- 13 Ağustos 2021
- 19
- 10
- 3
- 29
- Konu Sahibi Belginasena
-
Erzurumlu olması ile alakası?Evleneceğim adam erzurumlu. Kendisi gayet anlayışlı kültürlü. Annesi de çok iyi kadın aile olarak iyiler. Ancak annesi çeyiz alışverişinde çok fazla müdahalede bulunuyor. Onu seviyorum ama biraz fazla abarttı ne yapmalıyım?
Maalesef oyleler fazla abartıli seviyorlarEvleneceğim adam erzurumlu. Kendisi gayet anlayışlı kültürlü. Annesi de çok iyi kadın aile olarak iyiler. Ancak annesi çeyiz alışverişinde çok fazla müdahalede bulunuyor. Onu seviyorum ama biraz fazla abarttı ne yapmalıyım?
Ciddi misin eyvahlar olsun. Kendisine söylesem dert oğluna söylesem ayrı bir dert. Salıcam kendi hallerine o olacakşimdiden göstermiş huyunu ilerdede çok işine müdahale edecek benim ki misafir odamı değiştirmişti bana danışmadan ve bu müdahale evlendikten sonra her pazar günü bana geleceksini ile devam etti ki ben çalışan kadınım evim resmen b....k götürüyordu evimle ilgilenemediğimden sırf kaynanaya gitme onu mutlu etme zoraki gidişlerim ,,,,,böyle böyle nefret etmeye başladım
kusura bakma ama aynısı yaşayacaksın kadın sizi rahat bırakmayacakCiddi misin eyvahlar olsun. Kendisine söylesem dert oğluna söylesem ayrı bir dert. Salıcam kendi hallerine o olacak
Uzakta yaşayacağız. Tayinciyiz. Belki biraz kurtarıırz paçayı diye düşünüyorum. Peki ne tavsiye edersinkusura bakma ama aynısı yaşayacaksın kadın sizi rahat bırakmayacak
kışın kaynana 2-3 ay sizde kalır ozamanUzakta yaşayacağız. Tayinciyiz. Belki biraz kurtarıırz paçayı diye düşünüyorum. Peki ne tavsiye edersin
Aboo benim kv de Erzurumlu demek çoğu böyleEvleneceğim adam erzurumlu. Kendisi gayet anlayışlı kültürlü. Annesi de çok iyi kadın aile olarak iyiler. Ancak annesi çeyiz alışverişinde çok fazla müdahalede bulunuyor. Onu seviyorum ama biraz fazla abarttı ne yapmalıyım?
Uzakta yaşayacağız. Tayinciyiz. Belki biraz kurtarıırz paçayı diye düşünüyorum.kusura bakma ama aynısı yaşayacaksın kadın sizi rahat bırakmayacak
Kalamaz. Kayınpederim yemeği öüne ister adma çalışıyor. Onun yanında kalması lazım dnsnjddkışın kaynana 2-3 ay sizde kalır ozaman
Uzakta yaşayacağız. Tayinciyiz. Belki biraz kurtarıırz paçayı diye düşünüyorum.kusura bakma ama aynısı yaşayacaksın kadın sizi rahat bırakmayacak
Kalamaz. Kayınpederim yemeği öüne ister adma çalışıyor. Onun yanında kalırkışın kaynana 2-3 ay sizde kalır ozaman
Adaletli biri genelde. Kimmseyi kimseye ezdirmez umarım. Çünkü kv 2 0 önde büyük olduğu için.Aboo benim kv de Erzurumlu demek çoğu böyleBen de çeyiz alışverişinde ne b.k olduğunu anlamıştım gerçekten de öyle oldu. Ve şimdi küsüm asla ve asla barışmam bu kadınla.
Ben baştan tavrımı belli ettim. Karıştırmadım ama şimdiki aklım o zaman olsaydı daha da net olurdum ona karşı. Nişanlınız nasıl? Şahsen benim eşim annesinin nasıl biri olduğunu biliyor ve bana bu zamana kadar bir şey demedi hiç. Anneci biri olsaydı gerçekten evliliğim biterdi o derece
Seninki de mi Erzurum'lu....
