- 22 Aralık 2017
- 240
- 177
- 53
- Konu Sahibi nilsumnill
.....
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde.. Keşke sadece nikah olsa bitse bu iş. Çok zormuşBu adetlerin altına dinamit koyup patlatasım var
Hiçbir adeti bilmiyorum konu sahibi
Kuafmr gerekiyorsa gider kuaförde saçımı yaptırırım bende mantık bu
Evet çok meraklıyız.Şu düğün adetleri içerikli tüm konularda bildiğin zaman makinasına binmiş gibi hissediyorum. Yani millet ne meraklı elaleme don aldırmaya.
Eleştirmek için değil de sadece merakimdan soruyorum, herşeyi erkek tarafına yaptırmak ne kadar doğru ?Biz erzincanlıyız daha gecen çıktık nişan öncesi makyaj maz. 3 lü sandık iç giyim kıza elbise vs nişan kıyafeti kuaförü vs herşeyi bizdede erkek tarafı yapıyor
Karşı taraf soruyor mu ne yapmamız gerekiyor diye?Sormayıp siz bunları yapacaksınız derseniz saçma olur yapan adam zaten siz demeden yapar bence ağız eğmeye hiç gerek yok...Selam kızlar benim yazın düğünüm var nişanlım Erzincanlı ben başka bir sehirliyim adetler farklıdır haliyle onlara düşen şeyler var illaki ama soyleyemiyorum hani şunu şunu yapmanız lazım diye mesela burda düğünde gelin başını erkek tarafı karşılar ücreti. Sonra geline erkek tarafı iç çamaşırı gecelik makyaj seti falan alır bizde. Erzincanda da bunlar böyle mi bilen var mi acaba aranızda. Oranın adetleri nasıl?
Eleştirmek için değil de sadece merakimdan soruyorum, herşeyi erkek tarafına yaptırmak ne kadar doğru ?[/QUOTE
Bizde erkek tarafı yapıyor ama ben evlenirken. Gelin saçımın parasını düğün salonunun parasını ben verdim eşimle kimseden destek görmeden yaptık eşimde o arada eşya taksitlerini ödiyordu bizde hiç bir zaman kız tarafı erkek tarafı olmadı aileleri hiç karıştırmadık ama baba tarafımda böyledir bu .
Zaten diyemiyoruz bizde şunu şunu yapın diye dediğin gibi canimKarşı taraf soruyor mu ne yapmamız gerekiyor diye?Sormayıp siz bunları yapacaksınız derseniz saçma olur yapan adam zaten siz demeden yapar bence ağız eğmeye hiç gerek yok...
Yani bizde de böyledir canım bende ona soramadigimdan merak ettim Teşekkürler canimBiz erzincanlıyız daha gecen çıktık nişan öncesi makyaj maz. 3 lü sandık iç giyim kıza elbise vs nişan kıyafeti kuaförü vs herşeyi bizdede erkek tarafı yapıyor
İşte siz diyemeyince yapılmıyor sonra siz bizden birşey istemediniz oluyor yada bu adet bizde yok evliyim çokşey gördüm çok takmamaya çalış elinden geldiği kadar yap birşey bekleme boşver yıpratma kendini...Zaten diyemiyoruz bizde şunu şunu yapın diye dediğin gibi canim
Ben de erzincanlıyım adet gelenek yokSelam kızlar benim yazın düğünüm var nişanlım Erzincanlı ben başka bir sehirliyim adetler farklıdır haliyle onlara düşen şeyler var illaki ama soyleyemiyorum hani şunu şunu yapmanız lazım diye mesela burda düğünde gelin başını erkek tarafı karşılar ücreti. Sonra geline erkek tarafı iç çamaşırı gecelik makyaj seti falan alır bizde. Erzincanda da bunlar böyle mi bilen var mi acaba aranızda. Oranın adetleri nasıl?
Ya valla o kadar stresli ki benim umrumda değil yaomasalar da olur ama işte millet konuşur malum bişey yapmadılar diye.İşte siz diyemeyince yapılmıyor sonra siz bizden birşey istemediniz oluyor yada bu adet bizde yok evliyim çokşey gördüm çok takmamaya çalış elinden geldiği kadar yap birşey bekleme boşver yıpratma kendini...
E nasıl oluyo o zamanBen de erzincanlıyım adet gelenek yok
Selam kızlar benim yazın düğünüm var nişanlım Erzincanlı ben başka bir sehirliyim adetler farklıdır haliyle onlara düşen şeyler var illaki ama soyleyemiyorum hani şunu şunu yapmanız lazım diye mesela burda düğünde gelin başını erkek tarafı karşılar ücreti. Sonra geline erkek tarafı iç çamaşırı gecelik makyaj seti falan alır bizde. Erzincanda da bunlar böyle mi bilen var mi acaba aranızda. Oranın adetleri nasıl?