• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ailesi, eşim , evliliğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şekerim yoğunlaş derken ? Biraz açar mısın
Konuyu irdele yani canım. Takip isteği attı diyorsun yanlışlıkla olacak iş değil bu. Hadi yanlışlıkla önerilerden ekledi diyelim lanet olsun bu Instagram'a ki hep kız hesabı öneriyor... Sen ilk sefere mi rastladın içlerinde görüştüğü biri oldu mu bunları kurcala. Ayrı şehirlerde olmak bir bahane mi sence, sen niye yabancı erkekleri eklemiyorsun öyleyse bu mantıkla? Hangisi düşerse diye eklemiş gibi geldi bana. Öncelik vermen gereken konu bu. Acilen tayinini iste ve eşinin hareketlerini mercek altına al

Hayır ben şeyi de anlamadım eşiniz orada çakılı kadroyken siz neden tayin istediniz? Ne kadar zamandır ayrısınız bu şekilde?

Herkesin düşüncelerine saygım var ama ben eşlerin birbirlerinden ayrı yaşamalarını, uzakta çalışmalarını anlamıyorum. İstisna durumlar olabilir ama çok çok gerekmedikçe eşler ayrı yerlerde yaşamamalı bence. Zaten evlilik bir arada yaşamak için değil mi?

Gözden uzak olan gönülden de uzak olur. Çok inanırım bu söze. Üzgünüm ama eşiniz belli ki yeni arayışlara girmiş, daha fazla girmeden bir an önce evliliğiniz için bir seyler yapın. 70k almış 100k vermiş bırakın bunları şimdi.
Deprem oldu. Bebeğim yeni doğmuştu. Bulunduğumuz ev ağır hasar aldı. Ortalık biraz toparlansın belki eşime de tayin verirler bir ihtimal diye ortak kararla tayin aldım. Yoksa tabi eşler ayrı kalmamalı

Konuyu irdele yani canım. Takip isteği attı diyorsun yanlışlıkla olacak iş değil bu. Hadi yanlışlıkla önerilerden ekledi diyelim lanet olsun bu Instagram'a ki hep kız hesabı öneriyor... Sen ilk sefere mi rastladın içlerinde görüştüğü biri oldu mu bunları kurcala. Ayrı şehirlerde olmak bir bahane mi sence, sen niye yabancı erkekleri eklemiyorsun öyleyse bu mantıkla? Hangisi düşerse diye eklemiş gibi geldi bana. Öncelik vermen gereken konu bu. Acilen tayinini iste ve eşinin hareketlerini mercek altına al
Teşekkürler yorumun için

o kadar ileri gitmiş olsaydı onu bile yakalardım. Eminim. Ama bunun ilerisinin olabilecek olması ihtimali bile canımı yakıyor. Nasıl bir tavır göstereceğimi bilemediğim için buraya yazdım zaten. Dışarıdan bir yoruma ihtiyacım var. Kimseyle paylaşmıyorum.
Ani bir suprizle bulunduğu ile bir gidin bakalım. Hava değişikliği ,özlem ,libido bahaneleriyle bir yoklayin. Bu süreçte sessiz olmak, emin olmak ,kanıtlamak lazım, Masumiyeti de ihaneti de. sonuçta bir cocugun var.

Ani bir suprizle bulunduğu ile bir gidin bakalım. Hava değişikliği ,özlem ,libido bahaneleriyle bir yoklayin. Bu süreçte sessiz olmak, emin olmak ,kanıtlamak lazım, Masumiyeti de ihaneti de. sonuçta bir cocugun var.
Çok mantıklı. İnanın beynim durmuş gibi hissediyorum. O yüzden buraya yazdım

Teşekkürler yorumun için
Ne demek canım. Hemen boşanmaya yoğunlaşma daha küçük bir bebeğin varmış zaten öyle bir hışımla da karar alınmaz. Git bir yakından bak derdi neymiş anla ondan sonra bir şeylere karar verirsin. Şu anda hareket edemeyeceğin ortada, kanıtsız da hareket etmenin mantığı yok o yüzden biraz sabırla bu konunun üzerine git. Parayı da boşver be güzelim valla çözülür o, bugün verir yarın da alır senin yuvan mutlu huzurlu olsun da o yeter

Deprem oldu. Bebeğim yeni doğmuştu. Bulunduğumuz ev ağır hasar aldı. Ortalık biraz toparlansın belki eşime de tayin verirler bir ihtimal diye ortak kararla tayin aldım. Yoksa tabi eşler ayrı kalmamalı

Çok geçmiş olsun bu arada Allah bir daha yaşatmasın, ülkemizi korusun🙏

Eşiniz neden tayin istemedi ve nerede kalıyor o zamandan beri?

Artık olan olmuş zaten ama dediğim gibi kızları eklemesi hiç masum değil. Belli ki arayış içinde, sıkılmış içinde bulunduğu durumdan. Bir an önce bir araya gelmeye bakın. Diğer yazdığınız konuları da şu an için boşverin.

