- 21 Ocak 2018
- 8.287
- 20.481
- 32
Ben size de hak verdim kısmen. Zamanın da kötü davranışları olmuş bu sebepten bardak taşmış. Şimdi normal davranışlar da yapsalar içiniz nefret dolmus. Erkekler ailesini seçer bı zaman sonra devamlı kötüleyen eş gibi gozukmeyin zaten ev alacakmış eşiniz o zamana kadar nefretinizi bastırın ki ev alıp gidersiniz. Şimdi devamlı kotulerseniz eşiniz bı zaman sonra ailesini seçer sogutamazsiniz yani.. dişinizi sıkın yeni eve de huzurlu şekilde geçersiniz insallahKızlar beni biliyosunuz artık. Eş ailesiyle altlı üstlüyüm . ilk evlendigimizde yeme içme birdi eşim maasını bile ona veriyodu çünkü kadının beyni hasta ben seni büyüttüm tabi vereceksin diyordu bi 50 tl alamazdık bi orkid için laf ederdi daha geçen aldık diye. sonunda eşim kendi istegiyle kavga dövüş ayrıldık 1 seneye yakın böyle sürdü ama.
İlk maaş günü eşim getirip bana verince maasi kadın benı kucağımda kücücük cocugumla hüngür hungur ağlattı geldi kavga etti. benle annem esime muska yapmışz evini ocağını yıkmışz . Yok evimden cık git annen evime gelmeyecek ocağımı yıktı filan dedi bende burası benim esimin evi annemde gelir deyince oğlanda benim evde benim istemiyosan cık git muskacılar... daha hatırlamadıgım bi cok sey sırf evi ayırdık diye bunları yaptı.. Bunlar ilk olaylar. Neyse ayrıldık bu 6 7 ay bizle konuşmadı sonra işte tutturdu ahırı tamamlayalım diye biraz para verdi yarı yolda çekildi borclar bize kaldı filan.. daha bir cokkk sey.. her allahın günü evime gelip kızlariyla laf sokup beni sinir krizine soktular 1 sene boyunca. iyi davranip bi yandan laf sokan bi insan.. geçmişide unutamıyorum.
Neyse Kızlar şu son 1 buçuk ay oncesine kadar hergun kv görümce şeytan üçlüsüne maruz kalıyodm çünkü evimden cıkmıyolardı sureklı gelıyolardı. Eşimse yıllardır ailesine bayram dışında gitmişliği yoktu. Ama küs değillerdi tabi.
neyse şuan da bi şekılde uzaklaştırdım bunlari. Görümceler gelse bile artık resmen kapıdan çocuklari verip sokmuyorum eve. Cidden artık kesinlikle istemiyorum. Eşimde biliyor ve karışmıyor görüşüp görüşmememe. Hatta istemedigim icin gelmemeleri için kaç defa imalar da bulundu onlara.
Ama gel gelelim eşim şu 1 aydır görüşmeye başladı çünkü işten çıkarıldı ve onlarla ortak olan ahiri kulllanmaya başladı. (Orayi kv yuzunden bir sürü borcla yaptık, onlar cok az para kattı ve o dönem eşimle cok kavgalar ettiler para vermemek için)
Onlarda süreklı eşim ordayken ozellikle yanına gidiyor. Dün orda işi vardı ve kv gilde akşama kadar oradaydı sırf eşim orda diye gittiler. Artık kaç saat oturdular naptılar bilmiyorum
eşimle resmen birbirimize girdik eşim stresten hastalanmış 2 kere bayılmış geldiğinde çok kötüydü halen ateşi filan var. Ben hâla dun ordan kaçta çıktığını düşünüyorum.
Konu boşanmaya kadar geldi. ağza alınmayacak şeyler söyledim mesajlar yazdım. Aldattım mı kumar mı oynadım ne yaptım vs dedi . Telefonu kapatti akşama kadar patlamaya hazır bomba gibi gezdim kapalı olduğu halde 300 kere aramışım neler yazdım o şeytan suratli annenin tek derdi para vsvs dedm eşime. Ama gerçekten öyle kızlar görseniz bi suratı.
kp bile şeytanın yer yüzündeki hali demişti.
