freya_
İnsanlar,insanların içinde insana hasret yaşarlar.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2023
- 7.125
- 22.391
- 268
- 33
- Konu Sahibi letthelightin
Bu sizin tatil planınız gibi değil ki kendiniz evde otursanız eşinizle daha iyiMerhabalar, eş ailesiyle her yaz tatile gitmek "tamam" bir durum mu? Biraz açıklarsam sanırım daha iyi yorum yapabilirsiniz. Yorumlarınızı okursam neden anksiyete hissettiğimi belki anlayabilirim.
-Eşim, ben ve onun ailesi aynı evde 4 kişi olacağız. Diğer evdeki akrabalar ve çocukları da eklenince hemen hemen 10 kişi oluyoruz. Benim anksiyetem burada devreye giriyor sanırım.
- Eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz ve 10-15 günde bir görüşüp plan yaparız.
- Tatile gidilen yer köy değil. Sahil kasabasında bir ev tutulup aynı evde kalınıyor. Maksimum 15 gün diyelim. Ne uzun ne kısa.
- Ben online olarak part-time iki işte çalışıyorum ve yine online olarak öğrenciyim. Alansız kalınca biraz zorlanıyorum. Orada çalışıyor olacağım. Izin günüm haftada bir.
- Tatilde rahat giymek istiyorum ama bu pek mümkün olmuyor.
- Bir sağlık sorunundan dolayı özel bir diyet uygulamam gerekiyor. Herkesin yiyebildiği birçok şeyi yemem yasak. Bu durum insanları bunaltacak gibi hissediyorum.
- Ev paylaşımlı olduğu için ücret daha makul oluyor.
- Genel olarak bu planı düşündükçe içim huzursuz oluyor. Ama oyunbozan, uyumsuz, sorunlu kız da olmak istemiyorum.