Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım. Peki bir sakıncası yoksa sizde ne gibi bir problem var yani doktor ne diyor size. Bizi de doktorlar aşılama veya tüp bebege yönlendiriyorlar. Ben de bir problem yok eşimin hızı ve sayısında eksiklik var onun için MGK ilaçlarını da kullandık 3 ay hala bir şey yok. En son şehir hastanesine gittim git tüp bebek yap dedi.Hiç sormadım açıkcası orada dener miyim ona bile karar vermedim 2 ay sonra başlamam çalıştığım için yaz tatilini beklerim .
Anladım. Peki bir sakıncası yoksa sizde ne gibi bir problem var yani doktor ne diyor size. Bizi de doktorlar aşılama veya tüp bebege yönlendiriyorlar. Ben de bir problem yok eşimin hızı ve sayısında eksiklik var onun için MGK ilaçlarını da kullandık 3 ay hala bir şey yok. En son şehir hastanesine gittim git tüp bebek yap dedi.
Biz ömer erkan hocayla bir aşılama yaptık ama olumsuz oldu.Hiç sormadım açıkcası orada dener miyim ona bile karar vermedim 2 ay sonra başlamam çalıştığım için yaz tatilini beklerim .
Olumsuz sonucu alınca doktora muayeneye gitmedim bakanlığa bildirmek için arıyorsun hemşire açtı tamam düşünürsen 2 ay sonra gel dedi. Biz yıllarca bir şey yok cevabıyla gezdik Erzurum’da çoğu kadın doğumcuya gittik benim artık ısrarım ve şüphelerimle Amh testi istedim Amh düşük çıktı . Bunu sorun etmedikleri için mi söylemediler yoksa rahatça denemek için mi bilmiyorum. Amh düşük çıkınca Hümeyra hanım tüp bebek dedi , Bünyamin beyde tüp bebek deyince denedik olmadı. Eşimde sorun yok şu anlık .Biz ömer erkan hocayla bir aşılama yaptık ama olumsuz oldu.
Tüp bebekte de neden tutmuyor doktor ne diyor merak ediyorum gerçekten
Olumsuz sonucu alınca doktora muayeneye gitmedim bakanlığa bildirmek için arıyorsun hemşire açtı tamam düşünürsen 2 ay sonra gel dedi. Biz yıllarca bir şey yok cevabıyla gezdik Erzurum’da çoğu kadın doğumcuya gittik benim artık ısrarım ve şüphelerimle Amh testi istedim Amh düşük çıktı . Bunu sorun etmedikleri için mi söylemediler yoksa rahatça denemek için mi bilmiyorum. Amh düşük çıkınca Hümeyra hanım tüp bebek dedi , Bünyamin beyde tüp bebek deyince denedik olmadı. Eşimde sorun yok şu anlık .
Merhaba bünyamin hoca şuan araştırma hastanesinde mi acaba bilginiz var mı?Muştan geliyorum bende burda devlet memuruyum. Yani Bünyamin hoca ile devam ederseniz gözlemlediğim kadarıyla Bünyamin hocanın hastaları öğleden önce bütün işlemlerini bitirmiş oluyor. Yani öğlen olmadan hastaneden çıkabilirsiniz.
Bünyamin hocaya gitmiş miydiniz Erzurum'da? Araştırma hastanesine geçmiş sanırımYaaa nereden gelip gidiyorsunuz? Erzurumda yaşıyorum ama öğretmenim beni de sürekli rapor almak okula gidememek düşündürüyor
Bünyamin hoca arastirmada idi 2 Ay önceye kadar ,su anki durumu bilmiyorum ama muhtemelen ordadirBünyamin hocaya gitmiş miydiniz Erzurum'da? Araştırma hastanesine geçmiş sanırım
Nasıl sizce iyi midirBünyamin hoca arastirmada idi 2 Ay önceye kadar ,su anki durumu bilmiyorum ama muhtemelen ordadir
Ben Bünyamin hocanın hastası değilim bilemiyorum ancak Bünyamin hocanın bayagi hastası vardi . Ben pınar hoca ile devam ediyorum ,tabi şu an dinlenme surecindeyimNasıl sizce iyi midir
Anladım canım sen Erzurum'da mısınBen Bünyamin hocanın hastası değilim bilemiyorum ancak Bünyamin hocanın bayagi hastası vardi . Ben pınar hoca ile devam ediyorum ,tabi şu an dinlenme surecindeyim
Yok hayır ben il dışından gidiş geliş yapıyorum. Araştırma hastanesinde ameliyat oldum ,tuplerim alındı, ilk tüp brbek tedavimi de yine orda olmak istedim o yüzden. Pınar hocayı şans eseri seçtim, doktorlar hakkında pek bilgim yoktu açıkçası ameliyat olduğum metin hoca harici . Metin hoca da malesef tüp bebek yapmıyorAnladım canım sen Erzurum'da mısın
Pınar hoca nasıl canımYok hayır ben il dışından gidiş geliş yapıyorum. Araştırma hastanesinde ameliyat oldum ,tuplerim alındı, ilk tüp brbek tedavimi de yine orda olmak istedim o yüzden. Pınar hocayı şans eseri seçtim, doktorlar hakkında pek bilgim yoktu açıkçası ameliyat olduğum metin hoca harici . Metin hoca da malesef tüp bebek yapmıyor
Ben memnunum pınar hocadan ,ilk transferim tutmadı neden olabilir bilemiyorum tabi ama 2.transfer için dinlenmedeyim şu an . Özel hastane kadar ilgi beklemek yanlış olur ,klasik devlet hastanesi hastayla özel bi iletişim yok ,siz daha çok hemşireler aracılığıyla bilgi ediniyorsunuz ancak hoca genel olarak iyi ve pozitiftiPınar hoca nasıl canım
Teşekkürler hoca seçebiliyoruz değil miBen memnunum pınar hocadan ,ilk transferim tutmadı neden olabilir bilemiyorum tabi ama 2.transfer için dinlenmedeyim şu an . Özel hastane kadar ilgi beklemek yanlış olur ,klasik devlet hastanesi hastayla özel bi iletişim yok ,siz daha çok hemşireler aracılığıyla bilgi ediniyorsunuz ancak hoca genel olarak iyi ve pozitifti
Evet evet ,sabah 8 gibi 3. Kat tüp bebek birimine gidiyorsunuz, orda hemşireler sizi yönlendirirTeşekkürler hoca seçebiliyoruz değil mi
Merhaba ben de Bitlis te yaşıyorum.Sizin sonucunuz nasıl sonuçlandı merak ettimMuştan geliyorum bende burda devlet memuruyum. Yani Bünyamin hoca ile devam ederseniz gözlemlediğim kadarıyla Bünyamin hocanın hastaları öğleden önce bütün işlemlerini bitirmiş oluyor. Yani öğlen olmadan hastaneden çıkabilirsiniz.
Ben de merak ettimMerhaba ben de Bitlis te yaşıyorum.Sizin sonucunuz nasıl sonuçlandı merak ettim