Bence yüzük fiyatına bakmanız normal yani garipsemedim. Büyük bir taşı olduğunu söylemişsiniz fiyatı 350 tl olsa da önemli olmazdı ama ben de merak edip bakardım fiyatına çevrenizdeki insanların bile dikkatini çekmiş çünkü.
Bence eş adayınız bu kadar yüklü miktarlarda parayı çeviriyorsa ve iş yerinin büyük paralar kazanamayacağını düşünüyorsanız adam farklı işler yapıp orayı paravan olarak kullanıyor olabilir.
Şimdi konudan çok alakasız ama anlatmazsam içimde kalacak
Annem ile şehir dışında tatildeydik ve özellikle aradığı bir süs eşyası vardı. Neyse orada dolaşırken bir süs eşyası dükkanı gördük ama o kadar dikkat çekmeyen bir yerdi ki kimsenin gidip bir şey bakacağını sanmam. Şansa bak ki dükkandaki süs eşyası annemin aradığı şey çıktı. İçeri girdik ilgilenen kimse yok annem seslendi içeriye birkaç kez en sonunda böyle mafyatik tipli adamlar çıktı dükkanın arka tarafından. Annem gözünü o eşyaya nasıl diktiyse hiç umursamadan adamlara sorular sormaya başladı. Bu ne kadar, neden şurası şöyle, yok gümüş renklisi var mı falan diye. Adamlar da şaşkın şaşkın cevap vermeye çalıştılar ama annemin çenesiyle baş edemeyecekleri anlayınca bir tanesi raftaki tüm süsleri alıp poşete koydu. Biz de şaşkınlıkla izliyoruz. Adam poşeti uzattı elimize 'Al götür abla hepsini para falan istemiyoruz, kaçakçılık yapıyoruz biz bu dükkan paravan aslında.' diye söyledi. Tabii poşeti almadık annem de adamları azarlayıp çıktı ama düşününce hala şaşırırım nasıl bize söyleyebildiler böyle bir şeyi diye.
Öyle yani anlatmak istedim aklıma gelince. Görmezden gelin beni.