Eş adayı nasıl araştırılır

Ama yüzük fiyatına bakılmış.

Bu nasıl bir ortalama yaşam.
Biz yaşamda çan eğrisine takıldık o vakit.
Benim ortalama hayatım, sevgilimin ortalama hayatı ve sizin ortalama hayatınız.... bunları farklı algılamamız aşırı normal bence sizce de öyle değil mi? Kimisi asgari ücret kazanır kirada yaşar ve bu ona yeterli gelir, benim iyi/ortalama yaşantım var diyebilir.

Ben anladım seni lakin arada bir fark var, belli bir ilerleme sağlanmış güvenin oturduğu ilişkide evli değilsen de e-devlet şifrelerini bilebilirsin normal. "Beni alacaksan şifreni ver temiz kağıdı getir" tarzı bir şifre istemek abes. Biri benden istese (isteyemez o ayrı da) son muhabbeti olur benle o soru. Tanışma aşamasında olunan biri henüz bir yabancıdır, yabancıya e-devlet şifresini veren de saftır. Kaç türlü işlem yapılıyor o şifreyle haberiniz var mı? Hayatını kaydırırlar adamın yeri gelir.

Son düzenleme:
Ablacım senin paraya karşı bir zaafın ve materyalist bir bakış açın var yazdıklarından o his çok güçlü geliyor. Sana tavsiyem ya kafanda bu zaafı halletmeden eş seçimi yapma ya da eş adayının zenginliğinin sürdürülebilir olduğuna emin olmadan evlenme.

İşte arkadaş, aile ortamı eksikken siz neye dayanarak evlilik kararı alabiliyorsunuz ki? Adamın arkadaşlarını tanısanız, ortamlarını görseniz az çok anlarsınız sevgilinizin de nasıl biri olduğunu. Siz henüz tanımadan evlilik konularına girmişsiniz. Ne aceleniz var ki?

Kimsenin, uzun süre görmeyeceği birinin gözünü boyamak için kredi çekip 35 bin liralık yüzük alacağını sanmıyorum. Ben psikolog falan değilim ama düşüncelerinizin sizinle ilgili verdiği mesajlar çok garip geldi bana.
Neden birisi size karşı aşağılık kompleksine girsin?
Neden bu kompleks yüzünden kredi çeksin?
Neden sizi parayla etkileyebileceğini düşündün?
Kendinize çok mu güveniyorsunuz yoksa özgüveniniz mi düşük anlayamadım.

Önümde tomar tomar para çıkaran, oraya buraya para bırakan biriyle ilgili illa ki şüphelerim oluşacaksa işinden şüphe ederim, illegal işler yaptığını düşünebilirim ya da görgüsüz olduğunu düşünürüm. Beni parayla etkilemek istediği ya da bu uğurda kredi çekip borç altına girdiği aklıma gelmez.
İllegal işler yapan biriyse de tanıdıkça, işini, arkadaşlarını gördükçe anlaşılır zaten az çok.

Emniyete git "ailem beni görücü usulü biriyle evlendirmek istiyor ama ben kimdir nedir hakkında fazla bişey bilmiyorum lütfen Gbt kayıtlarına bakabilirmisiniz" diye rica et... Eminimki yardımcı olurlar tc kimlik no yada tel no vermen yeterli bulmaları için onun dışında maliye den de bir tanıdık memur bulup mal varlığına baktır...

Adli sicil kaydına bakacak kadar güvenmediğimiz bir adamla evlenmediysek demek

oyle olmaz cimere yazsin hatta amerikan baskani dahil herkesi de goreve davet etsin

Ablacım derken? Ne münasebet!!! Bu nasıl bir tarz. Seni iyi hissettireceğine eminim “evet savınız doğru” en başından beri anlatamamışım ben siz daha fazla ilgilenmeyin lütfen bu konu ile

Ablacım derken? Ne münasebet!!! Bu nasıl bir tarz. Seni iyi hissettireceğine eminim “evet savınız doğru” en başından beri anlatamamışım ben siz daha fazla ilgilenmeyin lütfen bu konu ile
Öncelikle üzgünüm ama ne ile ilgileneceğime kendim karar veriyorum ve şu anda konunuzla ilgilenmek istiyorum. İkinci olarak para zaafınızla birlikte komplekslerinizi de halletmenizi tavsiye ederim, diğer türlü saygı beklemeniz komik oluyor öncek hak etmeniz lazım. İsterseniz hiçbir şeyi halletmeyin veya para hırsıyla yaşamaya devam edin benlik bişey yok, sadece dünden beri olduğunuzdan farklı görünmek için çok yıprattınız kendinizi üzüldüm ondan.

E devlet yemn ederm ne var ne yok üstüne var orda borcu icrası mahkemesi önemli olan ne varsa göreblirsin üzerine olan mal mülte orada

Ya neden olmaz gayette olur...
Bu arada o emniyet mensubunun yetkiyi kötüye kullanmak ve kişisel bilgilerin gizliliğini ihlal etmekten başı derde girer ama nolacak yaaa gayet de olur. Yuva kurulacak sonuçta, sıramatikten sıra alıp vezneye parayı yatırıp bu bilgileri isteyebilir.

Bence bu adam hiç tekin değil, yurtdışında ne işler karıştırıyor ,bu derenin suyu nerden ?

İlgileneceğim illaki yazdığınız bir konuya benlik bir şey yok diyerek devam eden birinin fikirlerini kendisiyle çeliştiği için gülerek okudum. Ablası

Şikayet edilirse ve bunu yaptığına dair delil varsa bası derde girer bilgi alacak kişi neden şikayet etsin?

Bende boyle dusunuyorum. Istedıgın kadar araştır aynı çatının altı bambaska..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…