- 21 Ağustos 2015
- 31.348
- 95.030
- 37
- Konu Sahibi Dogangunes1
Helal olsundedemde babannemde ezdirmemis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal olsundedemde babannemde ezdirmemis.
Ay pessss bu nasıl bir soru nasıl bir cehalet vallahi pes.Gyzel yorumunuz ıcın twskekeur ederm.. Sızı buldugu ma sevındm. Pekı bayburtun erkekleri yobaz derler ne dersnz? Gıdecegım cocuk Bayburt lu ama annesı Erzurum hınıslı dadas. Sıddete egılımlımıdır Erzurum erkegı. Karısını aılesıne ezdırdı mı.. Biraz daha detaylı bilgi verırmsn
2 yıl kadar Erzurum merkezde yaşamak zorunda kalan biri olarak söylüyorum ki erkekleri inanılmaz egolu. Yani asla kadınla kendini eşit görmez her zaman baskın taraf kendileri asla ama asla ev işi yapmaz tipler. Aslen doğulum böyle sığ düşünceli insanları gerçekten Erzurum’da gördüm..Erzurumlu değilim ama uzun bir süre Erzurum'da yaşadım birkaç yıl önce taşındım. Komsularimdan arkadaşlardan çalıştığım için iş yeri arkadaşlarından vs net bir şekilde söyleyebilirim ki Allah'ım hayatımda tanidigim en kaba erkek grubu Erzurumlu erkekler. Ben g.doguda bile yaşadım ama Erzurumdaki kadar kadınları küçümseyen başka hor gören ben erkeğim errrkekkk diye dolaşan asssla karısına evde yardım etmeyen başka bir grup yok bence. Bu yazdıklarım hani dünya görüşü ile bile ilgili değil sağcısı solcusu yarısı kürttür oranın kürdü türkü hepsi mi böyle olur ya. Çok ilginç bir grup valla.
Ama kadınları aslandır aslan
bu saydığın özellikler yüzünden kaç arkana bile bakma herkesin namusu kendine biz kadınlar bir erkeğin namusu olmuyoruz kendi namusumuzu kendimiz koruruz o yüzden sahiplenmesin . kıskanç demişsin buda sevilecek bir huy değil bunu hiç güzellemeyin . eşimin çalışmasına izin vermem demek zaten başlı başına problem bir erkek bu cümleyi kuruyorsa kaç zaten kadınların ekonomik özgürlüğü elinde olmalı kendi paran olmalı bu forumda nice kadınlar ekonomik özgürlükleri olmadığı için öküz kocalarına katlanmaya devam ediyor aç gözünü konu sahibiiiiiiii aç gözünüüüüüüüüüüüBenım knstgm kısıde oyle asla esımın calısmasna ızun vermem diyor namusuna duskun kıskanc sahiplenici bırı o anlamda karakteri guzel ama evlendikten sonra benı sık bogaz edermı diye korkuyorm. Bıde benım olursa ıkıncı evlılıgım olck o nedenle tereddutteym aılem istemez bu durumu ama ben esımı kmsys ezdrmem ben istedikten sonra onlar saygı duyacak fln dedı..
Ben kendim erzurumluyum eşim de Erzurumlu. Bu meselenin memleketle alakası yok sizin beklentinizle alakası var. Bunları eş adayinizla konuşmalısınız . Evlendikten sonra geç kalınmış oluyor maalesefSelam kızlar. Erzurum dadaşlara veya bayburta gelın giden varmı? Nası insanlar? Esler nasıl oluyor esıne karsı? Bılgısı olan detaylı yazablrmı
İkinci evliliğinizmiş riske atacak durumunuz yok. Yorumlara bakılırsa pişman olursunuz aile yapılarından dolayı. Hiç yeltenmeyin bence.Kısacası evlenme uzak dur dıyosun yanı.. Kavgacı es asla ıstemem.. Kıbar nazik es isterm hayatmda. Ayrıca kaynana derdı de cekemem buna yolmu versem acaba. Benım ıkıncı evlılıgm olck cocugum yok bu onlar için sorun olrmu acaba. Cnku hayatımdaki ınsan ben senı sevip evlendikten sonra kmsye ezdırmem senı ddı
Adam bunları söylemiş ve hala sık boğaz eder mi diye soruyorsunuzBenım knstgm kısıde oyle asla esımın calısmasna ızun vermem diyor namusuna duskun kıskanc sahiplenici bırı o anlamda karakteri guzel ama evlendikten sonra benı sık bogaz edermı diye korkuyorm. Bıde benım olursa ıkıncı evlılıgım olck o nedenle tereddutteym aılem istemez bu durumu ama ben esımı kmsys ezdrmem ben istedikten sonra onlar saygı duyacak fln dedı..
