Eşimi çok seviyorum ama ailesi yüzünden sürekli huzursuz oluyoruz . Ailesine karşı bir türlü dığru düzgün aklı selim düşünemiyorAile işi yapıyor eşiniz maddi yönden bağımlı nasıl iş bulacak Aile apatmaninda kira vermeden oturiyorsaniz kira vermek nasıl olacak.Siz calisiyormusunuz.Elbette anlıyorum illede huzur.Parayi niye geri vermediler kiraya say mantığımi yaptılar.Ah hanımefendi keşke o parayı bı kenarda saklayio eşinize bile soylemeseydiniz Nerden bildiler sizde para olduğunu.Birde seni doğururken topal kaldım nedir yahu sütümü helal etmiyorum diyen tipleri duydumda( Sütü babasının evinden getiriyor sanki Allah'ın bebek için verdigi şeyi helal etmiyormus burası ayrı komik) Yani tabiki huzur fakat esinizde mali yönden anlamanız koşulları hazır hale getirmeniz lazım.Ha iyice bıktınız baktınız eş de yanınızda değil o zaman çocuk olmadan kendi ruh sağlığınız için topuklayabilirsinizde bu evlilikten
Evet benim paramdı . Eşime güvendim en başta da böyle şeyler yapmazlar diye düşündüm . Allah cezalarını versin diye umuyorum şuan . Aynen sizin dediğiniz gibi yapacağım artık az birşey bile olsa asla kimsenin bilmesine gerek yokEn çok paraya üzüldüm ne bileyim üzerine de biseyler yapar ev falan alırdınız yani ne bileyim bı şekilde birşeyin peşinatı olurdu işte .Sizin şahsi paranizmiydi .Bunlar çok önemli işte .Size dost tavsiyesi gizli paranız olsun bu birşey saklamak değil önlem almak bunu es geçmeyin .Ne olursa olsun tek sizin bildiğiniz
Taşınacağız . Bu şekilde yakamızdan düşmüyorlarSonuç olarak taşınmayacak mısınız?
Bu kadar içlerindeyken size huzur yok belli ki.
Sirf gitmemeniz icin oglu yaninda olsun diye maddi acidan destek olmuyor borcunu odemiyor. Bir de 5 oglu varmis. Bu nasi bi duskunluktur. Bir oglum var suan 5 yasinda. Baska cocugum yok. Hep dua ediyorum boyle erkek annelerini gordukce yillar beni degistirmesin, yarin oburgun ogluma malimmis sadece bana aitmis gb davranmiym yanilip da diye.. ne yapip edip uzaklasin derim kadin buna alismali. Yarin oburgun aileye giricek olan diger gelinler bunu kabul etmez uzaklasir bi siz kalirsiniz dizinin dibinde daha cok esinize duser annesi.Merhaba
5 yılı geçkin evliyim . Eşim aile işi yapardı . Bir zaman zora girdiler . Geldiler borç istediler . Maalesef her cahil gibi bende bu batağa düşüp yaklaşık 700 bin tl verdim . Sonra onların dar zamanı geçti gitti . Bizim sıkıntılarımız başladı . Aile apartmanındayız . Burdan taşınmak istedik paramızı alıp . Kv tutturfu paramız yok veremeyiz diye . Halbüki var eşimde bunu çok iyi biliyor . Gidemezsiniz bu apartmandan diye kıyametleri kopardı .eşime , seni doğurup büyütmek için topal bile kaldım diye haykırmaya başladı . Dip not : eşimin kendinden büyük 4 ağabeyi var . Hepsi bekar hepsi de kendisinin yanında dizinin dibinde şuan . Babası kanser hastası geçmişinde atlatmış şuan turp gibi ya babana birşey olursa kim yetişecek bizim imdadımıza diyerek kıyametleri koparttı . Benim için hep karın sokuyo bu fikirleri aklına gidersen miras alamazsın diyerek açık açık tehdit etti . Bizde ayrılık olmaz hep karın seni bizden ayırmaya çalışıyormuş diyor birde . Kendisine laf anlatılmayacağı için söylediği herşeye kahkahayla güldüm ben . Ve sadece size katılmıyorum dedim . Ailem dağılmasın çocuklarımda hep bana bağımlı olsun kafasında biri . Üstelik dar zamanımızda paraları olmasına rağmen bizim borcumuzu da ödemeyi kabul etmedi . Şimdi eşimin üstüne çok gitmek istemiyorum . Fakat yine eşime arayıp duygu sömürüsü yapmaya ağabeylerini öne sürmeye başladı . Tüm kozlarını oynuyor yani . Çok sıkıldım artık bu duruma bir dur demek istiyorum . Eşim ailesinin yaptığı herşeyi farkında ama ailem işte diyor . Ben ise çok bunaldım artık . Sadece derdimi anlatmak istedim . Oyüzden yazdım bunları . Ben bu kadından kurtulmayı iple çekiyorum yani .
