Eş ailesiyle görüşmeyenler eşinizin görüşmesine nasıl sakin kalıyosunuzzzzz

Ben size de hak verdim kısmen. Zamanın da kötü davranışları olmuş bu sebepten bardak taşmış. Şimdi normal davranışlar da yapsalar içiniz nefret dolmus. Erkekler ailesini seçer bı zaman sonra devamlı kötüleyen eş gibi gozukmeyin zaten ev alacakmış eşiniz o zamana kadar nefretinizi bastırın ki ev alıp gidersiniz. Şimdi devamlı kotulerseniz eşiniz bı zaman sonra ailesini seçer sogutamazsiniz yani.. dişinizi sıkın yeni eve de huzurlu şekilde geçersiniz insallah

Hatta geçenlerde eşim kurbanlık satıyor 2 dişi cebiş i kv Gil evinize destek olalım biz satın alalım dediler esime pisman olursun yapma dedim bir de 5 taksitte ödeyecekler
Malim seni vereyim demi kötü olayım vermeyim demi kötü olayım dedim sonra da vermeyimde kötü olayım demişler dedim inanmadi burdan köye götürdü öbür kaynim 600 tl ye almış o zaman bize de 600 den say dediler eşim kurtarmaz zaten 5 taksit dedi geri yollayın yada hayrima kesin dedi kv nin zoruna gitmiş 200 tl ye bizi değiştirdi demiş bütün kayın lar görümler bize karşı cephe aldı tabi eşim den dinledikten sonra fikirleri değişti ama kv hala aynı fikirde bir de suç benim üstüme kaldı alan satan birbirleri ihale bende bir önceki gittiğimizde arabaya bindik yola çıkacağız kv bizi unuttun dedi eşim de sen beni unuttun dedi kv de hemen tansu oğlumu aldın götürüyon dedi hangi ara bana laf geldi anlamadım
Bir de biz iki yıl borç ödedik kv borç bittikten sonra esime demişki borcun bitti mi oğlum demiş eşim evet geçen ay bitti demiş kv de bu zamana kadar da hiç sormadık kusura bakma demiş
Şoka girdim ama esime belli etmedim boşver aşkım deyip geçiştirdim ara ara söylüyor yine geciş tırı yorum
Rızkın artsın istiyorsan anne baba duası al diye boşuna demiyorlar

Konudan bağımsız olacak ama 600 tl ye mi sattınız kurbanligi

konu sahibi, yaşınızın genç olduğunu tahmin ediyorum. 44 yaşındayım ve şunu net olarak söyleyebilirim. asla ve asla eşinizle ailesi arasına girmeyin. eşiniz sizinle evlendikten sonraki yıl kadar birlikte oldu ama onları doğduğundan beri tanıyor. İnsanlar dönem dönem kötüleşebilir, belki gerçekten de kötüdürler ama eşiniz o kişilerin iyi hallerini de gördü, yardımlarını da gördü, bazen bir tabak yemek bile unutulmazken kimbilir ne kadar çok şeyi paylaştılar.

Şu andaki halleri kötü bile olsa, şu anda onu üzseler bile, eski güzel günlerin hatrı var anısı var. Anılarını ve geçmişini kaybeden insanlar hiç mutlu olamaz. Siz eşinizi ailesinden ayırmaya çalışarak onun hayatını yok etmeye çalışıyor gibisiniz. Bazı kşiileri kusurlarıyla severiz. Bu kişiler annemiz dahi olabilir. Beni eşim ailemden ayırmaya kalksa, güzel bir evliliğim olduğu halde önce ondan vazgeçerim, kaldı ki kardeşlerim veya annemden çok da destek almıyorum, zaman zaman kalbimi de çok kırıyorlar ama onları seviyorum, hiçbir zaman başlarına kötü birşey gelsin istemem, her zaman mutlu olmaları için dua ederim

Demi işi biliCen ise gitmicen
Aynen oyle sekerim bazi seyleri kendnzi kotu gostermeden de yapabilrz bnce hatta hi zamn snra o kadar geyik donmeye basliyor ki esimle aramda. Kek istedgnde bana yapmami soylemiyor da yanmda telfnla konusuyor imali imali hem ben hirsimi aliyorm sinirimi miksrden cikariyorm hem de esim iki gune bir kek borek yiyor umarm bir gun sabrim tasmaz da kalibi da firini da gecirmem kafasina zor bacm bu isler kimyamiz geregi daha yapiciyiz erkeklere gore napalim

Eskiden ben anlatıyordum esime baktım benim demem boş denk gelip te kendi gördükçe akıllandi zaten kimse kimseyi akkillandiramaz buna ben de dahilim kendim yaşamadıktan sonra inanmiyoruz

Ahhh kuzuum bunlarn hepsi ayni. Sen esinle arani iyi tut digerlerini gormezden gel. Benm kv gece yarisi ya da sabahn erken saati demeden bazen ozel zamnlarmzda bile nasil denk getiriyorsa gorntulu bile ariyor... Deliyorm bazen boyle esimin de agzni burnunu yumasm geliyor Allahtan benmki de fazla ilgiye gelemiyor bazen acip soylenip geri kapatiyor da azck sakinlesiyorm. Ama ben ilk baslarda agzmi acmaya basladm az az soyleniyordm bu defa baktim bayaa savunmaya geciyor. Kendnce onlari hakli gormek icin ugrasiyor bilincaltndan. Dedim minikreis sakin ol yavrum kas yapaym derken goz cikarma sakin ol

Bir yol var adliye yolu ondan sonra kk da eşimin ailesi yüzünden boşanıyoruz konusu hissediyorum

ruh sağlığınız normal değil de adama gerizekalı muamelesi yapmanız sürekli yönlendirmeye çalışmanız ben yönlendirilmeye ihtiyacı olan adamla evli kalmam

adam işten çıkarılmıs türkiyenın durumunun farkında mısınız acaba kiraya çıkma ev alma ne kadar zor
Belki şimdi çıkarsanız adamı birlikte yaptıkları işten de men edecekler ne yapacaksınız gazoz kapağı mı yiyeceksiniz?

siz çalışmaya başlayın bence basit olay hayat müşterek milletin evinde bedavaya oturuluyor istemiyorsanız çalışacaksınız

ne kadar kötü olursa olsun adamın annesi babası onlar bitmiştir nokta
Aiz boşanırsınız

Benim eşim de ilk zamanlar herseyi kv ye söylerdi annem birsey alır mesela kv ye söyler kv de inanmazdi biz alıyoruz da annem alıyormuş gibi gösteriyoruz zannediyordu zaten aldığımız asgari ücret oda 1400 tl anca kira mobilya esnek hesap market perdeci bitiyor du bir gün esime dedim ki yatağımizida anlat dedim ondan sonra o kadar olmadı

Yaa iste gel de delirme bunlar annelerni gorunce cocuklasiyor yav yoksa kim bilmez bunu yapmamasi gerektgni neyse ki duzelmis

Gormedigim birşeye inanMAM sonuçta o kadar saat geç geliyormuş
Iyıde anlamadıgınız su o kadın onu 9 ay karnında tasıdı ne emeklerle buyuttu sımdı bı kap yemegını yemesınmı yanında durmasınmı oglunun gelın hanımlar tapuluyor sankı adamı. Amannn banane yarın bıgun o adam bıkar bukadar baskıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…