Konularınızı pek bilmiyorum bu konuyu ve şu yorumu okudum.
Nasıl bir insan eşine bunu söyler ve eşi sessiz kalır?
Ben çok üzüldüm eşinize.
Eşim olsaydınız ve bu şekilde konuşsaydınız boşanmıştım sizden.
Siz sevmiyor ve görüşmüyor olabilirsiniz sebepleriniz vardır ama hiçbir sebep eşinizin annesine böyle demeyi, annesiyle görüşüyor onun elinden yemek yiyor diye hırslanmayı haklı kılmaz.
Eşinizi sevmiyor musunuz da böyle üzüyorsunuz? Günah değil mi o adama?
Sevmiyorsa salsın. Belki de eşinin ailesi bahane oluyor huzursuzluk çıkarmaya. Hani sevmediğin insanın her şeyi batar ya, ona da ailesi ile görüşmesi batıyor.Sevmiyor. Sevseydi bayılan, hastalanan kocası eve geldiğinde annesiyle ne kadar vakit geçirdi diye dusunmezdi.
Yüzlerce mesaj atmış ve hakaret dolu . Yarın diyecek ki, yuvam bozuldu aslında çok iyiydik , kv.yuvamizi bozdu.
Adamın yediği yemeğe bile karışıyor.
Maaşını eline saymış yine huzur vermemiş.
Bacım anlatamıyommu ben . Bu kadın zaten agzımı açtırtmaz bana emın ol kendı cocugundan cok anne anne derim ben nonun yuzune hiçbşery demedim bu zmna kadar. Biz kiraya gitmeye kalksak bırakır mı sence? Bikeresinde kapiya getirdiğin nakliyeci döve döve kovarım bırakmam biyere dedi eşime. Neyin davasını yapiyosunuz anlamadım .. eşim ev alıcam dedi diye 2 ay konuşmadı küstü. Nereye gidersem oglumu götürürüm diyen hasta ruhlu işteValla kötüyse mesafe koyacak arasına konu sahibi öyle o zaman evlerinde oturup kendinden yaşça büyük birine hakaret etmeyecek kadının da yaptığı bir şey yok konu sahibine her şey batıyor. Haaa küçük kardeşim var annem ben asla karışan eden tipte insanlar değiliz fıtratımızda yok ama ola ki anneme hiç yoktan oğlunu kırk yılda bir görmeye gittiğinde suçu yokken surat asılıyor laf sokuluyor bu tarz hakaretler edilirse kusura bakmasın annemlerden önce ben tutar kapının önüne koyarım gitsinler kirayada öyle geçinmek kolay mı görsünler
Ben kv nim yuzune soylemedim de işte sinirle eşime yazdım onlari. Ama haklısnz bnm galiba psikolojim bozuldu çunku eşim evdeyken de kaç saat oturup çıktıgını hesaplar oldum işi olsa da geç çıkması için ugrasıyorum dışarı. Bilmiyorum ne olacaksiz hırs yapmışsınız! yapmayın bu kadar. annesi sonuçta.. ne kadar oturdu, yemek yedi vs... bırakın yesin, otursun annesiyle. sonuçta kötü olan siz olursunuz böyle giderse. siz haklı gerekçeniz varsa görüşmezsiniz. ama ne kadar kötü de olsa, adam annesine kızar eder fakat siz kadına şeytan suratlı derseniz ve eşiniz de bunu duyuyorsa bence hoş değil. kendimi yerine koyup düşünüyorum bende arada anneme kızarım ederim, eşim de bilir kızdığım zamanları.. ama eşim kalkıp anneme öyle laflar etse boşarım ben o adamı.. eşiniz yine de cennetlikmiş.
Haklısnz ama ne bileyim bizmde 2 cocugumz var rızkımızın paramızn kv ıle bolunmesinden korkuyorum bankada birsuru parasıda var gozu hala bizde . 1 kurus vermesini istemiyorm 3 cocuk okutuyo kv ama kendi parasını bildignz yokmus gibi sayıyo eşimden istiyo. Bankaya koymuş kaç milyar para ve sanki unutmuş .Kötü de olsa söz ettiginiz kişiler eşinizin ailesi.
