahibi donecekse direk bosanarak donmeli.
En az senin kocana aşık olduğun kadar aşığım
Kinayemi anladın dimi ?
Ya bir de @tontriko herkes sevgisini dip dibe mi yaşmak zorunda ?
Belki özlemek istiyoruz biz konu sahibiyle
Valla kocamı kim seviyorum diye konu açıyorsa sonu hep hüsran
Kocam beni aldattı diye mesaj açsam hepiniz boşa dersiniz ben de dımdızlak kalırım değil mi ?Adam akıllı fikirlere açığım saçma sapan sevmiyorsun yorumları yapmayın !!!!!
O kısmı anladım da ha bire kocam beni aldattı diye konu açsam diyip duruyor ya adam aldatmış mı yoksa ya aldatırsa mı diyor?hayır evlilik sözleşmesi yapmak istemiş hocamız aylık 1000 euro vereceksin bana demiş kocası kabul etmemiş
Aldatsa otuz kez söylerdiO kısmı anladım da ha bire kocam beni aldattı diye konu açsam diyip duruyor ya adam aldatmış mı yoksa ya aldatırsa mı diyor?
demezdi herhalde...Ne kadar eşinden ayrı yaşamak zorunda kalan insanlar var.Belki uzakta daha tatlı olur
Beni gınayan benim köynemiii giysin Hayırlı işler ..Ne boşanma planı ya ..Dünyanın bin bir türlü hali var niye anlamak istemiyorsunuz !!!Giderken bosanma plani yaparak cocugunu da alip giden kadin mi? Ilk defa bir erkegin karisini aldatmasini hakli bulabilecegim bir olay
Neden sürekli ayrılırsak lafı geçiyor konuda evlilik değilde ticaret bu yaşadığınız.Merhaba arkadaşlar ..Daha önce de konu açmıştım ücretsiz izindeyim eşimin işi dolayısıyla Avrupa’da bir ülkeye geldik ..Ben 16 yıllık öğretmenim ve 12 yaşında bir oğlum var.oğlum burada özel uluslar arası okula başladı ama çok pahalı..Ev kirasi diğer masraflar deyince anca yetiyor para .Aslında size danışmak istediğim bu değil .Burada işe başlasam ,eşimle ayrılsak o para benim burada geçinmeme yetecek para olmayacak sadece kiralar 1500 benim en fazla alacağım 2000 olur .yani mümkün değil yetmez.Ben öğretmenlikten emekli olsam taaa 61 yaşı beklemem lazım ki o da erkenden emeklilik olduğu için para bile olmayacak (daha emeklilik konusunda da emin değilim belki de olmuyordur)Yani demem o ki ben dönmeye karar verdim.Evde ki bulgurdan olmak istemiyorum.Hazır orada belli düzeyde gelirim var ,devlet güvencem ..Eşim zaten uzaktan çalışıyor ama ülkede kalması lazım vergilerden dolayı Tr den çalışamıyor ama izin alıp aralarda gelir ,oğlumla biz tatillerde babasının yanına gelir gideriz ..Sizce çok mu kötü fikir ya kafayı yemek üzereyim.
Bana buralar çok kötü her şey çok pahalı falan demeyin ,burada yaşamak tek maaşla benim ölümüm olur ..
Ha ilaveten eşime ayrılırsak falan diye evlilik sözleşmesi imzalayalım her ay 1000 Euro yatırırsın sonuçta senin için işimi bırakacağım dedim sonuç hiç sıcak bakmadı