Bu konuda ben konuşabilirim sanırım çünkü mahallemiz erzurumlu kaynıyor ve benim çocukluk arkadaşlarım erzurumlu 20 yıllık dostluklarım var :) birincisi tavsiyem şu asla ama asla hiç kimseye güvenip sırrınızı vermeyin. Bu konuda ısrarla uyarayım çok mazlum görüneni bile çok kurnaz. İkincisi bulaştırmayın işinize kim olursa olsun annenizi getirmeyin karşı tarafada yok deyin bence mantıklı olan veya dişli olun lafınızı esirgemeyin. Tabi bunu derken git laf sok değil kendini ezdirmeyeceğini belli et anlamında. Üçüncüsü sürekli birbirlerine giderler bu konuda dikkatli olun akrabalık ilişkileri çok saçma birbirinin evini temizleyip sonra kanlı bıcaklı oluyorlar. Dördüncüsü kendi çocukları yapar eder ama siz yaparsanız yedi düvele duyururlar. Sırrınızı vermeyin derken bunu demek istedim. Sakın gün gelir olayı başınıza kalkarlar. Evinizde tartışsanız bile dışarı vermeyin ve eşinizede dikkat edin oda erzurumlu benim yakın ark abisi düğün arifesi kızın herdediğini annesine yetiştirmişti sizin eşinizede olabilir böyle. Beşincisi çıkarı olmadığı sürece size yardım etmezler muhlaka çıkar vardır o zaman olmasa bile ileriye dönük olarak vardır. Altıncısı benim samimi olduğum iki arkadaşım var onlar çok iyi ama ailelerini onlardan biliyorum çevresini falan çok birlik görünüp hiçde birlik değiller kıskançlık çok yüksektir onun gelini benim gelinim olaylarını olabilir, başkalarının yanında dikkatli olun kaynananıza karşı evliliğinize kadar bulaşmak isterler söz dedikodu bitmez. Tabi bunlar ihtimal benim gözlemim iyi huyları da yok değil. İyi insanı var arkadaşımın babası buna örnektir çok severim ve sayarım. Ama yinede iyice gözlemlemeden ne evinizi yuvanızı ne de ailenizi anlatmayın. Bolşans dileriiiimEvleneceğim adam erzurumlu. Kendisi gayet anlayışlı kültürlü. Annesi de çok iyi kadın aile olarak iyiler. Ancak annesi çeyiz alışverişinde çok fazla müdahalede bulunuyor. Onu seviyorum ama biraz fazla abarttı ne yapmalıyım?
Valla 10 numaraBu konuda ben konuşabilirim sanırım çünkü mahallemiz erzurumlu kaynıyor ve benim çocukluk arkadaşlarım erzurumlu 20 yıllık dostluklarım var :) birincisi tavsiyem şu asla ama asla hiç kimseye güvenip sırrınızı vermeyin. Bu konuda ısrarla uyarayım çok mazlum görüneni bile çok kurnaz. İkincisi bulaştırmayın işinize kim olursa olsun annenizi getirmeyin karşı tarafada yok deyin bence mantıklı olan veya dişli olun lafınızı esirgemeyin. Tabi bunu derken git laf sok değil kendini ezdirmeyeceğini belli et anlamında. Üçüncüsü sürekli birbirlerine giderler bu konuda dikkatli olun akrabalık ilişkileri çok saçma birbirinin evini temizleyip sonra kanlı bıcaklı oluyorlar. Dördüncüsü kendi çocukları yapar eder ama siz yaparsanız yedi düvele duyururlar. Sırrınızı vermeyin derken bunu demek istedim. Sakın gün gelir olayı başınıza kalkarlar. Evinizde tartışsanız bile dışarı vermeyin ve eşinizede dikkat edin oda erzurumlu benim yakın ark abisi düğün arifesi kızın herdediğini annesine yetiştirmişti sizin eşinizede olabilir böyle. Beşincisi çıkarı olmadığı sürece size yardım etmezler muhlaka çıkar vardır o zaman olmasa bile ileriye dönük olarak vardır. Altıncısı benim samimi olduğum iki arkadaşım var onlar çok iyi ama ailelerini onlardan biliyorum çevresini falan çok birlik görünüp hiçde birlik değiller kıskançlık çok yüksektir onun gelini benim gelinim olaylarını olabilir, başkalarının yanında dikkatli olun kaynananıza karşı evliliğinize kadar bulaşmak isterler söz dedikodu bitmez. Tabi bunlar ihtimal benim gözlemim iyi huyları da yok değil. İyi insanı var arkadaşımın babası buna örnektir çok severim ve sayarım. Ama yinede iyice gözlemlemeden ne evinizi yuvanızı ne de ailenizi anlatmayın. Bolşans dileriiiim
Yok değilSeninki de mi Erzurum'lu....
Erzurumlulari severim ...çok tatlı ve naiftirler özellikle kitlama çayları yok mu ahhh
Ben çocukluktan beri aynı mahallede oturuyorum. Gözlemleri buna dayanıyor ki az bile söyledim insanlar bana insan ayırıyorsun demesinler diye :) yakın ark biri ile konuşmuyorum şu an o yarıştırma hiç bitmiyor iş sınav evlendiği kişi bile yarış alanı içinde, bana arkadaşım ilk sen evlen sonra ben demiştiValla 10 numarabir Erzurumlu olarak ve erzrumlu eş ailesine sahip oldugun için net biliyorum herşey doğru . Ben Erzurumluyum ama bizi ailemizi bilenler biliyor ki hiç o memleketin kokusu huyundan üstümüze sinmiş değil . Çok sıkıntı çektim kayimvalidemden egosundan ,benimle yarışmasından vs ... Annem Erzurumlu değil babam Erzurumlu ve bende doğma büyüme Erzurumluyum . Bizim insanımızın iyi yönleri var diyemem ,geneli kötü de diyemem . Ama maalesef beterlik ve kurnazlikta üstüne yoktur insanlarin..
Siz kesinlikle çok samimi olmayın baştan koruyun mesafeyi. Valla ne çok erzurumlu kv si olan varmışAdaletli biri genelde. Kimmseyi kimseye ezdirmez umarım. Çünkü kv 2 0 önde büyük olduğu için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?