- 15 Eylül 2018
- 1.011
- 1.860
-
- Konu Sahibi Love_lover
Benim ortalama hayatım, sevgilimin ortalama hayatı ve sizin ortalama hayatınız.... bunları farklı algılamamız aşırı normal bence sizce de öyle değil mi? Kimisi asgari ücret kazanır kirada yaşar ve bu ona yeterli gelir, benim iyi/ortalama yaşantım var diyebilir.Ama yüzük fiyatına bakılmış.
Bu nasıl bir ortalama yaşam.
Biz yaşamda çan eğrisine takıldık o vakit.
Ben anladım seni lakin arada bir fark var, belli bir ilerleme sağlanmış güvenin oturduğu ilişkide evli değilsen de e-devlet şifrelerini bilebilirsin normal. "Beni alacaksan şifreni ver temiz kağıdı getir" tarzı bir şifre istemek abes. Biri benden istese (isteyemez o ayrı da) son muhabbeti olur benle o soru. Tanışma aşamasında olunan biri henüz bir yabancıdır, yabancıya e-devlet şifresini veren de saftır. Kaç türlü işlem yapılıyor o şifreyle haberiniz var mı? Hayatını kaydırırlar adamın yeri gelir.Saklayacağı bir şey yoksa verir eşimle internetten tanıştım bütün şifrelerini verdi bana Facebook e devlet vs ... Asıl vermiyorsa neden vermiyorsun derler adama evlenecek kadar guveniyorsun TC kimlik paylaşacak kadar guvenmiyorsun asıl bu saçmalığın dibi olurve evet e devlet şifresini ailemin içi rahatlaması için bana verdi ben tabiki başkasına vermedim annem babamda olsa onlara sadece adli sicil kaydını vs temiz olduğunu gösterdim
Ablacım senin paraya karşı bir zaafın ve materyalist bir bakış açın var yazdıklarından o his çok güçlü geliyor. Sana tavsiyem ya kafanda bu zaafı halletmeden eş seçimi yapma ya da eş adayının zenginliğinin sürdürülebilir olduğuna emin olmadan evlenme.Benim ortalama hayatım, sevgilimin ortalama hayatı ve sizin ortalama hayatınız.... bunları farklı algılamamız aşırı normal bence sizce de öyle değil mi? Kimisi asgari ücret kazanır kirada yaşar ve bu ona yeterli gelir, benim iyi/ortalama yaşantım var diyebilir.
Yazışmalarda aralarda var. Her şey iyi gibi ama ortada konuşulan ve arada gördüğüm yüklü miktarda (bana göre) paralar. Bunlar nerden. Ben dedimki nasıl kazandın, nasıl kazandın soramam kişilik olarak yapamıyorum. Yaşantısına absürt derecede fazla o para. (Yine bana göre) pandemi kısıtlama derken fazla arkadaş aile ortamı olmadı o kısımlar eksik. Ama onun dışında her şey iyi. Bu maddi konuda sıkıntı olabilir mi? Ya da erkeklerde bazı aşağılık kompleksleri oluyor adam kredi çekip yapıyor. Acaba böyle bir duyguyla aptallık yapamış mıdır? Başına gelen var mı?
Adli sicil kaydına bakacak kadar güvenmediğimiz bir adamla evlenmediysek demekSaklayacağı bir şey yoksa verir eşimle internetten tanıştım bütün şifrelerini verdi bana Facebook e devlet vs ... Asıl vermiyorsa neden vermiyorsun derler adama evlenecek kadar guveniyorsun TC kimlik paylaşacak kadar guvenmiyorsun asıl bu saçmalığın dibi olurve evet e devlet şifresini ailemin içi rahatlaması için bana verdi ben tabiki başkasına vermedim annem babamda olsa onlara sadece adli sicil kaydını vs temiz olduğunu gösterdim
oyle olmaz cimere yazsin hatta amerikan baskani dahil herkesi de goreve davet etsinTc sini öğren öğrenemiyorsanda tel nosu yeter Emniyete git "ailem beni görücü usulü biriyle evlendirmek istiyor ama ben kimdir nedir hakkında fazla bişey bilmiyorum lütfen Gbt kayıtlarına bakabilirmisiniz" diye rica et... Eminimki yardımcı olurlar onun dışında maliye den de bir tanıdık memur bulup mal varlığına baktır...
Ya neden olmaz gayette olur...oyle olmaz cimere yazsin hatta amerikan baskani dahil herkesi de goreve davet etsin
olur ya tabi kolluk kuvvetlerinin isi ne abi burada bir yuva kurulacak herhalde ulkece seferber olmaliyiz. keske tum halkimiz bu kadar bilincli olsa.Ya neden olmaz gayette olur...
Kvkk haberiniz vardır inşallahYa neden olmaz gayette olur...
Ablacım derken? Ne münasebet!!! Bu nasıl bir tarz. Seni iyi hissettireceğine eminim “evet savınız doğru” en başından beri anlatamamışım ben siz daha fazla ilgilenmeyin lütfen bu konu ileAblacım senin paraya karşı bir zaafın ve materyalist bir bakış açın var yazdıklarından o his çok güçlü geliyor. Sana tavsiyem ya kafanda bu zaafı halletmeden eş seçimi yapma ya da eş adayının zenginliğinin sürdürülebilir olduğuna emin olmadan evlenme.
