• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erzincan Üniversitesi

Erzincan çok küçük bir şehir, geçen yıl o üniversiteye bir iş için gittim, kampüs şuan merkezde eski şeker fabrikası binalarını kullanıyorlar fakat sanırım bu yıl yepyeni kampüsüne taşınacaktı. inş. iyi olur sıkma canını üniversitede önemli olan mekan degil kazanabileceğin arkadaslardır.

Haklısın canım cidden en önemlisi arkadaşlıklar. Sonuçta orada onlarla olacaksın her an. Kim bilir neler geçecek aramızda neler yaşayacağız :) Peki yeni kampüs nerede veya nasıl bir bilgin var mı ?

Yeni kampüs şehrin dışında olacaktı, ordan bir kaç hoca benim arkadasım fen edebiyat fakültesinden hocalar, onlar binaların ve kampüsün güzel olacağını söylüyorlardı aklında bulunsun şehrin dışındaki kampüsler çok daha rahat olur doğu illerinde şehrin içindeki kampüslerde genelde sorunlar yaşanır şehrin dışı her zaman daha iyidir. sen iyi kafa arkadaslar edinmeye bak hayatının en güzel dönemi başlıyor ben şimdi o yıllara dönmek için neler vermem:( şanslısın:)

Canım ya çok teşekkür ederim cidden inş. yeni kampüse taşınırız hemen :):):) Merakla bekliyorum yeni okul hayatımı ve arkadaşlarımı:)

Back