Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erzurum Araştırma Hastanesi Tüp Bebek
- Konu Sahibi FM-
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bünyaminbörekçi erzurum tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İğneler bende bel ağrısı yapıyor Menapur 75 ve Gonalf 275 vuruyorum şu an . Salı kontrolüm var.Allah gönlünüze göre versin inşallah bir an önce nasip olur , bende iğnelere başladım şu an 7. Günümdeyim . Kaç yumurta toplandı ? Sonrası için yapmanız gerekenler söylendi mi yani dikkat etmeniz gereken ?
- 22 Kasım 2019
- 585
- 736
- 103
- 32
Allah gönlünüze göre versin inşallah bir an önce nasip olur , bende iğnelere başladım şu an 7. Günümdeyim . Kaç yumurta toplandı ? Sonrası için yapmanız gerekenler söylendi mi yani dikkat etmeniz gereken ?
Ben menapur kullanmadım gonal f ve cetrotide bende kasık ağrısı yapmıştı baskı yapıyordu idrara sıkışmışım gibi. 15 yumurta toplandı. Acı ekşi baharatlı şeyler yeme, kabız olamamaya bağırsaklarını bozmamaya dikkat et ıkınma, bir gün sonra ayakta duş almaya başlayabilirsin gibi şeyler söylediler. İlk gün biraz ağrı oldu adet sancısı gibi hala hafiften var ama Benim bir de önceki tedavimden 3 buçuk yaşında oğlum var. Öyle çok fazla yatma dinlenme lüksüm yok mecburen kalkıp en azından onun ihtiyaçlarını karşılamak zorundayımİğneler bende bel ağrısı yapıyor manepur ve. Gonalf vuruyorum şu an . Salı kontrolüm var.
Ay canım Allah şifa versin inşallah bundan da güzel sonuçlar alırsınız , bende çalıştığım için sordum ona göre izne ayrılıp ayrılmamak için. Aynen dediğiniz hisler bende de var kasık ve bel ağrısı ama olur normal diyorum . Kendimi hazırladım sizinde olumlu desteğiniz iyi geldi teşekkür ederim .Ben menapur kullanmadım gonal f ve cetrotide bende kasık ağrısı yapmıştı baskı yapıyordu idrara sıkışmışım gibi. 15 yumurta toplandı. Acı ekşi baharatlı şeyler yeme, kabız olamamaya bağırsaklarını bozmamaya dikkat et ıkınma, bir gün sonra ayakta duş almaya başlayabilirsin gibi şeyler söylediler. İlk gün biraz ağrı oldu adet sancısı gibi hala hafiften var ama Benim bir de önceki tedavimden 3 buçuk yaşında oğlum var. Öyle çok fazla yatma dinlenme lüksüm yok mecburen kalkıp en azından onun ihtiyaçlarını karşılamak zorundayım
- 22 Kasım 2019
- 585
- 736
- 103
- 32
Rica ederim ne demek. İnşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsınız. Bu arada bünyamin bey de gördüğüm kadarıyla işlemler hızlı yürüyor. Bekleme çok olmuyor. İzne ayrılmadan da yapabilirsiniz diye düşünüyorum ama tercih szin tabikiAy canım Allah şifa versin inşallah bundan da güzel sonuçlar alırsınız , bende çalıştığım için sordum ona göre izne ayrılıp ayrılmamak için. Aynen dediğiniz hisler bende de var kasık ve bel ağrısı ama olur normal diyorum . Kendimi hazırladım sizinde olumlu desteğiniz iyi geldi teşekkür ederim .
Aynen zamana göre hareket etmek lazım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahRica ederim ne demek. İnşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsınız. Bu arada bünyamin bey de gördüğüm kadarıyla işlemler hızlı yürüyor. Bekleme çok olmuyor. İzne ayrılmadan da yapabilirsiniz diye düşünüyorum ama tercih szin tabiki
Günaydın ;Rica ederim ne demek. İnşallah sizde çok güzel sonuçlar alırsınız. Bu arada bünyamin bey de gördüğüm kadarıyla işlemler hızlı yürüyor. Bekleme çok olmuyor. İzne ayrılmadan da yapabilirsiniz diye düşünüyorum ama tercih szin tabiki
Nasılsınız ? Bir gelişme var mı merak ettim ?
- 22 Kasım 2019
- 585
- 736
- 103
- 32
Günaydın. İyiyim teşekkür ederim. Dün aradılar 15 yumurtadan 12 si döllenmiş iki tanesi gelişim göstermemiş. 8 tanesini 3. Gün dondurdular bizde gidip imza attık. 2 tanesini 5. Güne götürmeye çalışıyorlar. Yarın onların durumu hakkında bilgi verecekler. Umarım 5. Güne giderlerGünaydın ;
Nasılsınız ? Bir gelişme var mı merak ettim ?
Amin inşallah çok güzel haber bunlar Allah gönlünüze göre versinGünaydın. İyiyim teşekkür ederim. Dün aradılar 15 yumurtadan 12 si döllenmiş iki tanesi gelişim göstermemiş. 8 tanesini 3. Gün dondurdular bizde gidip imza attık. 2 tanesini 5. Güne götürmeye çalışıyorlar. Yarın onların durumu hakkında bilgi verecekler. Umarım 5. Güne giderler