Eş durumu tayini

Sena616

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
2.690
6.735
158
27
Aile bakanlığında sözleşmeli memurum, 1 yıl oldu başlayalı. Eş durumu tayini yapmam için 4 yılı doldurmam mı gerekiyor yoksa 1 yıl hizmet yeterli mi? Görüştüğüm kişi kadrolu öğretmen. 4 yılı bu yıl doluyor. Benim onun çalıştığı ile gidebilmem mümkün mü? 3. bölgedeyim. Nisanda nişan düşünüyoruz. Net bilgi bulamadım internette. Bilenler yardımcı olabilir mi

O da sözleşmeli olsa gidebilirdin. Şu an sadece görevlendirme olur. O da imkansıza yakın

Polis asker savcı hakim değilse eşin 3 yılı doldurman gerekiyor.
Yada torpil bulup gorevlendir yapman

Müdürün amirin varsa ona sorabilirsin. Burada kimse net cevabı bilmiyordur.

Polis asker savcı hakim değilse eşin 3 yılı doldurman gerekiyor.
Yada torpil bulup gorevlendir yapman
3 yılı doldurunca kadroya geçiyorum +1 yıl daha çalışacak mıyım peki? Torpilim yok malesef. 1 yıl bitti 4 yıl zorunluysa 3 yıl kaldı. O zaman o benim yaşadığım yere gelecek. Sürem bitince tayin olacağız tekrardan. Aile bakanlığını arayıp sorsam iyi olur.

Evet 4 yılın dolmalı. Çünkü kadrolu olduktan sonra da asil memur olmuyorsun. Aday memur oluyorsun. Yani kurumumda gördüğüm kadarıyla sözleşmeli memur tayini yok. Görevlendirme var. O da yani aşırı aşırı zor.

Arayıp sorun tabi kafanizda netleşir.

Her bakanlığı kendi atama nakil yönetmeliği vardır. Sizin bakanlığın yoksa devlet memurlarının genel atama ve nakil yönetmeliğini inceleyin. Mesleğiniz ile ilgili bir şey bu. Okuyarak kendiniz öğrenin en doğru bilgiye sahip olun.

Sözleşmeliyken 1 yıl dolunca yapabiliyorsunuz kuradan çıkarsa, ama gittiğiniz yerde sıfırdan 3+1 e başlıyorsunuz gibi bi şeyler kalmış aklımda

aynı durumu merak ediyorum ama benim bildiğim 3 yıl sonra sen eş durumu yapabilirsin o zamana kadar öğretmen senin yanına gelir

Atama ve yer değiştirme yönetmeliğine baksanıza. Orda yazıyodur illa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…