Es Ailesine yardim,

DelasHeras

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
29
14
3
Merhabalar KK üyeleri,
Sizlere danismak istedigim bir konum var.
8 yillik evliyim 3 cocugum var yurtdisinda yasiyoruz. Esimlede bazen ufak, tefek sorunlar disinda cok sükür sorunlarimiz yok. Yurtdisinda yasadigimizdan dolayimi bilemicem ama bazen esinin ailesi kayinlarimin maddi durumlarinin iyi olmadigi dile getiriyorlar.Hal böyle oluncada esim üzuluyor. Yilda 1-2 defa yardim gönderiyor. Aslinda ayaklarini yorganina göre uzatirsalar sikintiya girmezler.Hepsininde kendi evleri var. Her gönderdigimizde kv yede yolluyoruz. Bizimde dogru, dürust akan bir gelirimiz yok, ama baya rahat yasiyoruz. Maddi sikinti yasamiyoruz. Evimiz olmadigi dan ev almak icin birikim yapmak istiyoruz. Arti cocuklarin gelecekleri icin birikim istiyoruz.Malum Pandemie birde isler cok durgun. Kv ve kp arada yardim etmek disinda kaynimlara hastalik disinda yardim etmek istemiyorum. Esim bazen üzulup kendini tutamayim gönderiyor. Yilda bir iki bazen 3 defa gönderiyor. Benim tepki den olmasa belki daha fazla yollar. Benim uzuldugumu görunce bazen de Ailesine benim de 3 cocugum var 1 ay degil 2 ay degil diye cevap veriyor Ailesine. Sizce nasil tepki verebilirim?
Sevgiyle kalin

Yollanan meblağ çok önemli.
Yüklü miktarlar değilse düzenli olarak bile yollanabilir bence.
Kur farkından dolayı sizler için hiç göze batmayacak bir miktar, burada çokça iş görüyor.
Rahat yaşıyormuşsunuz, karşı tarafın ihtiyacı varmış.
Sevdiğim bir laf vardır ‘verilen sadaka kimseyi zengin de etmez, fakir de’ diye.

Diğer konudan devam edin. O konuda anket kısmı kaldırıldı.

8 yildir evliyim, 5 yildir yurtdisindayiz.Bizim akan bir maddiyadimiz yok.Yardimi Tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…