Esinizle goruntulu arayıp bayramlarını kutlamışsınız bitmiş gitmiş.
Cok kafaniza takıyorsunuz. gorumceniz orali olmamıs siz mutfaga gitmissiniz laf soylemis soylerse soylesin duymayın. gorusmeyi orada birakın.
Gelinlik demek bazen üç maymunu oynamaktır agir hakaret olmadığı surece bazi seyleri duymayın bazi seyleri gormeyin bazı seylere he he diyip bildiğinizi okuyun.
Bu kadar ayrıntı dusunmeyin bu kadar kafa yormayın biraz düz mantık bakın.
Esinizle aranızdaki ilişkiye yansıtmayın. kendiniz halledin. eşinıze onlar yansıtır eşiniz gelir size bir sey derse "aaa gercekten oyle mi düşünmüsler benim halbuki öyle bir niyetim yoktu diyip kısa kesin" inanın sikayet eden taraf siz değil onlar olursa esiniz onlara patlar yeter sikayet edip durmayın diye.
Bakın benim benden 10 yas kucük gorumcem var. Esim de istedi ben de istedim başlarda ona abla olmaya calistım. yani istedim ki gercek ablası olayım ona yol gostereyim ama o hep uzak durdu istemedi. Başlarda esim olsun o uzak dursun sen yakin ol dedi. Yeri geldi bana imalarda da bulundu ama ben hic gidip abisine senin kardesin soyle soyle ben ugrasmak zorunda mıyım demedim. Esim kendisi farketti bana karsı tavrını direncini. 7 yıllık evliyiz esim simdi bana diyorki "Sen elinden geleni yaptın ben sahidim benim kiz kardesim sorunlu" Hatta zamanla esimde uzaklasti. (Bu tamamen benden bağimsız abisiyle de araları gerildi)
Bir gun biz bir yerde gezmedeyken duruma bir fotograf koydum. Gayet esim ben oğlum yanimizda baska kimse yok. Gorumcem o gun esime trip atmiş sen sadece esini gezdir bize gelince vaktin yok demis. Esim yogun calisir ama onu da cok gezdirmisliğimi var esim ne zaman onu da alalim dese tamam dedim cunku ben. Esimde patladı telefonda "Haddini bil ben senin abinim nankorluk yapma dedi" bayaği kavga ettiler. Ben hic yorum yapmadı mudahil olmadım. Hatta esime "ergen daha cok sert olmasaydın" dedim. Esim "Ne ergeni ya 22 yasina geldi" dedi.
önceden arardı abisini konusurlardı uzun uzun hic sorun etmezdim. Şimdi aramıyor ikiside.
Yani diyeceğim şu ki bazı seylere fevri tepkiler vermeyin akısına birakın olacakları görün.