Onların tek derdi para peki sizin ne ? Esiniz hastalanmış hala derdiniz ailesinde ne kadar kaldığı ? Sevmiyorsunuz eşinizi belki, sizde mi geçim için duruyorsunuz öyleyse.
Yapmayın yahu , bir insanın annesine " şeytan yüzlü " denir mi ? Ne olursa olsun, ne yapılmışsa yapılsın denilmez.
Rahat bırakın eşinizi. O sizin çocuğunuz değil. Çalışıyor, kazanıyor eve getiriyor.
Annesiyle görüşüyor diye dünyayı ona dar etmeye hakkınız yok.
Bu kadar kötü kalpli olmayın.
boşverin hepsi mirasla eşinize kalacak. torunlarına kalacak. dert etmeyin. belli ki eşiniz de size destek. bence en önemlisi buHaklısnz ama ne bileyim bizmde 2 cocugumz var rızkımızın paramızn kv ıle bolunmesinden korkuyorum bankada birsuru parasıda var gozu hala bizde . 1 kurus vermesini istemiyorm 3 cocuk okutuyo kv ama kendi parasını bildignz yokmus gibi sayıyo eşimden istiyo. Bankaya koymuş kaç milyar para ve sanki unutmuş .
Haklısnz ama ne bileyim bizmde 2 cocugumz var rızkımızın paramızn kv ıle bolunmesinden korkuyorum bankada birsuru parasıda var gozu hala bizde . 1 kurus vermesini istemiyorm 3 cocuk okutuyo kv ama kendi parasını bildignz yokmus gibi sayıyo eşimden istiyo. Bankaya koymuş kaç milyar para ve sanki unutmuş .
Onlar eşimin istegiyle oldu ama benim çalışmam vs bambaşka bi olay ve eminim bırakmayacaklarına. Birde şu var bitek kv doldurursa eşim bana karşı değişmez mi ? O geldi aklıma yani kv anlatırsa tek tarafli anlatacak dolduracak bari bende söyleyeyim de bilsin eşimKonularıniza asinayım, eşinizin ailesini inanılmaz derecede takıntı yapmışsınız maalesef.
Sürekli kötü olarak anlattığınız insanlarla aynı noktadasınız şuan, onlar eşinizi dolduruyorsa sizde dolduruyorsunuz, annesine hakaret ediyorsunuz. Ne cüretle ?
Siz görüşmeyin ama eşinize karışmaya hakkınız yok, aynı gün içinde sinirle 300 defa aramak ne demek? O enerjiyi çocuklarınıza ayirsanız nasıl olur, iki küçük çocuğunuz var ve sizin bu kadar gerilmenız onlara da haksızlık.
Adetler demissiniz ya, bütçeyi ayırmak kayinvaliderle görüşmemek de o adetlere aykıridir muhtemelen ama isteyince oluyor değil mi? İşinize gelene adet demeniz pek inandırıcı değil.
Annesine şeytan suratli diyerek mi yapacaksiniz bunu?Onlar eşimin istegiyle oldu ama benim çalışmam vs bambaşka bi olay ve eminim bırakmayacaklarına. Birde şu var bitek kv doldurursa eşim bana karşı değişmez mi ? O geldi aklıma yani kv anlatırsa tek tarafli anlatacak dolduracak bari bende söyleyeyim de bilsin eşim
Çok teşekkrler evet cidden cok sacmaladıgımın zaten farkındayım ki bu yuzden konuyu içimden geçen herşeyi yazarak açtım agır yorumlarıda göze aldım belki kendime gelirim diye. Belki yazdıklarımdan daha zalimce seyler bile geçmiştir aklımdan.Yapmayın böyle . Bunun yolu eşinizi ezerek, annesine hakaret ederek çözmek değil ki.
Sonuçta kp.ile ortak bir iş yapıyorlar , elbette ki bazen ekmeklerde karışacak , yediğiniz ictiginiz de.
