Fakat yapmış oldukları olaylar eşimizle aramızı açıyor kendimize hakim olamıyoruz onu napıcaz ? Kendisi kayınbabamın hiçbir ailesiyle görüşmüyor sevmiyor kardeşini kötülüyor ama banada evlatlarım çok düşkündür birbirine kimse giremez arasına diyorBende öyleyimdir. Bazen sadece eşimize olan sevgimizden susmak gerekiyor. Çünkü bu insanların amacı böyle yapıp yuva yıkmak. Aman dikkat edin.
Haklısınız evet yaranamıyorum peki konuşmalı mıyım ? Kaynanam tek başına memlekete gitmişti eşim aradı yanımda varmış dedi tamam dedim bende 1 hafta sonra napıyorsun demeye aradım laf soktu anneme kötüledi geldim aramadı bile diye. Kocam yanımda konuştu ne gerek var ki. Sürekli açık arıyor sürekli memnun olmuyor.Hayır böyle devam et zaten görüntülü konuşmuşsun aynı evin içinde ayrı ayrı aramanın ne anlamı var ki? Bundan da bir sorun çıkarmaya çalışan insana ağzınla kuş tutsan yaranamazsın. Hakkında kötü konuşursa da konuşsunlar. Ayrıca görümceni de arama sizle konuşmak istese kameraya gelirdi. Bu kadar onlar hakkında düşüncelere dalma akışına bırak zaten asla iyi olmazsın ve seni sevmezler en ufak bir şeyde kötü olursun o yüzden düşünüp umursayıp sonra üzülms
Bazı dediklerini duymayıp umursamamak gerekiyor öyle laf sokarsa da eşim yanındayken konuşmuştuk unuttun galiba deyip sende laf sokarsın. Eşine de şikayet ediyorsa eşinde biraz seni savunup arkanda dursun o zaman sana böyle yüklenemezler. Mesela biz arife günü eşimle ailesini ziyaret ettik bayramda gitmedik. Ben arife gününden bayramlaştım diye tekrar konuşup bayramlaşmadım. Yani sizin durumda böyle zaten görüşmüşsen tekrar konuşmanın ne anlamı var ki bana saçma geliyorHaklısınız evet yaranamıyorum peki konuşmalı mıyım ? Kaynanam tek başına memlekete gitmişti eşim aradı yanımda varmış dedi tamam dedim bende 1 hafta sonra napıyorsun demeye aradım laf soktu anneme kötüledi geldim aramadı bile diye. Kocam yanımda konuştu ne gerek var ki. Sürekli açık arıyor sürekli memnun olmuyor.
Banada saçma geliyor. Eşim beni savundukça iyice sinirlenip daha çok yükleniyorlar çikefliğe vuruyorlar eşime bağırıyorlar.Bazı dediklerini duymayıp umursamamak gerekiyor öyle laf sokarsa da eşim yanındayken konuşmuştuk unuttun galiba deyip sende laf sokarsın. Eşine de şikayet ediyorsa eşinde biraz seni savunup arkanda dursun o zaman sana böyle yüklenemezler. Mesela biz arife günü eşimle ailesini ziyaret ettik bayramda gitmedik. Ben arife gününden bayramlaştım diye tekrar konuşup bayramlaşmadım. Yani sizin durumda böyle zaten görüşmüşsen tekrar konuşmanın ne anlamı var ki bana saçma geliyor
Kocan konuşurken kanarya Nın da selamı var desin mademHaklısınız evet yaranamıyorum peki konuşmalı mıyım ? Kaynanam tek başına memlekete gitmişti eşim aradı yanımda varmış dedi tamam dedim bende 1 hafta sonra napıyorsun demeye aradım laf soktu anneme kötüledi geldim aramadı bile diye. Kocam yanımda konuştu ne gerek var ki. Sürekli açık arıyor sürekli memnun olmuyor.
