• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzurum Araştırma Hastanesi Tüp Bebek

FM-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
44
3
1
33
Erzurum Araştırma Hastanesinde Tüp Bebek Sürecine Başlayan Var Mı?

Hiç sormadım açıkcası orada dener miyim ona bile karar vermedim 2 ay sonra başlamam çalıştığım için yaz tatilini beklerim .
Anladım. Peki bir sakıncası yoksa sizde ne gibi bir problem var yani doktor ne diyor size. Bizi de doktorlar aşılama veya tüp bebege yönlendiriyorlar. Ben de bir problem yok eşimin hızı ve sayısında eksiklik var onun için MGK ilaçlarını da kullandık 3 ay hala bir şey yok. En son şehir hastanesine gittim git tüp bebek yap dedi.

Anladım. Peki bir sakıncası yoksa sizde ne gibi bir problem var yani doktor ne diyor size. Bizi de doktorlar aşılama veya tüp bebege yönlendiriyorlar. Ben de bir problem yok eşimin hızı ve sayısında eksiklik var onun için MGK ilaçlarını da kullandık 3 ay hala bir şey yok. En son şehir hastanesine gittim git tüp bebek yap dedi.
Hiç sormadım açıkcası orada dener miyim ona bile karar vermedim 2 ay sonra başlamam çalıştığım için yaz tatilini beklerim .
Biz ömer erkan hocayla bir aşılama yaptık ama olumsuz oldu.
Tüp bebekte de neden tutmuyor doktor ne diyor merak ediyorum gerçekten

Biz ömer erkan hocayla bir aşılama yaptık ama olumsuz oldu.
Tüp bebekte de neden tutmuyor doktor ne diyor merak ediyorum gerçekten
Olumsuz sonucu alınca doktora muayeneye gitmedim bakanlığa bildirmek için arıyorsun hemşire açtı tamam düşünürsen 2 ay sonra gel dedi. Biz yıllarca bir şey yok cevabıyla gezdik Erzurum’da çoğu kadın doğumcuya gittik benim artık ısrarım ve şüphelerimle Amh testi istedim Amh düşük çıktı . Bunu sorun etmedikleri için mi söylemediler yoksa rahatça denemek için mi bilmiyorum. Amh düşük çıkınca Hümeyra hanım tüp bebek dedi , Bünyamin beyde tüp bebek deyince denedik olmadı. Eşimde sorun yok şu anlık .

Anladım verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Bizim de 3 yılımızın bitmesine bi 4 ay var. Biz de erzurum'da çok gezdik göründük benim de amh değerim 1.44 düşük veya normal denilmedi bununla alakalı bir şey söylemediler inanın. Çok test verdim ama 1.44 değerin bile nasıl olduğunu bilmiyorum çünkü hiç bir şekilde doğru düzgün bir yorum yapmadılar sadece eşimin hız ve sayısında sıkıntı olduğunu biliyorum. Çok çok ilgili ve önerilen doktorlar var ama onlarda özel imkandan dolayı hiç gitmedik daha.
Rabbim bu yolda yardımcımız olsun

Olumsuz sonucu alınca doktora muayeneye gitmedim bakanlığa bildirmek için arıyorsun hemşire açtı tamam düşünürsen 2 ay sonra gel dedi. Biz yıllarca bir şey yok cevabıyla gezdik Erzurum’da çoğu kadın doğumcuya gittik benim artık ısrarım ve şüphelerimle Amh testi istedim Amh düşük çıktı . Bunu sorun etmedikleri için mi söylemediler yoksa rahatça denemek için mi bilmiyorum. Amh düşük çıkınca Hümeyra hanım tüp bebek dedi , Bünyamin beyde tüp bebek deyince denedik olmadı. Eşimde sorun yok şu anlık .

Bu özeller de şehir dışındakiler. Ömer erkan hoca araştırmadaydı ben aşılama yaptım şuan duydum ki Buhara'ya geçmiş.

Back