Sizin de iki çocuğunuz var bakın, yarın herhangi bir sorunda çocuklarınıza esleriniz sizin hakkınızda böyle konuşsa ne hissedersiniz.
Annesine, ailesine karşı doldurmayın eşinizi. Nihayetinde bu yaşına binbir emekle geliyor çocuklar , buna hakkınız yok.
Siz siiz ilgilendiren tarafla uğraşın. Size hakaret mi ediyorlar öyleyse iletişimi kesin, ancak oğlunu doldurmayın.
Esiniz sessiz biri bell ki, yarın patlarsa geri dönüşü olmaz.
Çocuklarınızın rizkindan önce huzurlarini alırsınız onlardan, bu şekilde alıyorsunuz zaten.
Annesi yemek götürsün ne var ki bunda.
Hatta sabahları sizde yemek yapın gönderin. Ekmek arası hazırlayın v.s
O da ilgilensin , sizde. Onun oğluyla ilgilenmesi sizde bir eksiklik yapmaz ki .
Kıskançlık bunun adı ve önüne geçmek zorundasınız. Etme bulma dünyası bu dünya unutmayın.
O kadin dediginiz siz ne kadar da anlasamasaniz da esinizin annesi o zaman kirgindir simdi kiyamamistir. Empati yapin siz de annesiniz ayni zaman da evlatsiniz burda neler okuyoruz sizi gorusmeye zorlamiyorsa bu ne siddet bu celal para konusuna gelince esiniz koskoca adam evini gecindiremiyip elindekini avucundakini veriyorsa o zaman onun caresine bakinKızlar beni biliyosunuz artık. Eş ailesiyle altlı üstlüyüm . ilk evlendigimizde yeme içme birdi eşim maasını bile ona veriyodu çünkü kadının beyni hasta ben seni büyüttüm tabi vereceksin diyordu bi 50 tl alamazdık bi orkid için laf ederdi daha geçen aldık diye. sonunda eşim kendi istegiyle kavga dövüş ayrıldık 1 seneye yakın böyle sürdü ama.
İlk maaş günü eşim getirip bana verince maasi kadın benı kucağımda kücücük cocugumla hüngür hungur ağlattı geldi kavga etti. benle annem esime muska yapmışz evini ocağını yıkmışz . Yok evimden cık git annen evime gelmeyecek ocağımı yıktı filan dedi bende burası benim esimin evi annemde gelir deyince oğlanda benim evde benim istemiyosan cık git muskacılar... daha hatırlamadıgım bi cok sey sırf evi ayırdık diye bunları yaptı.. Bunlar ilk olaylar. Neyse ayrıldık bu 6 7 ay bizle konuşmadı sonra işte tutturdu ahırı tamamlayalım diye biraz para verdi yarı yolda çekildi borclar bize kaldı filan.. daha bir cokkk sey.. her allahın günü evime gelip kızlariyla laf sokup beni sinir krizine soktular 1 sene boyunca. iyi davranip bi yandan laf sokan bi insan.. geçmişide unutamıyorum.
Neyse Kızlar şu son 1 buçuk ay oncesine kadar hergun kv görümce şeytan üçlüsüne maruz kalıyodm çünkü evimden cıkmıyolardı sureklı gelıyolardı. Eşimse yıllardır ailesine bayram dışında gitmişliği yoktu. Ama küs değillerdi tabi.
neyse şuan da bi şekılde uzaklaştırdım bunlari. Görümceler gelse bile artık resmen kapıdan çocuklari verip sokmuyorum eve. Cidden artık kesinlikle istemiyorum. Eşimde biliyor ve karışmıyor görüşüp görüşmememe. Hatta istemedigim icin gelmemeleri için kaç defa imalar da bulundu onlara.