Onuda yaptı selamı varsa kendi arasın diyorHerkes hayatt
Kocan konuşurken kanarya Nın da selamı var desin madem
Evet hatta annesini tersledi ne zaman aricaz ya saati mi var geç o işleri dedi hatta ben dedim erken arayalım diye boşversene ararız kahvaltı yapalım dedi ben pasifim diye bana hep laf söylüyorlarGörüntülü aramışsınız ayrı aramak da ne demek , çok komik olur gerçekten .
seni şamar oğlanı seçmişler kendilerine
Biraz cool ol ya
Eşin bile sallamıyor onları baksana saat kaçta aramışsınız , annesinin beklediğini adı gibi biliyordur oğlu sonuçta
Kaygı problemim varmış elimde değil. Geliyorlar bugün eşime kahvaltıya çağıracaksın bizi diye baskı yapmaya başladılar. Çağırcaksın bizi yoldan geliyorsunuz yorulma anne diceksin diyor. Takmıyorum ama bu saçmalıklara sinirleniyorumYa söylesinler sen hala niye bu kadar takıyosun? İsterlerse bir araba laf etsinler cidden başka işin yok mu senin?
Yeni evliyim evet çok sağolun bi kere 1 hafta sonra aradım diye kaynanam laf soktu bende o laf soktu diye bidahakine 2 hafta sonra aradım. İlerde düzelir dimi ?Arama umarım aramamısdır. Ne kadar iyi niyetli olursan o kadar fazlası istenıyor ben anladım. Ayrıca siz eşinle birsiniz artık tabi ortak arayacaksınız. Arayacagınız saatede karısamazlar ayrıca bi daha ki bayramda erken kalksan bile aynı saatte ara bak sözümze geldiler azar işe yaradı demesınler. Seni yönetemeyeceklerini bilsinler. Bu hayatta önce sen.. Sen nasıl istiyorsan öyle davran yok ben gelınım ben mı aramalıyım diye hiç düşünme. Yenı evliysende nasıl baslarsa öyle gider
Yorumunuza çok teşekkür ederim cidden sağolun çok yol gösterdi bana yorumunuz. Elinize sağlık bazı şeyleri duymamalıyım. Şu şikayet etme konusunda haklısınız ama şikayet edesim geliyor kardeşide sürekli gelmek istiyor heryere benide götür banada al diyor sürekli ne bu ya of diye kızmak istiyorum bunalıyorum hareketlerine. Peki birşey sormak istiyorum size sürekli tatilde memlekete gidelim diyorlar direndim ama eşimde istiyor sorun yaratmadım bu sefer ama görümcemde olucak biz arabamızla çevre illere gidimce o da gelmek isticek kocasıyla gelmeyince götürmdin dicek belkide ayıpta olucak bilmiyorum eşime ne bu kardeşin heryerin geliyor demek istiyorum sanırım bu konudada hatalıyım. Daha mı yapıcı olmalıyım ?Esinizle goruntulu arayıp bayramlarını kutlamışsınız bitmiş gitmiş.
Cok kafaniza takıyorsunuz. gorumceniz orali olmamıs siz mutfaga gitmissiniz laf soylemis soylerse soylesin duymayın. gorusmeyi orada birakın.
Gelinlik demek bazen üç maymunu oynamaktır agir hakaret olmadığı surece bazi seyleri duymayın bazi seyleri gormeyin bazı seylere he he diyip bildiğinizi okuyun.
Bu kadar ayrıntı dusunmeyin bu kadar kafa yormayın biraz düz mantık bakın.
Esinizle aranızdaki ilişkiye yansıtmayın. kendiniz halledin. eşinıze onlar yansıtır eşiniz gelir size bir sey derse "aaa gercekten oyle mi düşünmüsler benim halbuki öyle bir niyetim yoktu diyip kısa kesin" inanın sikayet eden taraf siz değil onlar olursa esiniz onlara patlar yeter sikayet edip durmayın diye.