Selam hanımlar. Buraya daha önce konu açmıştım ve yol gösterici olmuştu yorumlar. Ondan dolayı tekrar yazmak istedim. Biz üç yıl önce eşimle severek evlendik. Bir yaşında oğlum var. Memurum. Eşimin ailesinin, kardeşlerinin maddi durumları çok iyi. Ama gelin görün ki evlenince bize yaşadığım yerin adetlerine göre ve maddi durumlarına göre çok az destek oldular. Hatta kp ve kv cimriliklerinden dolayı nişanlıyken depresyona girdim. Eşimi sevmeseydim kesinlikle nişanı atardım. Maddi olarak iyi olmalarına rağmen evleri çok küçük ki yirmi evi vardır herhalde. Evlerine çağırırlar hep az porsiyon olur yemekler. Öyle pek titiz insanlar da değilller. Maddi güçlerinden dolayı mı aşağılık kompleksi mi bilmem asla takdir edilmem. Mesela kv evi temiz değil bana gelir balkonun aaa yıkamamışsın der. Hep bir duvar vardır aramızda. Çalışıyorum eşim uzakta. Annemlerde kalıyorum. Asla evlerinde kalmam için davet etmezler. Görümcemler annemle aynı sitede arayıp ne yapıyorsun demezler. Ben de çağrılmazsam hiç gitmem. Yeğenleri burada görmeye çağırmazlar. Bir kaynım doktor. Çocuğum hasta. Hastaneye giderim eşim yanımda yok. Hastanede olmasına rağmen gelip bakmaz. Daha çok şey var anlatacağım ama böyleler. Hepsi aşırı bencil. Şimdi biz evlendikten sonra kredi çekip ev aldık. Kp de esnaf kredisi çekmişti. 270 bin. Üç yıl öncenin parasıyla. 200 kaynıma verdi. 70 biZe. Biz istemedik kendisi verdi. Tabi ödemesini biz yapıyoruz aldığımız kısmın. Düğün takılarıyla beraber arsa aldırdı eşime. Birkaç hafta önce ise yeni bir ev aldı. Tüm oğullarından yüz bin istedi. Ne yaptımsa da eşim illa verecem dedi. Borçmuş güya. Evimde huzur adına hiçbir şey kalmadı. Üstüne eşimin yaşadığı şehirdeki kızlara takip isteği attığını gördüm. Kimseye anlatamıyorum. Takip isteğini fotolarına bakmak için mi attı mesajlaşmak için mi attı bilmiyorum. Bana haberim yok böyle bir şeyden diyor. Tabi inanmıyorum.
Uzun yazdım ama çok daha fazlası var :KK43:
Sizce eşime de ailesine de nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Yorumlarınız benim için önemli. Şimdiden teşekkür ederim
Takip isteğine kadar herşey kabulüm hepsi evlilikte karşı karşıya gelebilecek şeyler ama takip isteğinden sonrası evliligin içinde olabilecek şeylere girmiyor bence. Tabiki kendisi attı o isteği. Fotoya bakmak için veya konuşmak için ne fark eder? Kocan fos çıkmış sen oraya odaklan ailesinden ziyade.

Çok geçmiş olsun bu arada Allah bir daha yaşatmasın, ülkemizi korusun🙏

Eşiniz neden tayin istemedi ve nerede kalıyor o zamandan beri?

Artık olan olmuş zaten ama dediğim gibi kızları eklemesi hiç masum değil. Belli ki arayış içinde, sıkılmış içinde bulunduğu durumdan. Bir an önce bir araya gelmeye bakın. Diğer yazdığınız konuları da şu an için boşverin.
Amin teşekkürler. Eşim memur ama tayin hakkı yok iş yerinde yaşıyor. Beynimi kemiriyor güvenmemek. Oysa evlendiğimizde böyle değildi

Takip isteğine kadar herşey kabulüm hepsi evlilikte karşı karşıya gelebilecek şeyler ama takip isteğinden sonrası evliligin içinde olabilecek şeylere girmiyor bence. Tabiki kendisi attı o isteği. Fotoya bakmak için veya konuşmak için ne fark eder? Kocan fos çıkmış sen oraya odaklan ailesinden ziyade.
Ben içinde bulunduğum durumun -sizin de yazdığınız gibi - farkındayım. Ben nasıl hareket etmem gerektiği ile ilgili fikir almak istiyorum

Ben de ne yapsam diye soruyorum size. Küseyim mi kırıp dökeyim mi ? Bu durumu ne aileme ne ailesine söylemem asla ama

