Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zormu canımYumurta toplama aneztezili oluyor evet , Yumurta toplandiktan sonra 1 saat dinlenip kalkıyoruz . Transfer de tamamen vajinal muayene gibi ,idrara sıkışık olduğum için onun gerginlig8nden ne olduğunu bile hissetmedim. Trasnferden sonra da 2 saat dinlenip taburcu oluyoruz
Tedavi sonucunuz noldu acaba ?Muştan geliyorum bende burda devlet memuruyum. Yani Bünyamin hoca ile devam ederseniz gözlemlediğim kadarıyla Bünyamin hocanın hastaları öğleden önce bütün işlemlerini bitirmiş oluyor. Yani öğlen olmadan hastaneden çıkabilirsiniz.
Benim ilk transferim negatif sonuçlandı malesef . 3 4 Ay ara verdik ,Nisan mayıs gibi 2. Transfer için gitmeyi düşünüyorum kısmet olur saMerhaba ben de Bitlis te yaşıyorum.Sizin sonucunuz nasıl sonuçlandı merak ettim
Yok bi zorluğu yok ,zaten yumurta toplama aneztesi altında olduğu için bi sey hissetmiyorsunuz ,normalde sonrasında da biraz ağrı oliyor cok değil. Ancak bende ohss oldu fazla yumurta olduğu için ,yani karın için de sıvı topluyor . Bu sebeple bi kaç gün sonrasında başlayan şiddetli ağrılarım oldu 5 gün hastanede yatmak durumunda kaldım. Bu herkeste olucak bi sey degil tabi nadir görülüyormus. Trasnfer işlemi ise çok kolay zaten sadece idrara sıkışık olduğunuz için karında bi baskı oluyor işlem esnasında, işlem de 3 4 dk sürüyorZormu canım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBenim ilk transferim negatif sonuçlandı malesef . 3 4 Ay ara verdik ,Nisan mayıs gibi 2. Transfer için gitmeyi düşünüyorum kısmet olur sa
Evet araştırmada şuan bünyamin hoca. Ben 2020 de buharadayken bünyamin hocada tedavi görmüştüm ve bi oğlum oldu o tedaviden. Şimdi araştırmada pınar hocayla devam ediyorumMerhaba bünyamin hoca şuan araştırma hastanesinde mi acaba bilginiz var mı?
Ve tüp bebek tedavisi alıp da hamile kalan var mı ?
Çok teşekkürler şimdiden
Teşekkürler canım bilgiler içinYok bi zorluğu yok ,zaten yumurta toplama aneztesi altında olduğu için bi sey hissetmiyorsunuz ,normalde sonrasında da biraz ağrı oliyor cok değil. Ancak bende ohss oldu fazla yumurta olduğu için ,yani karın için de sıvı topluyor . Bu sebeple bi kaç gün sonrasında başlayan şiddetli ağrılarım oldu 5 gün hastanede yatmak durumunda kaldım. Bu herkeste olucak bi sey degil tabi nadir görülüyormus. Trasnfer işlemi ise çok kolay zaten sadece idrara sıkışık olduğunuz için karında bi baskı oluyor işlem esnasında, işlem de 3 4 dk sürüyor
2. Tüp bebek mi canım ..2. tüp bebekte rapor alınabiliyor mu yine fiyatı uygun olabilmesi içinEvet araştırmada şuan bünyamin hoca. Ben 2020 de buharadayken bünyamin hocada tedavi görmüştüm ve bi oğlum oldu o tedaviden. Şimdi araştırmada pınar hocayla devam ediyorum
Evet canım 2. Tüp bebek ama rapor alınamıyor. Yani ikinci çocuk olunca rapor olmuyor2. Tüp bebek mi canım ..2. tüp bebekte rapor alınabiliyor mu yine fiyatı uygun olabilmesi için
Anladım canım..raporsuz devlette ne kadar peki ücreti?Evet canım 2. Tüp bebek ama rapor alınamıyor. Yani ikinci çocuk olunca rapor olmuyor