Çok güzel karakterliymiş maşallah çok aradınız mı bu hanzoyu?Benım knstgm kısıde oyle asla esımın calısmasna ızun vermem diyor namusuna duskun kıskanc sahiplenici bırı o anlamda karakteri guzel ama evlendikten sonra benı sık bogaz edermı diye korkuyorm. Bıde benım olursa ıkıncı evlılıgım olck o nedenle tereddutteym aılem istemez bu durumu ama ben esımı kmsys ezdrmem ben istedikten sonra onlar saygı duyacak fln dedı..
Bizimkiler geniş. Doğan güneş ve Bayburtlu sevgilisinden biraz ar namus öğrenmeliler.Kadının erkekten bu beklentiyle, bir de hayranlıkla (namusuna düşkün) bahsetmesi, evet onda da bir sorun var. Bizim adamlar biraz değişik galiba. Çalışmamızı istiyorlar.
Erzurum ve Bayburttan kibar bir erkek çıkacağını hiç sanmıyorum. Elbette yontulmuşları vardır. Sizin bahsettiğiniz bu karakter tam bir yobaz. Sizin hoşunuza mı gidiyor kıskançlık, çalışmanıza eşinizin karar verecek olması. Dağ ayısı ile evlenecekseniz buyrun…Benım knstgm kısıde oyle asla esımın calısmasna ızun vermem diyor namusuna duskun kıskanc sahiplenici bırı o anlamda karakteri guzel ama evlendikten sonra benı sık bogaz edermı diye korkuyorm. Bıde benım olursa ıkıncı evlılıgım olck o nedenle tereddutteym aılem istemez bu durumu ama ben esımı kmsys ezdrmem ben istedikten sonra onlar saygı duyacak fln dedı..
Şu heriflerle evlenip telefonları, arkadaşları didik didik edilince, bütün geçimişi bir kalemde silinince, çarşafların içine sokulup burnunu pencereden dışarı çıkaramaz hale gelince, markete neden izinsiz gittin diye dayak yiyince şok olmazlar mı bir de..Bizimkiler geniş. Doğan güneş ve Bayburtlu sevgilisinden biraz ar namus öğrenmeliler.
Erzurumluyum.. babam dedem amcam ve ailenin geri kalan erkekleri yani kardeşim kuzenlerim hanım köylü diye tabir edilen grup mensubudur. Bu ne saçma bir başlık. Şimdi benim ailem böyle diye hepsi aynıdır kanısı mı olacak. Benim ailemde otorite kadında. Başka bir ailede öyle olmayabilir. memleketim için şu eleştiriyi yapabilirim evet fazla dikkatli bakarlar. Bu da dışardan gelen biri için fazlasıyla rahatsız edicidir. Bende rahatsız oluyorum o ayrı dışardan gelen için ekstra rahatsızlık verir. Şiddet demişsin ailem komşularım akrabalarim içinde dayak yiyen olmadı. Halamın alkolik kocası dahi esyalara zarar verip bir kez dahi halamı dövmedi. Yine genele yayman saçma olur. Kısaca bu başlığı memleketimin adı geçtiği için değil genel anlamda saçma buldumGyzel yorumunuz ıcın twskekeur ederm.. Sızı buldugu ma sevındm. Pekı bayburtun erkekleri yobaz derler ne dersnz? Gıdecegım cocuk Bayburt lu ama annesı Erzurum hınıslı dadas. Sıddete egılımlımıdır Erzurum erkegı. Karısını aılesıne ezdırdı mı.. Biraz daha detaylı bilgi verırmsn