Ama gel gelelim eşim şu 1 aydır görüşmeye başladı çünkü işten çıkarıldı ve onlarla ortak olan ahiri kulllanmaya başladı. (Orayi kv yuzunden bir sürü borcla yaptık, onlar cok az para kattı ve o dönem eşimle cok kavgalar ettiler para vermemek için)
Onlarda süreklı eşim ordayken ozellikle yanına gidiyor. Dün orda işi vardı ve kv gilde akşama kadar oradaydı sırf eşim orda diye gittiler. Artık kaç saat oturdular naptılar bilmiyorum
eşimle resmen birbirimize girdik eşim stresten hastalanmış 2 kere bayılmış geldiğinde çok kötüydü halen ateşi filan var. Ben hâla dun ordan kaçta çıktığını düşünüyorum.
Konu boşanmaya kadar geldi. ağza alınmayacak şeyler söyledim mesajlar yazdım. Aldattım mı kumar mı oynadım ne yaptım vs dedi . Telefonu kapatti akşama kadar patlamaya hazır bomba gibi gezdim kapalı olduğu halde 300 kere aramışım neler yazdım o şeytan suratli annenin tek derdi para vsvs dedm eşime. Ama gerçekten öyle kızlar görseniz bi suratı.
kp bile şeytanın yer yüzündeki hali demişti.
Zaten hayvanlari 2 gun kp 1 gun eşim dağa götürüyor. O dağa gittiği gün kv yemek götürüyor ordaki eve eşime. Ya kadın sen ne diye yemek götürüyosun adam zaten evine gelecek. Açlıktan öldü mü 15 dkda. Sanki ye de eve gitme der gibi resmen. Onun yuzunden geç geliyor eve de. Yeme diye 50 kere tembihliyorum yemiyorum zaten anca hayvanlari bırakip geliyorum diyor.Ama eşimde biraz ikili oynuyor gibi
Mesela dun gene beraberlerdi , onceki gunde dağdaydı eşim ve akşam görüştüler zaten. Ben eşimi bu kadar görmüyorum!
O Kadının yanında olmasına dayanamıyorum o kardeşinden nefret ediyorum . Çünkü tek derdi para para para. Eşimin aklına girmek için uğraşıyor eminim buna. Kurbanda çalısacak toplu para gelecek onun peşinde gene.
Kadın eşimi resmen havada yakalıyo böyle bişey yok yaaa.
Kızlar ben napıcam resmen kaldıramıyorum ya onların yanında olmasınıbu duruma sinir oluyorum onların yanına gittiği samimi olduğu aklıma geldikçe sanki nefret ediyorum eşimden. Evde bile hiçbişey yapasım olmuyor. Bu zamana kadar mesafeliydi simdi böyle olmasi sinirimi bozuyor
Çok teşekkrler evet cidden cok sacmaladıgımın zaten farkındayım ki bu yuzden konuyu içimden geçen herşeyi yazarak açtım agır yorumlarıda göze aldım belki kendime gelirim diye. Belki yazdıklarımdan daha zalimce seyler bile geçmiştir aklımdan.
Evet bazen bende mesela sabahları poğaça kek vs yapıp verıyorum eşime erkek kardeşide onunla hayvanların başında oluyor yiyolarmış birlikte mutlu oluyırm aslında.
Eşimle aramızı düzelttim ve artık kendime evde oyalanacak birşeyler bulucam galiba boş oturmaktan düşünmekten kafam gitti ki insanlarla sıradan 2 kelimelik konuşmanın üstüne bile 2 saat düşünüyorum ben böyle dedim o şöyle dedi bişey mi ima etti diye . kitap filan aldım kendime. Pasta börek işleriyle ugrasicam cocuklarımla ilgilenicem. Gerçekten düşünmeyi kafamda kurmayı bırakıcam ve ilgilenmeyeceğim. Eşimide sıkmayacağım. bugunde konuştuk ben cocuk değilim kandıramazlar veya aklıma giremezler kimseye de birsey vermem dedi. Umarim dediklerinizi başarabilirim ama iyi ki konu açmışım belki doğru olduğunu düşünüp devam edecektim. En azından yorumlar gelir aklıma ve kendimi dizginlerim ..can çıkar huy cıkmaz derler.. ama ben umarim başarabilriim