Zaten bu durum biraz daha devam ederse aldıklarına dair elimde dekontum var mahkemeye başvuracağımBen bu konuda gözü biraz kara gibiyim. Onlar salaga yatiyorsa bende o parayi mahkeme yolu ile geri isterim. 700000 öyle ameen problem degil diyecek bir para degil cünkü. Esiniz islerini ayirdi mi?
Elimde dekontum var . İşi daha yokuşa sürerlerse mahkemeye vereceğim . Evet evin tapusunu vermişlerde bizde sanki onlara kul köleyiz gibi davranıyorlarValla üyeye katılıyorum parayı keşke elden değil borç olarak verip bankadan dekont alsaydınız mahkeme ile alırdınız.Hem o evde oturuyorsanız bile tapusunumu verdiler sanki oğulları oturuyor ben bosanirimda parayı bırakmam.Yani keşke bir yolu olsa faiziyle alsanız.Degmez kimse için hiç kimse için ben bu fikirdeyim
İlerde ev arsa vs almak için biriktiriyordukO para ne parasıydı?
Valla bu şekildeyken eşimle konuşmayı düşünüyorum . Ailesi yüzünden yuvam yıkılsın istemiyorum ama bana baika çare bırakmıyorlar . Birde okadar geri kafalılarki kesin yine bi halt bulurlar diye düşünüyorum boşanmama . Allah cezalarını versin . Kimse benim durumuma düşmesinSirf gitmemeniz icin oglu yaninda olsun diye maddi acidan destek olmuyor borcunu odemiyor. Bir de 5 oglu varmis. Bu nasi bi duskunluktur. Bir oglum var suan 5 yasinda. Baska cocugum yok. Hep dua ediyorum boyle erkek annelerini gordukce yillar beni degistirmesin, yarin oburgun ogluma malimmis sadece bana aitmis gb davranmiym yanilip da diye.. ne yapip edip uzaklasin derim kadin buna alismali. Yarin oburgun aileye giricek olan diger gelinler bunu kabul etmez uzaklasir bi siz kalirsiniz dizinin dibinde daha cok esinize duser annesi.
O raddeye geldim …madem para sana ait neden kıyameti koparmıyosun az para değil ki mesele şuanda annesinin oğul sevdası vs tavırları değil ki şimdiye çoktan ortalığı birbirine katmıştım karakola gidip şikayet edicem dava açıcam diye apartmanı inletmiştim.
Oğlunuzu sadece kendinizin olan bir oyuncak sanmazsanız, onun da bir birey olduğunu ve kendi hayatının olması gerektiğini bilirseniz böyle olmazsınız korkmayınBu ülkede neden düzgün bi kV yok arkadaşlar manyak miyiz neyiz ben anlamadım bende kV olcam inşallah ilerde (oglan1 yaşında) korkuyorum.
“E biz kötüyüz had hudut sınır bilmeyiz manyak olduğumuz için de 4 oğlan diğerine yaşıyoruz” demeyeceklerdi tabi..Başta görseydiniz biz böyleyiz ay biz şöyleyiz hiçbişeyinize karışmayacağız vs vs okadar dedilerki
Evet eşimde bir miktar para katmıştı ama o benim verdiğim dışında bir miltar . Gerçi eşimin verdiği ona geri dönmedi benimki nasıl dönsün diyeceğimde zorla döndüreceğizEşim aile işi yapardı demişsiniz,eşiniz de ortaksa yani parayı bir nevi eşinize de vermiş oluyorsunuz tam anlayamadım o kısmı ,her ne olursa olsun ortak işe vermiş olsanız da geri ödenmesi lazımdı.
Kv de o parayı ödeyecek göz yok , yıllarca bedava oturduğunuza sayın ,kiraya saydım bile diyebilir ne yazık ki, geçmiş olsun umarım geri alabilirsiniz paranızı.
Tabi canım sorsanız en çok allah korkusu olan en çok hak hukuk bilen en çok dua almış ılan da onlar .“E biz kötüyüz had hudut sınır bilmeyiz manyak olduğumuz için de 4 oğlan diğerine yaşıyoruz” demeyeceklerdi tabi..