Erzincan///24

sergevil canimzemuszemus

yaa duymaım koyunun ısmını yaa benım kyumun eskı adı kirzi yenı ısmı balkaya koyu meshur sulubelı bayırı var kazalrın oldugu o bayırın altı hemn hatta seyh hasan el kırzı turbesının koyu onun soyundanım

oo kızlar muhabbet başlamış güzeellkaydirigubbakcemile5
ebiş,valla ben köyün yeni adını bilmiyorum ama eski adı brastik,salkım özüümü ne şimdiki adı ama yanlış sanırım..kısacası BRASTİKliyim:lepi:ebiş :jeyyar:

peki size soru kizlar erzincanin kokeni nereye dayaniyor?
hadi soleyin bakalim..
bizim ailede azerilere ya da ermenilere deniliyor..
vakti zamaninda da kutukler yakilmis oldugundan sou agaci denilen olay yok malesef..
bilenler dedelerinden duyanlar anlatsin bakayim
bu erzincanlilar ne zaman gelmis buraya?

kor erzıncanlı lafını bılırı bır...

erzıncanın eskı adının arazican oldugunu duymustum ıkı..

ben nıye sevemedım erzıncanı üç..

eşimde ve dolayısıyla ıkı oğlumda erzıncanlı ama sevemedim.. erzıncanılarıda..

oysa kı burada sızı takip edıyorum.. sıcacık insanlarsınız.. çoğunuzuda formdan çok sevıyorum.. erzıncanda da ıyıler varmış dıyorum ama reele gelınce yıne soyutlanıyorum napim?

canim her memleketin iyisi kotusu vardr ayrica envai cesit gelenek gorenek sahibi insanlar da mevcut.. bizim orda dagin arkasindaki insana dahi kiz vermezler..o derece kendi iclerinde yasamislar hayatlarini.. bir dagin arkasindaki insanin dahi erzincan sinirlarinda dahi olsa cok farkli olcagini kendilerine uymayacagini dusunurler..
tabi artik daha farkli ama.. koyden koye bile degisir erzincanlilar..
esinin ailesini anlattiiginda cok sasirmistim ben zaten biliyosun..
skma canini..

ESKI ADI ARAZICAN DIYE DEILDE ERMENI LERE AITMIS ARAZICAN DUYMADIM CNM BEN ERGINCAN MIS BENDE LE DUYMUSTUM ESKI ADINI ERZINCANIN VALLA CNM BEN BILMIYORUM AMA ERZINCANLI INSANLAR COK CANA YAKIN SEVECEN SAF TEMIS KALPLILER TABI HER YOIREDE OLDGU GIBI PISLIKLERDE CIKABILIYO AMA YANI BENIM KARDSILASTKLARIM SEVECEN BENIM GIBI SEN NASIL GORMEK ISTERSEN KARSINDAKI INSAN GENELDE ISTEGIN GIBI OLLUR YADA TAM TERSI SENIN SANSINA :s

GECEN SENEDEN KIZLAR REISMLERI KARISTRIRKEN BULDUM EKLIM DEDIM

CNMM BENDE ERZINCAN ILIC KOYUMUN ESKI ADI KİRZİ YENI ADI BALKAYA BAYALIK KOYUNU DUYDUM YENGELEIRM FLANDAN DOLAYI :d:d

köyde zaten herkes herkesi tanıyo.Ben tanımasam da annem babam tanıodur yengeleirni

bende erzincanlıyım hemide yerlisi istanbula taşınalı üç yıl biticek

hımmm kızlar ne zamandır gelmiyodum topiğe.iki ay önce gittim erzincana bir gün kalabildim sadece ama ne kadar özlemişim yaaaaa.her yer aynı her şey aynı hiç değişmemiş.

erzincan'lıyım çok heyecanlıyım tabi ki :lepi:yazmazsam çatlardımsırnaşık şey

ben erzincan iliç kirzi:lepi: heyecanlımısın hayır erzincanlıyım:sm_cool:

ben erzincanlı değilim ama erzinxcan'da okuyorum bu gruba girebiliyor muyum?opuyorumnanaktan

kızlar bana erzincan'da bildiğiniz psikolog varsa önerir misiniz? acil durum da biraz teşekkürler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…