Erzurumlu kayınvalide terörü nasıl aşılır

İşte sorun ne biliyor musun ,yetiştirenler ... Yetiştirenler çocuklarınıda kendileri gibi yetiştiriyor ,kaba saba kırıcı kurnaz ve gerçekten çıkarcı ,herkes herkesle samimi ama samimi samimiyetsizler . Maalesef. Üzgünüm . Şehir dışında okudum hemde memleketimden gıcık olan bir yerde okudum maalesef savunamiyordum burada da olduğu gibi tabi herkesi genellemek iyi bişey değil ama %70 sizin söylediğiniz gibi

Senden özenip ev düzmesi ahhaha

Sağ ol çok güzel l açıklamışsın. Bi duraksadım hayatı sorguladım yapabilir miyim diye

bir erzurumlu olarak çok güldüm bu mesajınıza erzurumlularda çeyiz alışverişi çok fazla yaygındır ve bazen abartılınır . Çok müdahalede bulunuyorsa huyuna gidin kayınvalidenizin aldıgınız birşeylere cok karışıyorsa , annecigim buda cok güzel ama pek tercih etmiyorum diyin veya herşeyi sineye atmanız gerekiyor cünkü nilanlılık zamanlarında bu tür tartışmalar yuva yıkıyor . Mühim olan huylara gitmek sabretmek ve kırmadan açıklamak

Ya bir de tatlı dilli. Erzurum şivesiyle konuşuyor. Kızamıyorum da gecelik bakarken erzurum şivesiyle "aaa bu daşlııııı diye yüksek sesle söyledi

Ya bir de tatlı dilli. Erzurum şivesiyle konuşuyor. Kızamıyorum da gecelik bakarken erzurum şivesiyle "aaa bu daşlııııı diye yüksek sesle söyledi
şiveler komiktır :) ama coğu erzurumlular misafir perverler candanlar gelinlerini cok severler sen olumsuz mesajları bence cok okuma kafana takma evleneceksin mutlu huzurlu bir yuva için annesini bagrına bas hatta gerekiyorsa güzel süprizler yap tatlı dilli ol ozaman huy huya gider ve herşey yoluna girer inşallah

Neler yaşadın spoiler versen
Şimdii benimki aşırı cimri ordan soğudum zaten. Nişan düğün alışverișinde 1 liranın hesabını yaptı. Eşyaları biz aldığımız halde kendi almış gibi söyledi. Aşırı yalan var kadında bir de öyle böyle değil. Üst katımda oturuyor daha 1 aylık evliyken ortalığı karıştırdı bende konuşmadım ilişkimi kestim. Eşim için 2 kere barıştım ama yok olmuyor. Kaç kere evime gelip olay çıkardı falan. Çok uzun bizim mesele

Yok artık daha neler. benim eşimde Erzurumlu ve bende erzurum kokenliyim. Soylediklerinizin çoğu yanlış.dogru olanlar.akrabalik ilişkileri çok güçlü gidip kalmalı yatılı yani bu doğru. Onun gelini böyle diye kıyas yaparlar evet.yok sırrını verme yok güvenme yok kanli bıçaklı bunlarr doğru değil. Asla katılmıyorum

Eve gelip olay çıkarmak nedir ya kendi oğlunu da üzüyor halbuki. Gel adabınca ye yemeğini iç kahveni git. Bu uyuzluk niye

Sağ olun inşallah

Eve gelip olay çıkarmak nedir ya kendi oğlunu da üzüyor halbuki. Gel adabınca ye yemeğini iç kahveni git. Bu uyuzluk niye
Ben sırf eşim için sustum ama sonuncuda patladım. Ondan beri sesi yok. Ama geri dönüşü de yok. Yüzünü görmeye, sesini duymaya bile tahammülüm yok o derece nefret ediyorum

Haber başlığı gibi mübarek erzurumlu olması dışında pek sorun yok

Ben sırf eşim için sustum ama sonuncuda patladım. Ondan beri sesi yok. Ama geri dönüşü de yok. Yüzünü görmeye, sesini duymaya bile tahammülüm yok o derece nefret ediyorum
Yine altlı üstlü musunuz ? Bu durumu bende yaşadım eşyaları biz ödediğimiz halde millete ben aldım demişti ki ,bide kız erkek çeyiz ayrımı vardır . Kendiminki dahil onlarınkini bile ben kendi paramla yaptım ama öncesinde misafirlerini kendi evime davet ettirip bunları ben aldım demsiti kendilerine düşeni ancak sonradan bir kuruş odemegini kapıya mal sahibi gelene dek bilmiyordum ki ,ben ödedim .

Sağ olun inşallah
Benim kayınvalidem trabzonlu :) vede oglunu cok kıskanıyor ben mesela bunu sezdim ve asla hiç sesimi çıkarmadım, ve evime her geldiklerinde bunu neden aldın neden masraf yaptınız veya şunu bunu yemeyin cok saklıksız gibi şeyler söylüyor içimden sabrediyorum cünkü biliyorum 1-2 saat sonra evine gidecek :)) içime atıyorum .. aynı apartmanda komşu olmamı istemişlerdi ama babam kabul etmedi , cünkü kayınvalidemler ile aynı binada otursaydım cok iyi biliyorum ki asla düzen olmayacaktı ... dikkat etmen gereken husus ne kendi annene yakın otur nede kayınvalidenlere . Eşler arasında problemler çıkıyor sonrasında . Evlenmeden önce bunları konuşun

Maalesef üstümde halaa. Ev alıp çıkacaktık bu sene fiyatlar uçtu. Kiraya çıkmayı düşünüyorum bakıyorum ama bulamadım istediğim gibi.

Bana da dedi ki eşyaları ben ödüyorum gibisinden ağzından kaçırdı. Bende nasıl siz ödüyorsunuz her ay ben yatırıyorum karta taksitleri dedim hı dedi sustu hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…