Öncelikle üzgünüm ama ne ile ilgileneceğime kendim karar veriyorum ve şu anda konunuzla ilgilenmek istiyorum. İkinci olarak para zaafınızla birlikte komplekslerinizi de halletmenizi tavsiye ederim, diğer türlü saygı beklemeniz komik oluyor öncek hak etmeniz lazım. İsterseniz hiçbir şeyi halletmeyin veya para hırsıyla yaşamaya devam edin benlik bişey yok, sadece dünden beri olduğunuzdan farklı görünmek için çok yıprattınız kendinizi üzüldüm ondan.Ablacım derken? Ne münasebet!!! Bu nasıl bir tarz. Seni iyi hissettireceğine eminim “evet savınız doğru” en başından beri anlatamamışım ben siz daha fazla ilgilenmeyin lütfen bu konu ile
E devlet yemn ederm ne var ne yok üstüne var orda borcu icrası mahkemesi önemli olan ne varsa göreblirsin üzerine olan mal mülte oradaselamlar arkadaşlar. Ciddiyete giden bir ilişkim var sosyal medyadan tanıştık. 11 ay oldu ve sevgilim bu ay uzak bir ülkeye iş için gidecekken (uzun süre kalacaktı) bana bir yüzükverdi. Beni bekle, seni seviyorum dedi ( yüzük bana göre bayağı pahalı 35 bin civarı) ( başka hediyelerde aldı onlarda benim bütçemin üstünde) Bende onunla kişiliğini beğendiğim ve etkilendiğim için evlenmek çok istiyorum ama bazı soru işaretlerim var. Ortalama bir evi, ortalama bir ailesi, ortalama bir arabası olan bu kişi ticaret yapıyor. Ben pek maddiyatla ilgili şeyler konuşmadım sormadım utandığımdan ve yanlış bulduğumdan ama şimdi düşününce sevgilim görüştüğümüz süre boyunca yaşadığımız büyük şehirin bi kaç iyi yerinde arsası, bir tatil beldesinde arsası olduğundan bahsetti. Yurt dışına giderken yüklü miktarda dolar ve Türk lirası nakit (bunları gördüm) götürdü. İş içinde bayağı yüksek meblağ ayırdığını söyledi. Anne baba memur emeklisi. Bir kardeşi var okumuş çok iyi bir devlet kurumunda yüksek bir kariyeri var. Ama yinede ortalama hayat süren bu adamı nasıl araştırabilirim. Bunlar gerçek mi yoksa benim gözümü mü boyamak istiyor acaba. Kendisi ünv terk. Daha önce evlenmiş bir çocuğu var. Benden 8 yaş büyük ve ben hiç evlenmedim. Benim derdim adam zengin mi değil! bu bilgileri beni etkilemek için mi söyledi yoksa bazı erkeklerde aşağılık kompleksi ile yalan söyleme hastalığı oluyor. O beni çalıştığım yerde bir tanıdığına sorarak araştırmış geçen yaz, Tesadüfen öğrendim. Ailesine de benden bahsetmiş laf arasında geçti. Şimdi Ben onu nasıl araştırabilirim. Sizler neye dikkat ettiniz???
Var tabiki ama bakıldığında memuru büyük sıkıntıya sokacak bişey değil bu. Ben daha önce rica edip birine baktirmistim hiçte bişey olmadi...Kvkk haberiniz vardır inşallah
Nerde bu efbiay nerde bu siayeyoyle olmaz cimere yazsin hatta amerikan baskani dahil herkesi de goreve davet etsin
Bu arada o emniyet mensubunun yetkiyi kötüye kullanmak ve kişisel bilgilerin gizliliğini ihlal etmekten başı derde girer ama nolacak yaaa gayet de olur. Yuva kurulacak sonuçta, sıramatikten sıra alıp vezneye parayı yatırıp bu bilgileri isteyebilir.Ya neden olmaz gayette olur...
İlgileneceğim illaki yazdığınız bir konuya benlik bir şey yok diyerek devam eden birinin fikirlerini kendisiyle çeliştiği için gülerek okudum. AblasıÖncelikle üzgünüm ama ne ile ilgileneceğime kendim karar veriyorum ve şu anda konunuzla ilgilenmek istiyorum. İkinci olarak para zaafınızla birlikte komplekslerinizi de halletmenizi tavsiye ederim, diğer türlü saygı beklemeniz komik oluyor öncek hak etmeniz lazım. İsterseniz hiçbir şeyi halletmeyin veya para hırsıyla yaşamaya devam edin benlik bişey yok, sadece dünden beri olduğunuzdan farklı görünmek için çok yıprattınız kendinizi üzüldüm ondan.
Şikayet edilirse ve bunu yaptığına dair delil varsa bası derde girer bilgi alacak kişi neden şikayet etsin?Bu arada o emniyet mensubunun yetkiyi kötüye kullanmak ve kişisel bilgilerin gizliliğini ihlal etmekten başı derde girer ama nolacak yaaa gayet de olur. Yuva kurulacak sonuçta, sıramatikten sıra alıp vezneye parayı yatırıp bu bilgileri isteyebilir.
Bende boyle dusunuyorum. Istedıgın kadar araştır aynı çatının altı bambaska..Araştırma olayı açıkçası bana mantıklı gelmiyor. Evlenmeye karar verdiğiniz adamı tanımış olmalısınız zaten. Başkasına sorma ihtiyacı hissetmemelisiniz. İş yaptığı biri ya da uzaktan bir akrabası evlilik içinde nasıl bir insan olduğunu nerden bilecek?