Teşekkür ederim nevros, yordum senide hakkını helal etLunya'm ellerine emeğine sağlık harika olmuşYarışmada bol şans diliyorum
Kız internetim biraz olsa sana nasıl dert yanacağımEllerine sağlık cano kısmetin bol olsunn sunumm bu seferr almış yürümüş
Tesekkür ederim canımEllerine sağlık canım sunum çok güzel olmuş çiçekler filan Harika
Teşekkür ederimHarika görünüyor yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım başarılar
Helal olsun canımTeşekkür ederim nevros, yordum senide hakkını helal et
İnternetin olana kadar bana iyice dol patlarsın gelinceTeşekkür ederim nevros, yordum senide hakkını helal et
Kız internetim biraz olsa sana nasıl dert yanacağımdüşündüğüm sunumlarda yaptın, çorba kasemi de kullandın
Teşekkür ederim canım
Tesekkür ederim canım
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım
Sunum şahane olmuş :)) ellerine emeğine sağlık canımBir yarışmadan daha merhabalar
Şansıma yine kapalı hava, yine yağmurlu
Bugün ilk defa deneyeceğim bir çorba yaptım ve niye daha önce yapmadım diye pişman oldum. Umarım sizlerde seversiniz
Eki Görüntüle 2234160
Köfte malzemeleri;
Tüm malzemeleri bir kaba alıp iyice yoğuruyoruz. Sonra küçük parçalar koparıp (nohutun yarısı kadar) yuvarlıyoruz. Buzdolabına kaldırıp çorbamızı yapmaya başlıyoruz.
- 100 gr kadar kıyma.
- Karabiber
- Kırmızı biber
- Tuz
Eki Görüntüle 2234102
Çorba malzemeleri;
- Nohut
- 1 küçük soğan (küp küp doğranmış)
- 1 yemek kaşığı dolusu salça (biberle domates karışık)
- Tereyağı Ve sıvıyağ
- Tuz
- Erişte (ev yapımı)
Tencereye yağ soğanı atıp soğanlar renk değiştirene kadar kavurup içine salça ekliyoruz. Salçayı biraz kavurduktan sonra içerisine nohutu ve tuzu ekliyoruz. Sonrada kaynamış su ekleyip nohutun pişmesini bekliyoruz.
Eki Görüntüle 2234104
Not: Nohutu akşamdan karbonatlı suyla işittiğim için çok çabuk pişti.
Nohut piştikten sonra eriştelerimizi ekleyerek 3-4 dakika yumuşamasını bekleyip köftelerimizi de ekleyip pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 2234105
Yoğurtlu terbiyesi için;
Eki Görüntüle 2234103
- Yoğurt
- 2 diş sarımsak
Yoğurda sarmısağı rendeleyip brenderdan geçirip pürüssüz hale getiriyoruz. Sonra çorba suyundan 2 kepçe kadar alıp yoğurtla karıştırıp ılınmasını sağlıyoruz ki çorbamız kesilmesin.
Üzerine sosu için;
Tavaya tereyağını alıp köpürene kadar ısıttıktan sonra içine purbiber ve naneyi atıyoruz.
- Tereyağ
- Pulbiber
- Nane
Sonra yemeğimizin üzerine döküyoruz. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2234161 Eki Görüntüle 2234162 Eki Görüntüle 2234163 Eki Görüntüle 2234164 Eki Görüntüle 2234165 Eki Görüntüle 2234166 Eki Görüntüle 2234167 Eki Görüntüle 2234168 Eki Görüntüle 2234169 Eki Görüntüle 2234170 Eki Görüntüle 2234171 Eki Görüntüle 2234172 Eki Görüntüle 2234173
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim
Helal olsun canım
İnternetin olana kadar bana iyice dol patlarsın gelincenapiyim netten o sunumu buldum benzetmeye çalıştım
Yalnız Yasminin tabakları çok güzelll yahu
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canımSunum şahane olmuş :)) ellerine emeğine sağlık canım
Teşekkür ederim canımHarika olmuş LunyamEllerine sağlık canım, başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, yarışmada başarılar diliyorum
Ellerine sağlık başarılar dilerim
Et et sabote et, hihihi sen başlamadan ben satarım zatennnnnnBak sennnn
Corbada yaparmis, marifetli arkadasim benim
Konunu sabote edem mi, suraya satis tezgahi kuram mi?hohohoho
Neyseee kiyamadim
Eline emegine saglik cok guzel olmus corban basarilar dilerim
Ellerine sağlık tadı eminim çok güzeldir
Elerine sağlık nefis görünüyor
Olmus bu sefer olmusellerine saglik yavru ceylan