eş dolayısıyla atama

questt1115558

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
124
0
96
Çanakkale
mrb arkadaşlar, benim bir sorum var çok araştırdım ama cevabını bulamadım. bir memurun eşi özel sektörde çalışıosa atama nasıl oluo bilginiz var mı? eş ankara da örneğin memur ankara ya mı atanır yoksa başka bir şehre gönderilme imkanı var mı? beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..

Eger ozelde calısan es 1 yılını doldurmussa yanı sıgortası kesıntısıs 1 yıl boyunca yatmıssa memur es durumundan tayın ısteme hakkına sahıp olur.Tek bır ıl ıcın bu hakkı olur.Tabiki esının oldugu ıle atanır.Baska bı ıl olma ıhtımalı olmaz.Ancak merkeze gıdecek dıe bı kural yok.Yaptıgı goreve gore ılceye yada köye atanma ıhtımalıde var.

Rıca ederım.yanlız ben soruyu yanlıs anladım herhalde.ben goreve baslamıs, esiyle aynı sehırde olmayan bı memur ıcın soyledım bunu.eger henuz atanmadıysa goreve baslamadıysa ılk atamada es durumu dıye bısı soz konusu olmaz.

size birşey daha sormak istiorum..ilk atanırken il seçemior muyuz. ben henüz okuorum ama sözlümle aramızda sorunlar çıkıo şimdiden.. :sinifsinif:

ilk atamada puanın nereye yeterse oraya gidersin.(öğretmenler için söylüyorum bu arada)
eşinin olduğu yere göndermezler seni
kadrolu atandıysan bi sene aday memurluğun kalkmasını bekleyeceksin.hatta bu bi buçuk seneye uzuyo
sonra eşinin 1 yıl sigortası warsa onun olduğu yere eş durumu tayini ister gidersin
umarım yardımcı olabilmişimdir

teşşekkür edeerim. ben bankacı olmak istiorum inş. yani istediğim şehre puanım yetiosa o şehre gideceğim. eşimin olduğu şehir için puanım yeterse kalabilirim yani.. doğru mu anlıorum. moralim çok bozuk az önce nerdeyse atışıoduk...

ben ogretmenım.bısey soyleyıp yanlıs yonlendırmek ıstemem.sanırım meslektasın olanlar daha dogru bılgı verırler.

arkadaşlar aranızda bankacı olan var mı? yardımcı olur musunuz lütfennnn

ah be güzelim,
okulunu bitir bakalım,bankacı ol bakalım.. daha çok erken bu tarz hesaplar için. çünkü yarın denk gelmez,uymaz..boşuna üzmeyin birbirinizi..
bir de banka derken özel mı devlet mi?
gerçi farketmiyor.. ikinizde aynı bankada çalışacaksınız ki kolaylık yapılsın size.. yoksa zor.. ama sınavlarına girerken,şehir tercihi yaptırırlar,listende istediğin şehir yoksa sınava girmezsin..

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. aslında haklısınız şimdi daha çok erken.. ama sözlümün başka şehire gittiğin taktirde beni unut demesi beni çok üzüo. çünkü ben çok zorluklar çektim okul için. mesleğim olsun die çok fedakarlık yaptım. ve bunun sonunda mesleğimin olmaması beni inanılmaz çok üzer.. inş. derdimi anlatabilmişimdir..:çok üzgünüm:

öğretmenler için durum ne peki kızlar.Ben bu yıl inşaallah ilk kez atanacagım.Eş durumundan nasıl yararlanacagım 1 yı kesintisiz sigorta hangimizin yatmış olmalı benim mi eşimin mi.Eş durumundan 1 yıl mı 1,5 yıl sonra mı yararlana biliyorum: çok öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…