Bunyamin hocayla dusunuyoruz sehir disindan gelicez muayene olmustuk,belgelerle hazir gitsek ilac raporu gun icinde cikiyor anlladigim kadryla oylemi 2.gun kullanilmaya baslansa ilaclari raporlu aliyoruzBen adetin 2. Günü belgelerle gittim ama öncesinde muayene oldum doktor rapor izni vermeli tüp bebek kararı vermeli siz hazırlayıp gidin onaylarsa doktor hemen teslim edersiniz evrakları
raporum hemen o gün çıktı akşam 4 den sonra ilaçları alıp kullanmaya başladım . Benim doktorumda Bünyamin beyBunyamin hocayla dusunuyoruz sehir disindan gelicez muayene olmustuk,belgelerle hazir gitsek ilac raporu gun icinde cikiyor anlladigim kadryla oylemi 2.gun kullanilmaya baslansa ilaclari raporlu aliyoruz
Belgeler hazır halde adetin 2. günü gittim
raporum hemen o gün çıktı akşam 4 den sonra ilaçları alıp kullanmaya başladım . Benim doktorumda Bünyamin bey
Kusura bakmayin bi bilgimiz olmayinca cok soruyorum ama sistem duzenlimi isliyor cokmu bekliyoruz,laboratuvar hakkinda bi bilginiz varmi gelismismi,kac gunde bir kontrol oluyo bilgi verebilirmisiniz memnunmu kaldiniz
Opu ve transferi doktor kendisimi yapiyor ve fiyat olarak nekadar verdinizEstağfirullah laboratuvar hakkında bilgim yok o konuyu araştırmak istemedim , Bünyamin bey hep kalabalık fakat tüp bebeğe başlayınca takip hastası oluyorsunuz ben çalıştığım için öğleden sonra okula gidebilmek için örneğin 8de orada oluyorum 11 gibi çıkıyorum . Fakat ilk rapor için gittiğimde gün 3 de çıktım hastaneden çünkü 38 değerde tahlil alındı hepsinin çıkması ilaç tarifi onları bekledim Yine erken ayrıldığım gün anesteziciye gidip anestezi onay kağıdı aldım gözlemlediğim şu oldu anestezi kısmında 11 de gidip sıra alanlara ilgili kişi 1 den sonra gelin dedi şükür ben 11 buçukta anestezi onay kağıdını aldım. Öncelik takip hastaları oluyor sabahları tabi ara ara doktor bey ameliyat veya opu işlemlerine geçiyor . Takip hastası olunca sıralama şu muayene ,hemşirenin ilaç kontrolü tarifi. 31 aralıkta başladım 5 kere muayeneye gittim galiba. Bu yumurta durumuna göre değişiyor gün aşırı gidiyordum ama son iki kontrol üst üste oldu opu günü belirlendi
Opu işlemine kadar geldim doktor kendisi yaptı 17 bin verdim . Transferi de bildiğim kadarıyla doktor bey yapıyor. Not: Sadece doktor 2 gün Ankara’ya gitti o gün muayenemi başka doktor yaptı.Opu ve transferi doktor kendisimi yapiyor ve fiyat olarak nekadar verdiniz
Insallah Rabbim gonlunuze gore verir sonuc guzel olurOpu işlemine kadar geldim doktor kendisi yaptı 17 bin verdim . Transferi de bildiğim kadarıyla doktor bey yapıyor. Not: Sadece doktor 2 gün Ankara’ya gitti o gün muayenemi başka doktor yaptı.
Ama raporlu hasta olmama rağmen ben ilaçları fazla dozdan vurduğum için ilaçlara orada konuştuğun kişilerden fazla ödeme yaptım . Ona da canımız sağ olsun diyorum.
Ilaclara nekadar odediniz pekiOpu işlemine kadar geldim doktor kendisi yaptı 17 bin verdim . Transferi de bildiğim kadarıyla doktor bey yapıyor. Not: Sadece doktor 2 gün Ankara’ya gitti o gün muayenemi başka doktor yaptı.