Küsmek, kırıp dökmek, ya da boşanmak... Bunlar size kalmış biz söyleyemeyiz ne yapacağınızı. Mesela zaten çok sorunlu, ite kaka giden bir ilişki ise bu ekleme olayı bardağı taşıran son damla olur, ayrılabilirsiniz. Aksine başka hiç probleminiz yoktur, her şey çok yolundadır ama anlık bir gaflet olur, o zaman belki affedebilirsiniz. Bu arada ünlü bir terapist aldatma ile ilgili şey der. Aldatma asla affedilmez bir konu olmayabilir. Ama aldatan taraf kendini affettirmek ve yüzde yüz bir dürüstlük içinde aldatılan tarafın içini rahat ettirmek zorundadır. Yani siz eşinizi affedecekseniz öyle ite kaka, onun adina uzaktaydık gibi bahaneler bularak affetmemelisiniz. Eşiniz samimi şekilde pişman olmalı, o çabalamalı affedilmek için.

Ama şunu da söyleyeyim eğer ciddi şekilde boşanmayacaksanız asla ailelere söylemeyin zaten. Ailelerin dahil olabileceği bi konu değil bu. Kendi içinizde çözmelisiniz.

Amin teşekkürler. Eşim memur ama tayin hakkı yok iş yerinde yaşıyor. Beynimi kemiriyor güvenmemek. Oysa evlendiğimizde böyle değildi

Yine de kötü düşünmemeye çalışın ama bir an önce bir araya gelmeye bakın. Siz bir ailesiniz bebeğiniz de var bir arada olmanız gerekir. Anladığım kadarıyla bebeğinizle de çok vakit geçirememiş ondan da uzakta kalmış. Ne yapın edin birlikte yaşayın artık.

Umarım her şey güzel olur sizin için🙏

Küsmek, kırıp dökmek, ya da boşanmak... Bunlar size kalmış biz söyleyemeyiz ne yapacağınızı. Mesela zaten çok sorunlu, ite kaka giden bir ilişki ise bu ekleme olayı bardağı taşıran son damla olur, ayrılabilirsiniz. Aksine başka hiç probleminiz yoktur, her şey çok yolundadır ama anlık bir gaflet olur, o zaman belki affedebilirsiniz. Bu arada ünlü bir terapist aldatma ile ilgili şey der. Aldatma asla affedilmez bir konu olmayabilir. Ama aldatan taraf kendini affettirmek ve yüzde yüz bir dürüstlük içinde aldatılan tarafın içini rahat ettirmek zorundadır. Yani siz eşinizi affedecekseniz öyle ite kaka, onun adina uzaktaydık gibi bahaneler bularak affetmemelisiniz. Eşiniz samimi şekilde pişman olmalı, o çabalamalı affedilmek için.

Ama şunu da söyleyeyim eğer ciddi şekilde boşanmayacaksanız asla ailelere söylemeyin zaten. Ailelerin dahil olabileceği bi konu değil bu. Kendi içinizde çözmelisiniz.
Düşüncelerimi aydınlatmama yardımcı oldu yorumumuz varolun. İyi ki yazmışım derdimi. Beni bu konuda yanlış anlamışsınız ama ben biz eşimle uzaktayız derken durum bildirmek için söyledim asla onu haklı çıkaracak bir gerekçe olamaz. Uzaklık benim için bir bahane olsaydı Allah korusun o zaman ben eklerdim insanları.

Düşüncelerimi aydınlatmama yardımcı oldu yorumumuz varolun. İyi ki yazmışım derdimi. Beni bu konuda yanlış anlamışsınız ama ben biz eşimle uzaktayız derken durum bildirmek için söyledim asla onu haklı çıkaracak bir gerekçe olamaz. Uzaklık benim için bir bahane olsaydı Allah korusun o zaman ben eklerdim insanları.

Faydalı olabildiysem ne mutlu bana. Umarım her şey gönlünüzce olur ve bu zor günlerden daha güçlü çıkarsınız.

öyle biri değildi liseden beri tanıyordum. Böyle ayrı kaldık diye mi acaba böyle bir şeye yöneldi bilmiyorum
Ben de benimkine öyle biri degildi derdim. O dediklerimiz tam olarak öyle birileri. Her ayri kalan arayışa girseydi ooo. Burada kaç kadının kocası asker, görevlendirmelerle sınır ötesinde orada buradalar. Böyle diyerek masumlaştırmayın. Sadakat şartlara göre değişmez.

Madem nişanı atacaktiniz atsaydiniz.Sizi sevmek zorunda değil hiç kimse bunu bırakın şimdilik .Aslinda şu an en önemli konu eşinizin sizi gözden çıkarmış olması bence bunu konuşmalısınız.Bana ayrılmaya hazırlık yapıyor gibi geldi ailesine para vermek istemesi ve sizin fikrinize önem vermemeside bu yüzden .Sizden ayrılacak birikimi oraya yapıp kaçıracak falan olamaz degilmi .Bence buna yogunlaşin bitişe yakın bir evlilik durumu var farkındamisiniz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X