- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.871
- Konu Sahibi Love_lover
İnsanımız beni artık hiç şaşırtmıyor ya, allah selamet versin ablacım sana da :))Şikayet edilirse ve bunu yaptığına dair delil varsa bası derde girer bilgi alacak kişi neden şikayet etsin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanımız beni artık hiç şaşırtmıyor ya, allah selamet versin ablacım sana da :))Şikayet edilirse ve bunu yaptığına dair delil varsa bası derde girer bilgi alacak kişi neden şikayet etsin?
Sosyolog geldiiiii ablasıııııİnsanımız beni artık hiç şaşırtmıyor ya, allah selamet versin ablacım sana da :)
Benlik olmayan bir şeyle de ilgilenebileceğim (çünkü canım öyle istiyor) basit mantığını kurabilmenizi beklerdim, epey de vizyonlusunuz halbuseİlgileneceğim illaki yazdığınız bir konuya benlik bir şey yok diyerek devam eden birinin fikirlerini kendisiyle çeliştiği için gülerek okudum. Ablası
Zaten hep fakir fukara açlıktan sosyal medyada.O adamda bir skntı olmasa sosyal medyadan sevgili olayına girmez ziraa para var güç var demek kadında var demektir bu kdr parası malı olan adamn sosyal medyadan arayışa girmeside ciddi anormal
Yok ablası öyle sanıyordum ama sizi görünce ablası çok şey olmadığımı şey ettim Güzel canınız nasıl isterse sizlik değilmiş ama yinede ilgilenin.Benlik olmayan bir şeyle de ilgilenebileceğim (çünkü canım öyle istiyor) basit mantığını kurabilmenizi beklerdim, epey de vizyonlusunuz halbuse
Sen mal mısın? Insanın evleneceği birini araştırması bunu bi polisten rica etmesi 2 dakika suç kaydi varmı yokmu diye baktırmak istemesinin neresi yanlış? Kadın cinayetine konu olmadan önce neden iyi tanımıyorlar diye sormuşsundur illa ki al bak tanımak isteyen var bu sana niye bukadar dert oluyor? Kanun hukuk diyorsun, sen zannediyor musun ki kurumlarda yapılan tüm işler hukuk çevresinde oluyor ah safım benim allah sana selamet versin asılİnsanımız beni artık hiç şaşırtmıyor ya, allah selamet versin ablacım sana da :))
Öyle ama işi gücü durumu iyi olann adam sosyal medyada aylarca göremeyeceği kadını kovalamaz mutlaka bir yerde bir sıkıntı olmalı sosyal medya ilişkileri hiçbr zaman bana mantıklı gelmedi zaten. Doğru kadın açlığı ve erkek açlığından dolayı sürekli herkes arayış içinde ama çoğu sıkıntılı tiplerZaten hep fakir fukara açlıktan sosyal medyada.
Açık açık e devlet şifresini istesin bunfa ayıp bşey yok neler görüyoruz şifreyi alsn adam snra değiştirir bu kdr basit suç kaydı yoksa milyonluk icrası varsa nolacak polia bi byere kdr görür e devlette mal mülk ne varsa yazar gerçektn ayp değl bence kızda adama versn o da baksn belki kızda var skntıSen mal mısın? Insanın evleneceği birini araştırması bunu bi polisten rica etmesi 2 dakika suç kaydi varmı yokmu diye baktırmak istemesinin neresi yanlış? Kadın cinayetine konu olmadan önce neden iyi tanımıyorlar diye sormuşsundur illa ki al bak tanımak isteyen var bu sana niye bukadar dert oluyor? Kanun hukuk diyorsun, sen zannediyor musun ki kurumlarda yapılan tüm işler hukuk çevresinde oluyor ah safım benim allah sana selamet versin asıl
Sayın yeni üye, burada kimseye hakaret edemezsiniz. Kullandığınız dile dikkat etmek zorundasınız. Hakaret etmeden fikrinizi savunmayı beceremiyorsanız burası size uygun bir platform değil.Sen mal mısın? Insanın evleneceği birini araştırması bunu bi polisten rica etmesi 2 dakika suç kaydi varmı yokmu diye baktırmak istemesinin neresi yanlış? Kadın cinayetine konu olmadan önce neden iyi tanımıyorlar diye sormuşsundur illa ki al bak tanımak isteyen var bu sana niye bukadar dert oluyor? Kanun hukuk diyorsun, sen zannediyor musun ki kurumlarda yapılan tüm işler hukuk çevresinde oluyor ah safım benim allah sana selamet versin asıl
Beni görüşümden fikrimden dolayı aşağılamaya çalışan birine mal olup olmadığını sordum... hakaret etmedim..Sayın yeni üye, burada kimseye hakaret edemezsiniz. Kullandığınız dile dikkat etmek zorundasınız. Hakaret etmeden fikrinizi savunmayı beceremiyorsanız burası size uygun bir platform değil.