Bakın benim benden 10 yas kucük gorumcem var. Esim de istedi ben de istedim başlarda ona abla olmaya calistım. yani istedim ki gercek ablası olayım ona yol gostereyim ama o hep uzak durdu istemedi. Başlarda esim olsun o uzak dursun sen yakin ol dedi. Yeri geldi bana imalarda da bulundu ama ben hic gidip abisine senin kardesin soyle soyle ben ugrasmak zorunda mıyım demedim. Esim kendisi farketti bana karsı tavrını direncini. 7 yıllık evliyiz esim simdi bana diyorki "Sen elinden geleni yaptın ben sahidim benim kiz kardesim sorunlu" Hatta zamanla esimde uzaklasti. (Bu tamamen benden bağimsız abisiyle de araları gerildi)
Bir gun biz bir yerde gezmedeyken duruma bir fotograf koydum. Gayet esim ben oğlum yanimizda baska kimse yok. Gorumcem o gun esime trip atmiş sen sadece esini gezdir bize gelince vaktin yok demis. Esim yogun calisir ama onu da cok gezdirmisliğimi var esim ne zaman onu da alalim dese tamam dedim cunku ben. Esimde patladı telefonda "Haddini bil ben senin abinim nankorluk yapma dedi" bayaği kavga ettiler. Ben hic yorum yapmadı mudahil olmadım. Hatta esime "ergen daha cok sert olmasaydın" dedim. Esim "Ne ergeni ya 22 yasina geldi" dedi.
önceden arardı abisini konusurlardı uzun uzun hic sorun etmezdim. Şimdi aramıyor ikiside.
Yani diyeceğim şu ki bazı seylere fevri tepkiler vermeyin akısına birakın olacakları görün.
Düzelir demeyelimde. En azından şimdi ki gibi laf edemezler degısen birşey olmadıgını görürler.Yeni evliyim evet çok sağolun bi kere 1 hafta sonra aradım diye kaynanam laf soktu bende o laf soktu diye bidahakine 2 hafta sonra aradım. İlerde düzelir dimi ?
O an bana laf gelsin istemiyorum de eşine , geç aradığınızda da sana laf gelirse savunacak kişi eşin olur bu durumdaEvet hatta annesini tersledi ne zaman aricaz ya saati mi var geç o işleri dedi hatta ben dedim erken arayalım diye boşversene ararız kahvaltı yapalım dedi ben pasifim diye bana hep laf söylüyorlar
Aramadım kızlarAllahım herşeyi anlıyorum su bayramlara bu kadar mana yükleyip insanın keyfini kaçırmasın inan anlamıyorum 17 yıllık evliyim birisi bayram dedimi tüylerim diken diken oluyor bizimkilerde de aynı buy var sabahın 5inde kalkacan akşama kadar sıkıntıdan patliyorum uykusuz da kaliyorum bizde 11 de aradık daha doğrusu ben aradım eşime verdim kahvaltı yaptık dedim şimdi eşime bu saatte kahvaltımı olur diyor duyuyorum size ne ya size ne istemiyorum belki hastaydım belki uykusuzdum hoş eşim bayram sabahı kalk erkenden bana kahvaltı hazırla dese ona hazırlar geri yatarım o kadar gıcık oluyorum bu bayram muhabbetine ben yüzümden cocuklarim bayram nedir asla bilmiyorlar herşeye alinmayin canınız nasıl istiyorsa öyle davranın zira karşınızdaki kere agzinizla kuş tutsanız yaranamazsiniz ayrı mesaja ne gerek var yaa sakın aramayın hep beklerler sonra
Yorumunuza çok teşekkür ederim cidden sağolun çok yol gösterdi bana yorumunuz. Elinize sağlık bazı şeyleri duymamalıyım. Şu şikayet etme konusunda haklısınız ama şikayet edesim geliyor kardeşide sürekli gelmek istiyor heryere benide götür banada al diyor sürekli ne bu ya of diye kızmak istiyorum bunalıyorum hareketlerine. Peki birşey sormak istiyorum size sürekli tatilde memlekete gidelim diyorlar direndim ama eşimde istiyor sorun yaratmadım bu sefer ama görümcemde olucak biz arabamızla çevre illere gidimce o da gelmek isticek kocasıyla gelmeyince götürmdin dicek belkide ayıpta olucak bilmiyorum eşime ne bu kardeşin heryerin geliyor demek istiyorum sanırım bu konudada hatalıyım. Daha mı yapıcı olmalıyım ?