Zaten hayvanlari 2 gun kp 1 gun eşim dağa götürüyor. O dağa gittiği gün kv yemek götürüyor ordaki eve eşime. Ya kadın sen ne diye yemek götürüyosun adam zaten evine gelecek. Açlıktan öldü mü 15 dkda. Sanki ye de eve gitme der gibi resmen. Onun yuzunden geç geliyor eve de. Yeme diye 50 kere tembihliyorum yemiyorum zaten anca hayvanlari bırakip geliyorum diyor.Ama eşimde biraz ikili oynuyor gibi
Mesela dun gene beraberlerdi , onceki gunde dağdaydı eşim ve akşam görüştüler zaten. Ben eşimi bu kadar görmüyorum!
O Kadının yanında olmasına dayanamıyorum o kardeşinden nefret ediyorum . Çünkü tek derdi para para para. Eşimin aklına girmek için uğraşıyor eminim buna. Kurbanda çalısacak toplu para gelecek onun peşinde gene.
Kadın eşimi resmen havada yakalıyo böyle bişey yok yaaa.
Kızlar ben napıcam resmen kaldıramıyorum ya onların yanında olmasınıbu duruma sinir oluyorum onların yanına gittiği samimi olduğu aklıma geldikçe sanki nefret ediyorum eşimden. Evde bile hiçbişey yapasım olmuyor. Bu zamana kadar mesafeliydi simdi böyle olmasi sinirimi bozuyor
Konudan bağımsız olacak ama 600 tl ye mi sattınız kurbanligiHatta geçenlerde eşim kurbanlık satıyor 2 dişi cebiş i kv Gil evinize destek olalım biz satın alalım dediler esime pisman olursun yapma dedim bir de 5 taksitte ödeyecekler
Malim seni vereyim demi kötü olayım vermeyim demi kötü olayım dedim sonra da vermeyimde kötü olayım demişler dedim inanmadi burdan köye götürdü öbür kaynim 600 tl ye almış o zaman bize de 600 den say dediler eşim kurtarmaz zaten 5 taksit dedi geri yollayın yada hayrima kesin dedi kv nin zoruna gitmiş 200 tl ye bizi değiştirdi demiş bütün kayın lar görümler bize karşı cephe aldı tabi eşim den dinledikten sonra fikirleri değişti ama kv hala aynı fikirde bir de suç benim üstüme kaldı alan satan birbirleri ihale bende bir önceki gittiğimizde arabaya bindik yola çıkacağız kv bizi unuttun dedi eşim de sen beni unuttun dedi kv de hemen tansu oğlumu aldın götürüyon dedi hangi ara bana laf geldi anlamadım
Bir de biz iki yıl borç ödedik kv borç bittikten sonra esime demişki borcun bitti mi oğlum demiş eşim evet geçen ay bitti demiş kv de bu zamana kadar da hiç sormadık kusura bakma demiş
Şoka girdim ama esime belli etmedim boşver aşkım deyip geçiştirdim ara ara söylüyor yine geciş tırı yorum
Rızkın artsın istiyorsan anne baba duası al diye boşuna demiyorlar
Hayır biz 700 e satacak tık 5 taksitKonudan bağımsız olacak ama 600 tl ye mi sattınız kurbanligi
Yaklaşık 2 3 ay önceKonudan bağımsız olacak ama 600 tl ye mi sattınız kurbanligi
Babam 2000 e aldı. Burda en ucuz kurbanlık 1500 den başlıyor şaşırdım vallaYaklaşık 2 3 ay önce
Aynen oyle sekerimDemi işi biliCen ise gitmicen
Canim bizimkiler dişi siz teke yada koç aliyorsunuzdurBabam 2000 e aldı. Burda en ucuz kurbanlık 1500 den başlıyor şaşırdım valla