Bu yasal değil, yerinizde olsam bunu herkese açık bir platformda yazmazdım.Var tabiki ama bakıldığında memuru büyük sıkıntıya sokacak bişey değil bu. Ben daha önce rica edip birine baktirmistim hiçte bişey olmadi...
Benlik olmayan bir şeyle de ilgilenebileceğim (çünkü canım öyle istiyor) basit mantığını kurabilmenizi beklerdim, epey de vizyonlusunuz halbuse
Yaptığınız çok ayıp! Hakaret etmeden kendinizi ifade edemiyor musunuz?Sen mal mısın? Insanın evleneceği birini araştırması bunu bi polisten rica etmesi 2 dakika suç kaydi varmı yokmu diye baktırmak istemesinin neresi yanlış? Kadın cinayetine konu olmadan önce neden iyi tanımıyorlar diye sormuşsundur illa ki al bak tanımak isteyen var bu sana niye bukadar dert oluyor? Kanun hukuk diyorsun, sen zannediyor musun ki kurumlarda yapılan tüm işler hukuk çevresinde oluyor ah safım benim allah sana selamet versin asıl
Kadın cinayetleri işleyenler bikaç sene yatıp çıkarken ben kendimi korumak amaclı birinin sabıkası olup olmadığına baktırmak istemişim bu yasal mı değil mi umrumda mı sence?Bu yasal değil, yerinizde olsam bunu herkese açık bir platformda yazmazdım.
Bakıldığında anlayıp konu sahibine ve memura dava açma hakkı olduğunu da biliyorsunuz dimi. Peki cezaların tutarı hakkında da bilginiz vardır inşallahVar tabiki ama bakıldığında memuru büyük sıkıntıya sokacak bişey değil bu. Ben daha önce rica edip birine baktirmistim hiçte bişey olmadi...
Hanımefendi, adamdan TCKN ile e devlet şifresi falan isteseydiniz bundan daha iyiydi, hiç yoktan bu durum ikinizi bağlardı; siz evleneneceğiniz adamla iletişim kuramadınız diye polise neden vicdan yaptırıp insanların başını da belaya sokuyorsunuz?Kadın cinayetleri işleyenler bikaç sene yatıp çıkarken ben kendimi korumak amaclı birinin sabıkası olup olmadığına baktırmak istemişim bu yasal mı değil mi umrumda mı sence?
El sallayın birazdan gideceksinizSen mal mısın? Insanın evleneceği birini araştırması bunu bi polisten rica etmesi 2 dakika suç kaydi varmı yokmu diye baktırmak istemesinin neresi yanlış? Kadın cinayetine konu olmadan önce neden iyi tanımıyorlar diye sormuşsundur illa ki al bak tanımak isteyen var bu sana niye bukadar dert oluyor? Kanun hukuk diyorsun, sen zannediyor musun ki kurumlarda yapılan tüm işler hukuk çevresinde oluyor ah safım benim allah sana selamet versin asıl
İhbar olarak sayılabilir ve bulunamayacağını sana bir üye daha. Daha önce açılan davalardan haberi yok belli ki denizderya07Bu yasal değil, yerinizde olsam bunu herkese açık bir platformda yazmazdım.
Çevir kazı yanmasın. Hanım efendi bu hakaretiniz yanınıza kalmıyor haberiniz olsunKadın cinayetleri işleyenler bikaç sene yatıp çıkarken ben kendimi korumak amaclı birinin sabıkası olup olmadığına baktırmak istemişim bu yasal mı değil mi umrumda mı sence?
Konu sahibi söylemediği sürece nerden anlayacak?Bakıldığında anlayıp konu sahibine ve memura dava açma hakkı olduğunu da biliyorsunuz dimi. Peki cezaların tutarı hakkında da bilginiz vardır inşallah