Ama raporlu hasta olmama rağmen ben ilaçları fazla dozdan vurduğum için ilaçlara orada konuştuğun kişilerden fazla ödeme yaptım . Ona da canımız sağ olsun diyorum.
Hadi hayırlı sonuçlar olsun güzel güzel döllensinler inşallahMerhaba;
Bugün opu oldum sizde durumlar nasıl ?
Benim ilaçlarım şu ana kadar aşağı yukarı 30 bin tuttu ama dediğim gibi ben dozları yüksekten yapıyordum bitiyordu , bitince en sonuncuları biz aldık 11 bin verdik. Eşim aldığı için net fiyat veremiyorum ama kesin 27 tuttu.amin inIlaclara nekadar odediniz peki
Hadi hayırlı sonuçlar olsun güzel güzel döllensinler inşallahnasılsınız ağrınız var mı antibiyotik mi verdi sizede acaba. benim bugün opudan sonra 9. Günüm. Normalde adetime 4 gün kala bugün adet old
Amin inşallah ağrım aşırı derecede yoktur bana transfer süreci ilaçlarını yazdılar galiba taze transfer yapacaklar kime sorsam sadece antibiyotik vermişler ama bende progestan , oksapar , coraspin , prednol ve antibiyotik var. Progestan ve coraspine yarın başlayacağımHadi hayırlı sonuçlar olsun güzel güzel döllensinler inşallahnasılsınız ağrınız var mı antibiyotik mi verdi sizede acaba. benim bugün opudan sonra 9. Günüm. Normalde adetime 4 gün kala bugün adet oldum
Cok tesekkur ederim cok yardimci oldunuzBenim ilaçlarım şu ana kadar aşağı yukarı 30 bin tuttu ama dediğim gibi ben dozları yüksekten yapıyordum bitiyordu , bitince en sonuncuları biz aldık 11 bin verdik. Eşim aldığı için net fiyat veremiyorum ama kesin 27 tuttu.amin in
Amin inşallah ağrım aşırı derecede yoktur bana transfer süreci ilaçlarını yazdılar galiba taze transfer yapacaklar kime sorsam sadece antibiyotik vermişler ama bende progestan , oksapar , coraspin , prednol ve antibiyotik var. Progestan ve coraspine yarın başlayacağım
Evet size taze yapacaklardır. Hayırlı olsun inşallah. Benmkilerin hepsi donduruldu sadece antibiyotik verdilerAmin inşallah ağrım aşırı derecede yoktur bana transfer süreci ilaçlarını yazdılar galiba taze transfer yapacaklar kime sorsam sadece antibiyotik vermişler ama bende progestan , oksapar , coraspin , prednol ve antibiyotik var. Progestan ve coraspine yarın başlayacağım
Amin inşallah kolaylıkla en kısa sürede kucaklarımız dolsunEvet size taze yapacaklardır. Hayırlı olsun inşallah. Benmkilerin hepsi donduruldu sadece antibiyotik verdiler
Bilgim yoktur benim ilk denememKızlar negatif tedavi sonrası 2. Tedavi için yeniden rapor çıkarılıyor mu yoksa önceki rapor geçerli oluyor mu
Rapor bir opu bir transfer için geçerli oluyor bildiğim kadarıyla. Ve 6 Ay boyunca geçerli. Muhtemelen 2. Tedavi icin 2. Bir rapor gerekebilirKızlar negatif tedavi sonrası 2. Tedavi için yeniden rapor çıkarılıyor mu yoksa önceki rapor geçerli oluyor mu
Ya hayirli olsun insallah. İnsallah tek seferde sonuç alırsınız Allahın izniyleMerhaba;
Bugün opu oldum sizde durumlar nasıl ?
Yarın transfere gideceğim dualarınıza talibimYa hayirli olsun insallah. İnsallah tek seferde sonuç alırsınız Allahın izniyle
Benim tedavime 2 ay oldu o zaman o rapor hâlâ geçerliRapor bir opu bir transfer için geçerli oluyor bildiğim kadarıyla. Ve 6 Ay boyunca geçerli. Muhtemelen 2. Tedavi icin 2. Bir rapor gerekebilir
Edeceğim insallahYarın transfere gideceğim dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?