Eskiden ben anlatıyordum esime baktım benim demem boş denk gelip te kendi gördükçe akıllandi zaten kimse kimseyi akkillandiramaz buna ben de dahilim kendim yaşamadıktan sonra inanmiyoruzAynen oyle sekerimbazi seyleri kendnzi kotu gostermeden de yapabilrz bnce hatta hi zamn snra o kadar geyik donmeye basliyor ki esimle aramda. Kek istedgnde bana yapmami soylemiyor da yanmda telfnla konusuyor imali imali hem ben hirsimi aliyorm sinirimi miksrden cikariyorm hem de esim iki gune bir kek borek yiyor umarm bir gun sabrim tasmaz da kalibi da firini da gecirmem kafasina zor bacm bu isler kimyamiz geregi daha yapiciyiz erkeklere gore napalim
Evet teke babamın aldığı dişi yiyemiyor ama bu kadar fark oluyor mu arada bilmiyordum. Rabbim bol ve helalinden kazanç versinCanim bizimkiler dişi siz teke yada koç aliyorsunuzdur
Ahhh kuzuum bunlarn hepsi ayni. Sen esinle arani iyi tut digerlerini gormezden gel. Benm kv gece yarisi ya da sabahn erken saati demeden bazen ozel zamnlarmzda bile nasil denk getiriyorsa gorntulu bile ariyor... Deliyorm bazen boyle esimin de agzni burnunu yumasm geliyorValla doğulular istersen adetlerine uyma canım. Tek başına evden bile cıkarmazlar gelini . Geçen akşam markete gidicez eşimi kapıda bekliyorum hesap sorar gibi hani kimle gidiyoon markete diyor.. kapıdan cıksak nereyeeeee.
Ben kaç yıldır elimden geldigi kadar uyum saglıyorum ki küçük yerde yaşıyoruz dedikodu kazanı gibi zaten insanın cıkası gelmiyor.
Eve gelmesin istiyorum evet son 1 yıldır bu böyle bezdirdi artık çünkü. en basiti kapıdan girer yemek kokusuna der ne kokuyo bu ev. Yok sarımsak kokmuş yok tabakları niye çıkardın tezgahın üstüne koydun ....
Evet oluyor canım dişi mal 1000 tl en fazlaEvet teke babamın aldığı dişi yiyemiyor ama bu kadar fark oluyor mu arada bilmiyordum. Rabbim bol ve helalinden kazanç versin
Benim eşim de ilk zamanlar herseyi kv ye söylerdi annem birsey alır mesela kv ye söyler kv de inanmazdi biz alıyoruz da annem alıyormuş gibi gösteriyoruz zannediyordu zaten aldığımız asgari ücret oda 1400 tl anca kira mobilya esnek hesap market perdeci bitiyor du bir gün esime dedim ki yatağımizida anlat dedim ondan sonra o kadar olmadıAhhh kuzuum bunlarn hepsi ayni. Sen esinle arani iyi tut digerlerini gormezden gel. Benm kv gece yarisi ya da sabahn erken saati demeden bazen ozel zamnlarmzda bile nasil denk getiriyorsa gorntulu bile ariyor... Deliyorm bazen boyle esimin de agzni burnunu yumasm geliyorAllahtan benmki de fazla ilgiye gelemiyor bazen acip soylenip geri kapatiyor da azck sakinlesiyorm. Ama ben ilk baslarda agzmi acmaya basladm az az soyleniyordm bu defa baktim bayaa savunmaya geciyor. Kendnce onlari hakli gormek icin ugrasiyor bilincaltndan. Dedim minikreis sakin ol yavrum kas yapaym derken goz cikarma sakin ol
Yaa iste gel de delirmeBenim eşim de ilk zamanlar herseyi kv ye söylerdi annem birsey alır mesela kv ye söyler kv de inanmazdi biz alıyoruz da annem alıyormuş gibi gösteriyoruz zannediyordu zaten aldığımız asgari ücret oda 1400 tl anca kira mobilya esnek hesap market perdeci bitiyor du bir gün esime dedim ki yatağımizida anlat dedim ondan sonra o kadar olmadı
Iyıde anlamadıgınız su o kadın onu 9 ay karnında tasıdı ne emeklerle buyuttu sımdı bı kap yemegını yemesınmı yanında durmasınmı oglunun gelın hanımlar tapuluyor sankı adamı. Amannn banane yarın bıgun o adam bıkar bukadar baskıdanGormedigim birşeye inanMAM sonuçta o kadar saat geç geliyormuş