Erzurum Araştırma Hastanesi Tüp Bebek

FM-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2024
14
1
33
Erzurum Araştırma Hastanesinde Tüp Bebek Sürecine Başlayan Var Mı?

Bu arada ilaçları da sormuştunuz. Söyleki erzurum ecza deposu numarasını vericekler orda zaten size. Siz arayıp hangi eczanede ilaç olduğunu sorup ona göre gideceksiniz. Eczanelere belirli periyotlarda bu ilaçları satım yapma sırası veriyorlar galiba. Biz ilk gün biraz bekledik, eczanede o an yoktu depodan getirdiler ancak sorunsuz aldık hepsini

Muştan geliyorum bende burda devlet memuruyum. Yani Bünyamin hoca ile devam ederseniz gözlemlediğim kadarıyla Bünyamin hocanın hastaları öğleden önce bütün işlemlerini bitirmiş oluyor. Yani öğlen olmadan hastaneden çıkabilirsiniz.
Ah inşallah sizin içinde bizim içinde hayırlı haberler olsun inşallah

Toplama - transfer işleminden sonra izin aldınız mı ? Rapora gerek var mı ?
Toplamadan sonra taze trasnfer olucaksaniz o aradaki 3 4 günlük süreç zarfinda zateb raporlu oluyorsunuz. Dondurulmus olucaksa rapor verilmiyor ,ben hemen ise başladım .trasnferden sonra da normal hayatiniza donebilirsiniz dedi doktorum yine rapor vermedi. Haftasonuna denk geldiği için 2 gün dinlendim ,sonrasında başladım geri

Toplamadan sonra taze trasnfer olucaksaniz o aradaki 3 4 günlük süreç zarfinda zateb raporlu oluyorsunuz. Dondurulmus olucaksa rapor verilmiyor ,ben hemen ise başladım .trasnferden sonra da normal hayatiniza donebilirsiniz dedi doktorum yine rapor vermedi. Haftasonuna denk geldiği için 2 gün dinlendim ,sonrasında başladım geri
Çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin bol bol dua edeceğim size , aklımda ki sorular azaldı . Dondurulmuş yok bizim yeni başlayacağız sürece. Muayene yerinde eşlerin olmaması da insanı geriyor bence düzenleme yapılabilir .

Çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin bol bol dua edeceğim size , aklımda ki sorular azaldı . Dondurulmuş yok bizim yeni başlayacağız sürece. Muayene yerinde eşlerin olmaması da insanı geriyor bence
Olur mu sizde helal edin ,her şeyi sorabilirsiniz ,insan tabiki gergin oluyor başlamadan önce ama insallah hemen bitecek süreç baslayinca. Genelde giriyorum kadinlar kulübüne yine bi sey olursa haberleşiriz 😊

X